Feedback O noapte de speriat

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 24 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 1 Noi 2016.
  1. 1

8,6%
  2. 2

4,3%
  3. 3

7,0%
  4. 4

11,3%
  5. 5

68,8%
  1. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Buna! Am ambalat si ultimele 2 bomboane. Gata eventul! Am activat linia de vrej, am tras la roata, norocul ca norocu', am tras o privire si la abtibild ca doar pentru asta sunt facute ;) si cam gata cu luna octombrie, sau aproape...Multumiri si la cat mai multe inovatii in domeniu "realizatorilor". Iar noua fermierilor un sfarsit de saptamana placut!:)

2. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Bunadimineata, mai am de obtinut doar 56 unitati de drop, pentru incheierea evenimentului, asadar voi incerca sa-l obtin din noile adaposturi de pisici. Acum trec la piata, imi voi procura adaposturile necesare(probabil pentru 2 terenuri de la ferma) si voi incepe sa obtin intre 300 si 500 de pisici, depinde cat timp voi avea intre evenimentele viitoare. A fost un eveniment reusit, felicitari echipei Bigpoint, eu ii acord nota maxima.
    Ce doresc insa sa va mai reamintesc, ne apropiem de o noua deschidere a terenului Clar de luna, astazi de la ora 11 dimineata, pana luni la 12 tot dimineata. In aceasta perioada voi incerca sa obtin Linia de vrej care reduce timpul de maturare pentru terenul Clar de luna. Spor la cules si la drop in continuare.

Modificat ultima dată: 29 Oct 2016
    popescudana42, matusam, iarina56 și alți 14 apreciază asta.
  3. dadan

dadan Oracol omniscient

Am terminat si eu,ft frumos si relaxant.Astept cu nerabdare...viata de caine:D.Bafta tuturor!

Ambra., petcu_cos, murat_anca și alți 18 apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

Raportul este acelasi deci nu pierzi nimic. Poti dona oricum. Daca donezi mai mult la vrajitoare, dai mai multe click-uri.

5. origami112

origami112 Avansat

multumesc frumos de raspuns Chronos acum am calculat si eu si am vazut ca este acelasi nr

6. tweety`

tweety` Baron forum

Buna dimineata! Sau o fi amiaza? Am 85% din event gata. Mai am o recolta de garoafe si gata si cu eventul acesta. Intre timp am luat miaunicile si abia astept sa le plasez in ferma. Sper sa nu zgaraie prea rau!:p Un week-end frumos sa aveti!

7. mimi***

mimi*** Împărat forum

Nota mea este nota maxima ,si eu am 82%din event gata....mai putin si termin...un event ffff relaxant si frumos...asteptam urmatorul event.Week-end placut si relaxant tuturor.......

8. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Multumesc, dar am scos adaposturile si ingrasamant la preturile alea astronomice nu cumpar :).
    Vaaaai, ce zgarcita sunt dar GG ii strang pentru zile negre.
    Am ajuns la 88 %, deci voi termina azi sau maine dimineata, fara stres.

9. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna ziua!
    Final de event si la mine, fara stres de data asta.

petcu_cos, murat_anca, Otilica69 și alți 19 apreciază asta.
  10. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

EVENT terminat ... BV BP ....

tudor1966, petra2172, ovidiu1a și alți 18 apreciază asta.
  11. gospodarul1

gospodarul1 Pretendent

Buna,event terminat......bafta celor care nu au terminat.....

tudor1966, petra2172, adrianapatran și alți 15 apreciază asta.
  12. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna ziua! Multumim Roliana pentru raspuns. In tutorial scrie: Pentru a vedea exact în ce constă fiecare bonus, țineți cursorul pe fiecare iconiță - informațiile vă vor fi afișate într-un balon informativ (trebuie să aveți setate sfaturile pe „on” pentru a le putea vizualiza).

setari.PNG

Daca ai pe stoc garoafe si ceva SC, poti obtine altoiurile mai usor. Ele ies in mod aleatoriu.
    Eu am obtinut urmatoarele:
    Cele cu semnul exclamarii sunt activate. Sper sa reusesti. Spor la treaba!

petra2172, ovidiu1a, adrianapatran și alți 14 apreciază asta.
  13. roliana57

roliana57 Legendă vie

Si la mine “sarbatoarea” a luat sfarsit ...:) Mult spor celor care mai au “vizitatori” si un sfarsit de saptamana placut, fara griji si fara stres, tuturor!

EVE.violetta, tudor1966, petra2172 și alți 20 apreciază asta.
  14. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Gata l-am dovedit si pe asta, bafta celor ce mai muncesc in weekend:)

EVE.violetta, tudor1966, petra2172 și alți 15 apreciază asta.
  15. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Si eu am incheiat event-ul.Spor la treaba si la drop.tuturor!

EVE.violetta, tudor1966, petra2172 și alți 15 apreciază asta.
  16. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna seara ! Am terminat eventul fara probleme si ma bucur pentru linia de vrej obtinuta. Noapte buna tuturor !

EVE.violetta, tudor1966, petra2172 și alți 13 apreciază asta.
  17. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

Buna seara !Event finalizat si la mine. Spor la treaba celor ce inca nu au terminat !Si drop imbelsugat !!!
    Noapte buna !!!

mara62, EVE.violetta, tudor1966 și alți 14 apreciază asta.
  18. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

event finalizat si la mine!

cerbul, h_ana28, matusam și alți 22 apreciază asta.
  19. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event finalizat . Bafta celor care mai au.

mara62, EVE.violetta, alinusacris și alți 21 apreciază asta.
  20. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

Buna seara event finalizat si la mine spor la care mai au la el de facut ;):)

h_ana28, mara62, EVE.violetta și alți 22 apreciază asta.