Feedback O noapte de speriat

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Oct 24, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Poll closed Nov 1, 2016.
  1. 1

8.6%
  2. 2

4.3%
  3. 3

7.0%
  4. 4

11.3%
  5. 5

68.8%
  1. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Multumesc frumos de sfat dar intre timp am ajuns la 55% si am terminat zaharicile, iar armata de stafii sau ce or fi au dat navala degeaba... Sa-si puna pofta in cui pana maine cand recoltez garoafele si guarana :D.
    In alta ordine de idei, avea dreptate Agro80, daca jocul se transforma intr-o competitie acerba, ce rost are sa-l mai joci? Logic ca fiecare dintre noi vrem mai mult, dar nici asa...
    Felicitari BP pentru decor, e superb :inlove:.

2. mara031991

mara031991 Maestru forum

daca imi apar multe vrajitoare cu toate ca am trecut la nivelul 3 pt cealalta figura si eu iau mi multe vrajitoare care au mai putine puncte voi termina eventuk cu cele 330 zacarine ? Imi apar vrajitoare si daca nu le culeg nu-mi apar urmatoarele figurine . Va rog ce sa fac ca m-am chinuit mult sa fac dropul si plantele? Help me !!!!

3. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Nu conteaza ce personaje hranesti, necesarul ramane acelasi, deci te incadrezi cu ceea ce scrie in tutorial ca necesar total.

4. mara031991

mara031991 Maestru forum

O Doamne iti multumesc din inima ca ma speriasem rau, rau. Am avur 200 zacarine si pe cursor imi apare ca am facut 61% din joc. Iti multumesc si plec fericita. Mi-ai facut ziua frumoasa cum iti doresc si tie

5. cerbul

cerbul Locuitor permanent

Event terminat. Succes tuturor!

6. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Am ajuns si eu la 61% din event.Sunt sigura ca o sa-l finalizez,asa ca nu ma stresez.Spor la treaba,tuturor!

7. dropiamare

dropiamare Novice forum

eu nu pot sa donez, nu se deschide jocul , ce sa fac?

daca hranesc vrajitoarele, eu nu primesc nimic, am pierdut deja 10 zaharici

Last edited by moderator: Oct 28, 2016
    mara62, malagambafane and donnadmn like this.
  8. X-mod

X-mod Guest

Deci poti sa donezi? Ce te face sa crezi ca nu primesti nimic, nu creste numarul de pungi dulciuri-sau-păcăleală?

9. dropiamare

dropiamare Novice forum

nu pot sa intru in joc acolo unde este el amplasat. nu se deschide

am donat vrajitoarelor, jocul de sub cooperativa nu se deschide

10. X-mod

X-mod Guest

Nu exista nici un "joc sub Cooperativa". Evenimentul poate accesat din meniul de evenimente sau prin click pe bara de progres.

11. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Cu scuze ca intervin si eu, dar trebuie sa donezi cate 20 ca sa apara recompensele. La acest event recompensele sunt la 20 zaharici:)

12. dropiamare

dropiamare Novice forum

multumesc .eu accesam gresit. am reusit sa donez aproape jumatate din necesar.multumesc si o zi buna

13. angelica.d

angelica.d Ambasador forum

Event terminat.....felicitari celor care au terminat si spor celor care mai au de munca.:D:D:D

14. Jettatura

Jettatura Maestru forum

On-topic sau off-topic...celor care nu le apare decorul de Haloween, in oras si pe terenul principal...intrati in setarile(cele avansate) jocului si bifati casuta " Afisare zapada (click-refresh)" dupa care o delogarelogare sau un refresh... si gata decorul !
    Cel putin, asa am procedat eu, ptr ca nu imi aparea decorul ! ;)

15. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Am ajuns la 73 % din eveniment, cu dropul inaintez binisor, poate ca astazi dupa 2 culesuri ma voi apropia de (85 sau 90)%. Dupa ce am terminat plantele necesare, pe insula am folosit pepeni galbeni, alternativ cu planta de eveniment( Bonpuf), iar la ferma inca folosesc trandafiri deoarece nu am deblocat inca bonusurile de la Vie pentru garoafe. Dar sunt multumit de drop, am doar un Howie, pe care il mut la fiecare cules de teren, consider ca este suficient. Dupa ce voi termina evenimentul, maine poate dupa 2 dupamasa, ma voi ocupa de cresterea pisicilor, caci evenimentul se apropie, asadar avem nevoie sa producem in continuare SH(superhrana) la moara. Felicitari celor care ati terminat sau urmeaza sa finalizati evenimentul, spor la cules si mai ales la drop in continuare.

16. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Salutare!
    Gata, am inchis poarta pentru colindatori, le-am luat toate premiile, de-acum nu le mai dau nimic xD
    Frumos evenimentul: placut ochiului, lejer, foarte echilibrat, cu premii care m-au bucurat mult. Nota maxima!
    Spor tuturor!

17. origami112

origami112 Avansat

am si eu o intrebare pentru cei care au terminat eventul.....cum este mai bine pentru drop sa plantezi pe parcele mari sau pe parcele mici .....cel putin la mine dropul este foarte mic

18. RazvanAndrei

RazvanAndrei Maestru forum

Salut!
    Plantand pe parcele mari , nu vei reusi sa acumulezi un drop foarte mare , dat fiind ca pe un teren , mai mult de 45 de parcele mari nu pot incapea ! La 200 de parcelute mici , presupun , in cazul meu , ca dropul este consistent mai mare ! Depinde acum pentru cele mici , si de ajutorul broscutelor ! Dar , parerea mea ramane , pentru parcelele mici !
    Sper sa te ajute !
    Zi frumoasa !

19. origami112

origami112 Avansat

multumesc frumos de raspuns
    RazvanAndrei pe parcele mici pun si eu si am broscute pe fiecare parcela dar dropul este foarte mic , de aceea zic cum au terminat alti , au o strategie mai buna )))))))))))00

20. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna ziua! Dropul nu este influentat de tipul de parcela folosit sau de numarul de plante obtinut. Depinde de valoarea cupelor si daca le-ai pus in runa Legenda Vie. Exista si doua linii de vrej care te pot ajuta, dar reinitializarea lor se face la 48 ore. Poti cultiva linistit/a pe parcele mari. Important este sa cultivi planta cu cel mai mare timp de maturare la care ai acces. In acest fel iti ramane loc sa pui si cativa pomi. Spor la treaba!