Feedback O noapte de speriat

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Oct 24, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Poll closed Nov 1, 2016.
  1. 1

8.6%
  2. 2

4.3%
  3. 3

7.0%
  4. 4

11.3%
  5. 5

68.8%
  1. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

2. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Da, poti, ca vizitator. Poti citi dar nu poti posta.

3. mara62

mara62 Supervizor forum

Ce surpriza frumoasa cu acest decor, Felicitari BP

4. tweety`

tweety` Baron forum

Varianta asta o foloseam. Ehh, vad eu cum o scot la capat. Multumesc

5. Chronos

Chronos Guest

Pai si altfel cum ai vrea sa te conectezi in forum, fara sa se vada forumul pe display. Deschizi Goagal, scrii forum farmerama.ro si intri in forum fara sa te loghezi in vreun joc.

6. tweety`

tweety` Baron forum

De la vremea de afara mi se trage. Eu vreau si sa stau conectata ca user pe forum, dar nici nu as vrea sa fiu logata pe ferma. Dar se pare ca nu exista varianta sa ma loghez direct pe forum. Poate fac ceva cei de la BP in sensul acesta.

Edit: Hai ca mi-ai smuls un zambet. Si da, in forumul vechi se putea. O zi minunata si tie!

Last edited: Oct 27, 2016
  7. Chronos

Chronos Guest

Da, te pot face moderator.;) Deocamdata acestea sunt conditiile. Din cate imi aduc aminte, in forumul vechi se putea realiza ce doresti tu. Zi frumoasa sa ai.

8. Jettatura

Jettatura Maestru forum

9. lazakozmaeniko

lazakozmaeniko Scriitor în devenire

Un event frumos,animatia e superba.Nota 5,felicitari

10. petra2172

petra2172 Rutinat

Hai ca si doar cu ,,sapa si grapa "se pot termina eventele. Asa gospodareste , fara Howie sau linie de vrej( si fara stres ) am ajuns la 12000 de plante si toate terenurile insamantate cu planta de event . Urmatoarele zile o sa plantez pentru drop, pana acum am strans 680. Fiecare avem ambitiile noastre in joc , a mea este sa am o ferma ,, eco " , sa progresez doar folosind resursele ei. Ce-i drept, la fiecare event cu drop mult imi eliberez toate terenurile ( pune corcodusul, ia corcodusul :p) Asa ca succes la sapa dragii mei , sa ne vedem la vrej !;)

11. crivio

crivio Scriitor în devenire

Buna seara,
    Pentru ca sunt in concediu medical, iar doctorul -dragutul de el- mi-a decretat repaus si odihna , este primul event pe care il fac relaxata(doar mi-a interzis sa muncesc). Mi-am activat un cupon de 48 de ore(singurul pe care il mai aveam) si am purces la facut plantute de event, pe care le-am terminat in seara asta. Drop am 704, asa ca de acum, facem garoafe si pepeni galbeni pe parcele mari, deci nu-mi mai trebuie combina. La moara am avut la macinat 650 de hrana pentru dragutele de pisicute, iar de maine facem si bombonele. Este imposibil sa nu strang dropul pana se termina eventul, asa ca sunt foarte relaxata si bucuroasa, pentru ca este un event usor si frumos , iar premiile sunt interesante.
    Abia astept sa le dau maine la mascati bombonele!

Va doresc mult spor!

12. dadan

dadan Oracol omniscient

Am ajuns la 52% din event.Sunt ft multumit si incantat de toate:de plante,de drop si mai ales de decorul din oras si din ferma.Super!Motiv pentru care imi voi schimba nota in 5,iar data viitoare nu ma voi mai grabi sa dau nota inainte ca fata mare la maritat!;)

Last edited: Oct 27, 2016
  13. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Am la bara de progres 60%..de restul ma ocup maine,am pus garoafe si pepeni..
    Multa bafta la drop tuturor si o noapte frumoasa...

14. tweety`

tweety` Baron forum

Inchei seara cu 708 drop si 11 mii si ceva plante. Am plantat peste noapte trandafiri, si maine dimineata pun garoafe iar cu planta de event continui pe insula.

15. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Buna seara,
    Event terminat. Succes tuturor!
    ..... multi Howie va doresc, vad ca sunt la mare cautare si foarte disputati, cel putin la acest event au facut valva. .... si nu pentru calitatea lor de dansatori ...
    O seara placuta sa aveti!

16. blackspace77

blackspace77 Expert forum

Event final...bafta si succes celor care inca muncesc!!

17. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna seara ! Ziua am incheiat-o cu 61 % la bara de progres. Peste noapte am pus in Bahma pepene galben si chayote iar in terenul din luminis maceasa, planta ce mi-a adus cam 28 - 30 drop/recoltare. In rest, planta de event ( cam slaba la drop ). Va doresc o noapte cu vise frumoase ![​IMG]

18. mihaelaiuhas

mihaelaiuhas Ambasador forum

Am ajuns la 70 % in bara de progres, se putea si mai bine, dar totusi sunt multumita.:) Am pus peste noapte pepeni galbeni si trandafiri.
    O seara frumoasa si linistita in continuare!

19. Claudia

Claudia Duce forum

Am finalizat si eu eventul:

Stiu, e o stire banala in comparatie cu subiectul zilei, dar macar e on-topic...

Felicitari celor care au terminat, mult spor celor care mai au de muncit si o noapte linistita!

20. Sirena11

Sirena11 Veteran Forum

Buna seara! Am ajuns la 70% din event.Daca sunt multumita? Da,sunt foarte multumita! Si ca sa fiu in topic la off topic,am si eu 8 sau 9 broscute dansatoare.Sunt asezate dupa o logica pe care nu o mai stiu(precis nici o logica,dar...),nu le-am mutat cred ca niciodată,nici nu amde gand sa o fac. Le-am primit in dar de la vecini care nu mi-au cerut in schimb decat bucuria de a juca un joc, si înseamnă mult pentru mine prin prisma acestui fapt. O seara frumoasa fermieri,succes la event si cât mai multe zâmbete in suflet!