Feedback O curățenie temeinică

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 4 Iul 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 12 Iul 2017.
  1. Îmi place

84,1%
  2. Îmi este indiferent

4,6%
  3. Nu-mi place

11,3%
  1. cerbul

cerbul Locuitor permanent

106 drop.
    Mult succes tuturor!

2. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

86 drop ...din artari.Inainte de event am artari pe toate terenurile.Usor de pus,usor de scos,cu valoare mare in sura.Revederea cu conacul pare relaxanta.

3. victorashi

victorashi Junior Expert

un event usor cu o singura planta,imi place bafta tuturor.

69 de perii.

Modificat ultima dată de către moderator: 5 Iul 2017
  4. 09kis

09kis Veteran Forum

89 perii fara howie din dughie , pomi si animale in padure. Ma pot compara cu majoritatea dintre cei care au scris pe forum. Mult spor!

5. love_graffiti

love_graffiti De-al casei

incep cu 82 perii,
    spor la treaba!

6. mara62

mara62 Supervizor forum

Incep cu 118 perii
    Sa avem spor .

7. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna seara ! Pana acum am facut doar 57 perii din doua terenuri dughie + adaposturi si un teren adaposturi fara howie. Slabut, insa am sa vad doar partea plina a paharului. O noapte frumoasa !

8. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Am luat cam 30 de perii din 90 planta de event pusa pe cele 3 terenuri. Multumitor as zice. Pana acum am 107 perii, vreo 360 plante in sura si 455 pe terenuri. Mai multe nu am de unde ca nu sacrific ceea ce am acum in ferma... Oricum, ma axez pe necesarul de plante, apoi o sa fac dropul. Cred ca imi place eventul asta prin lejeritatea lui, dar o sa votez la sfarsit...

9. Criselt

Criselt Legendă vie

Prima camera curatata, plante pe parcele mici pe toate terenurile +100 perii. Un event fara probleme. O seara frumoasa tuturor!

10. kuci039]

kuci039] Scriitor în devenire

Incep si eu cu150 de perii si 200 de plante de event in stoc si 3 terenuri plantate.Spor la farmerit tuturor.

11. jesica57

jesica57 Scriitor în devenire

Buna. Mie imi place, am cupoane de 1 ora, vreo 7 cred, am sa le folosesc si n-o sa stau langa calc pe caldurile astea

12. sandipuiut

sandipuiut Novice forum

Am curatat 3 camere! Sunt destul de multumita, vedem daca reusesc sau nu sa iau linia de vrej.

13. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

231 drop pana acum si sase camere curatate, sper sa nu se aseze din nou praful pe ele pana le termin si pe celelalte, oricum ritmul e bun, am energie.

14. crisg

crisg Novice forum

buna , ma intereseaza doar super hrana si sper sa o obtin in doua zile consum cam mult ptr celelalte , dar este ok eventul . ma apuc de ursi acolo e tare,,,,,,,, nu am decat 100 de ursuleti si trag tare va pup si va doresc mult succes

15. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Am curatat 4 camere si am 218 perii.
    Este un event frumos si imi place.
    Spor cat mai mult tuturor.

16. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Se pare ca rata dropului este totusi una buna, ma asteptam ca periile sa fie cam rare prin ferme avand in vedere ca sunt necesare doar 300 perii
    Cu dropul am terminat deja, am 310 perii
    Am curatat 8 camere :)
    Mai am nevoie de 7.000 plante si gata, pot nota pe lista de finish inca un event!
    Apoi se scot ursii din barlog , au hibernat destul!!!

17. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Eu am curatat 7 camere si am 174 drop eu zic ca merge binisor. Bafta tuturor la curatenie !

18. pinok86

pinok86 Împărat forum

Eu am facut curat in 10 camere, pana acum. Deci, se dovedeste ca este totusi un event lejer, ca de vacanta. Bafta in continuare, mai avem de scuturat!

19. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

drop realizat, 12 camere aspirate, cateva plante si gata, pot pleca linistita in concediu, las conacul curat, o noapte linistita si spor maine la curatenie.

victorashi, -iulia1992-, miracol31 și alți 5 apreciază asta.
  20. cp58

cp58 General forum

Event finalizat. Spor la curatenie!

GHOST_100, robert-adila, lucapadu1 și alți 15 apreciază asta.