Feedback Noua funcție Premium

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Mar 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare update-ul?

1. Îmi place

2.4%
  2. Mi-e indiferent

26.8%
  3. Nu-mi place

70.7%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Depinde de GeoIP.

malagambafane likes this.
  2. Carolll72

Carolll72 Veteran Forum

Presupun ca pastrez pachetul premium achizitionat pana expira, cu absolut toate proprietatile lui de la momentul cumpararii, sper sa nu am vreo surpriza!

malagambafane and dadan like this.
  3. k0

Nu vor fi surprize. Conversia la noul Premium nu este forțată.

4. Carolll72

Carolll72 Veteran Forum

Multam fain!

malagambafane, dadan and k0 like this.
  5. _Lisy_

_Lisy_ Începător forum

Bună seara!
    După 6 ani de Premium, care expira la sfârşitul lunii Mai, bineînţeles că nu voi mai cumpăra aceasta nouă funcţie. Mă gândesc serios să abandonez jocul cu totul.
    Mulţumesc mult pentru ocazia de a mă pronunţa în această privinţă.

6. tweety`

tweety` Baron forum

In legatura cu functia Premium. In cazul in care am pe toate terenurile Copacul bufnitei si Arborele ciorii, la recoltarea automata, se iau in considerare aceste bonusuri cumultate sau se pierd?

7. k0

Nu se pierd, dar:

malagambafane, pisi27 and tweety` like this.
  8. tweety`

tweety` Baron forum

Multumesc.

malagambafane and k0 like this.
  9. vlahopol

vlahopol Novice forum

Am zis sa incerc noua functie premium si am achizitionat-o pentru o luna . Evident ( pentru ca altfel, de v-as fi scris acuma? ) in sensul ca am platit de ieri si nu s-a activat nici pana azi, cand va scriu epistola. Mi-a scapat mie ceva sau au probleme dezvoltatorii ?

donnadmn and malagambafane like this.
  10. k0

11. vlahopol

vlahopol Novice forum

Evident ca a fost finalizata plata. Problema e la ei pe undeva. Oricum, am trimis sesizarea la serviciu suport plati.....

12. k0

Până la ”ei” mai sunt intermediari. Oricum, plățile nu se pierd niciodată.

13. vlahopol

vlahopol Novice forum

Revin dupa un timp rezonabil de asteptare si verificare : de la suport plati nu am primit nici un raspuns iar pe de alta parte nici nu-mi apare tranzactia efectuata in cont . Intrebarea mea este, inainte de o potentiala noua incercare : functia premium "functioneaza" in acest moment sau mai atept un timp ?

Last edited by moderator: Apr 7, 2017
  14. k0

Funcționează.

15. fermi*

fermi* Scriitor în devenire

Buna dimineata ,va rog ma puteti ajuta ,nu stiu cum sa prelungesc functia premium si mai este valabila 6 h. Multumesc

16. Shepherd

Shepherd Guest

Următoarea perioadă de Premium se va reinnoi automat cu alte 30 de zile de îndată ce va expira perioada curentă în cazul în care plata a fost efectuată cu o metodă validă şi are suficient credit.
    Dacă abonamentul nu se reînnoieşte automat, de îndată ce se va termina veţi putea achiziţiona o altă perioadă de încă 30 de zile.

17. fermi*

si nu se pierd vecinii daca expira? eu vreau sa-l prelungesc acum si nu-mi da posibilitatea , mai am 5h

18. k0

Dacă nu ai anulat subscripția, nu.

19. fermi*

asta e problema, ca am anulat-o crezand ca asa apare sa prelungesc, acum stau pe ganduri daca prelungesc sau nu , oricum nu vad o problema daca ai achizitiona pe o perioada mai lunga pt ca tot pe 7 zile recoltezi

20. k0

Problema ar fi atunci când un jucător care a achiziționa mai multe subscripții s-ar răzgândi și ar solicita stornare. Oricum, există o mică perioadă de până la 2 ore de la momentul în care subscripția a expirat până când funcțiile Premium sunt anulate.

malagambafane and Cruella like this.