Feedback O noapte de speriat

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 24 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 1 Noi 2016.
  1. 1

8,6%
  2. 2

4,3%
  3. 3

7,0%
  4. 4

11,3%
  5. 5

68,8%
  1. Chronos

Chronos Guest

Off topic: m-am despartit greu de semnatura mea, dar daca omul este o frunza in vant, o semnatura ce poate fi?;)
    Abia nu mai ai concurenta. Trebuie sa recunosti, aparatul meu de tatuat scria mai frumos ca pana ta.

zahara1663, cerbul, popescudana42 și alți 9 apreciază asta.
  2. Soricica4

Soricica4 Scriitor activ

Pana acum am strans 9000 de plante si 472 de folii, dar astept sa strang toata cantitatea si apoi voi pregati zaharicalele; este un event usor, desi la inceput nu parea asa. Voi acorda nota maxima ! Felicitari si multumiri echipei pentru tot ceea ce ne ofera !

EVE.violetta, cerbul, popescudana42 și alți 9 apreciază asta.
  3. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Nu pot sa nu raspund, dar ca sa nu deviem de la tema, poti sterge postarea.
    Da, aparatul scria frumos pe umar, dar nu se potrivea cu ariciul meu dragut. Pana mea (creatia inspirata a lui Agathon) se potriveste mai bine :p.

cerbul, popescudana42, -cristinica- și alți 5 apreciază asta.
  4. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Chronos,ma incanta ca semnatura ta este "Farmerama!",pentru ca pentru mine,chiar esti un simbol al acestui joc.Sper sa nu fie cu suparare pentru ceilalti moderatori,pentru ca ii respect si ii iubesc pe toti,pentru toate vestile bune,pentru toate punerile la punct a noastra,a celorlalti.Acum draga Chronos,iti voi spune ca imi este tare dor de ochii scrutatori ai tigrului si ca eu consider ca, din toate semnaturile tale,acea semnatura te caracteriza cel mai bine.Eu chiar asa te vad mereu,cu ochii pe noi.Asa ca astept tigrul,ca sa fiu sigura ca cineva ne supravegheaza cu adevarat.:D:D:D

goldhe, cerbul, Chronos și alți 11 apreciază asta.
  5. coboduza

coboduza Avansat

Atat s-a discutat despre broscute , incat am si eu o intrebare. Cum se mai pot obtine la ora actuala ?

cerbul, popescudana42, cristel.d și alți 3 apreciază asta.
  6. Chronos

Chronos Guest

Buna seara. Acum poti obtine doar la Daruieste si Comercializeaza.

Faca-se voia ta, precum la tine acasa asa si in forum.:D Ce noroc ca vantul bate din mai multe directii. Dintr-o directie mi-a luat semnatura, altul a adus alta frunza. Acum, pregateste si tu o cafea cu lapte, ca ma duc putin sa inchei o petrecere, ma asteapta lumea.;) Ma inclin.

cerbul, popescudana42, -cristinica- și alți 9 apreciază asta.
  7. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Eu ma inclin,nu ma asteptam.Multumesc mult!Esti cel mai tare tigru pe care il cunosc.;)

cerbul, popescudana42, -cristinica- și alți 6 apreciază asta.
  8. Chronos

Chronos Guest

Si cum nu mai cunosti nici un tigru, am ramas cam singurul.:D Seara frumoasa. Incheiem aici spam-ul.;)

zahara1663, cerbul, popescudana42 și alți 7 apreciază asta.
  9. tweety`

tweety` Baron forum

Vroiam sa mai adaug si eu ceva la spam, dar daca e incheiat asta e. In alta ordine de idei, am cam jumatate din plante si 428 drop, am o singura broscuta si nu am plimbat-o decat la o singura recoltare ca m-a obosit :)))). Am trecut pe trandafiri noaptea si garoafe ziua, iar in insula planta de event. Nici nu ma stresez, ca stiu ca voi termina. Noapte buna!

Edit (Chronos): poti strecura acolo un pic in postare.:D

cerbul, -cristinica-, cristel.d și alți 9 apreciază asta.
  10. crissram

crissram Scriitor în devenire

Sarah Strohmeyer „Poate nu obţinem ce vrem când vrem, dar cu un pic de răbdare şi de perseverenţă, putem obţine ce aven nevoie.” Foarte relaxant eventul, accesibil pt toata lumea, si linia de vrej e mai mult decat ok. Dau un 5 cu draga inima. Si nu uitati, relax, e doar un joc!

cerbul, popescudana42, -cristinica- și alți 13 apreciază asta.
  11. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Bara de progres imi arata 48%,cu plantele sunt aproape de final,pun garoafe si pepeni asta pentru drop,imi place eventul foarte mult....
    Succes tuturor

miaandrei59, matusam, adrianapatran și alți 10 apreciază asta.
  12. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Am zaharici cam pentru 50 % dar n-am cui sa le dau... Cand nu aveam ce sa le dau, mascatii aia stateau cate 4-5 pe fiecare teren si acum trebuie sa stai la panda sa-i prinzi...:mad:

13. roliana57

roliana57 Legendă vie

:Dda un refresh si asteapta un pic

dydyana97, matusam, adrianapatran și alți 6 apreciază asta.
  14. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Eu am terminat cu plantele si acum caut doar sa imi fac drop pentru ultimele 170 de zaharici, adica cam 680 de unitati de drop( foi de dulciuri).

dydyana97, matusam, adrianapatran și alți 8 apreciază asta.
  15. 09kis

09kis Veteran Forum

Am vazut ca s-au aprins si lumanarile de groaza, banuiesc ca se apropie petrecerea.

16. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Exact avem eventul de spaima a venit si ambientul! Multumesc frumos!;)

17. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Cine si-a adus aminte ca de 1 1/2 saptamani avem event de groazafara lumanari? A fost o surpriza placuta. Amfacut 50% din event, florile sunt peste necesar, sa vina dropul!!!!!!!!!!!

18. roliana57

roliana57 Legendă vie

Bara de progres imi afiseaza 52%, dropul la ora actuala=0 si mai am de produs si bonpuf.
    Nota mea este 5 cu felicitari!

tudor1966, dydyana97, matusam și alți 10 apreciază asta.
  19. Naty.....25

Naty.....25 Junior Expert

asa si la mine... asta e singuru minus al eventului pana acum ... chiar si cu 10 refresh si tot nu apar,numai cand nu ai ce sa le dai sunt peste tot

20. tweety`

tweety` Baron forum

Super decor la ferma. M-ai degraba romantic, decat de bau-bau. :inlove:

Am vreo sansa sa ma conectez pe forum, fara a intra pe ferma? E un pic dificil sa stau pe ferma la munca...

adrianapatran, malagambafane, erhea și alți 2 apreciază asta.