Feedback O noapte de speriat

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 24 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 1 Noi 2016.
  1. 1

8,6%
  2. 2

4,3%
  3. 3

7,0%
  4. 4

11,3%
  5. 5

68,8%
  1. Jettatura

Jettatura Maestru forum

Broscutele, daca doresti desigur, le poti plimba/muta de pe un teren pe altul (cel putin eu asa procedez)...dupa ce le amplasezi pe un teren, recoltezi respectivul teren - dupa care demolezi broscutele si mergi cu ele pe alt teren (si tot asa, pana recoltezi toate terenurile)... si da, pe parcele mici plantez si eu !

popescudana42, SOSYGMA, -ciocollate- și alți 5 apreciază asta.
  2. marinar77

marinar77 Scriitor în devenire

este enervanta donarea, dureaza si 30 secunde intre aparitii. Nota 1

3. .felicia.1

.felicia.1 Pretendent

Si eu intampin acelasi inpediment: dropul prea mic. Am o gramada de plante si dropul este foarte mic. Acum am pus mai multe adaposturi, caci plantele pe care le am la nivelul 98, doar meciesul este mai mare decat planta de event, dar timpul mare si faptul ca abia am achizitionat aceasta planta noua nu ma prea ajuta.Nu mai este timp mult si abia sunt la 58%. Sper sa reusesc pana la urma sa iau vrejul. :oops:

4. adrianapatran

adrianapatran Comisar forum

Event finalizat ,spor celor care mai au si un sfarsit de saptamana minunat va doresc

5. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara! De la nivel 83 ai acces la garoafe. Ai putea incerca incet-incet sa obtii la sera altoiuri (Timpuriu si Fan-eco) care te vor ajuta la drop. Vei putea beneficia chiar de doua recolte pe zi daca folosesti si ingrasamant. Sa iau in calcul ca exista altoi Sete de SC si linia de vrej obtinuta la Ziua Recoltei 2014? Faci garoafele instant in momentul in care pui SC-ul. Acum este putin probabil sa reusesti sa le obtii, dar te vor ajuta la evenimentele urmatoare. Spor la treaba!

6. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Eu folosesc trandafiri ziua si garoafe noaptea puse pe parcele mari. Dropul la trandafiri e de 110, la garoafe de 140...
    Plantele necesare le am deja. Acum am ajuns la 76%...

malagambafane, magdajora, crivio și alți 17 apreciază asta.
  7. -mafia444-

-mafia444- Comandant forum

Buna seara.
    Gata si la mine acest event. Dropul a fost bun, eu sunt multumita de el.
    Felicitari celor care l-au terminat si spor celor care mai au nevoie de drop.
    O seara buna si un sfarsit de saptamana frumos.

8. magdajora

magdajora Profesionist forum

am facut si eu 85% din event. am plantele dar mai am nevoie de drop.am pus macese(ultima planta pe ferma)si pepeni galbeni in baha, astept pana maine dimineata sper sa termin.felicitari celor ce au terminat si spor la munca celor care mai au!nota 5, i-mi place f. mult

malagambafane, EVE.violetta, crivio și alți 17 apreciază asta.
  9. tudor1966

tudor1966 Împărat forum

Event finalizat ! Spor in continuare tuturor celor care mai au de terminat acest event, felicitari celor ce au finalizat!

10. t_ina_e

t_ina_e General forum

In functie de timp poti pune numai trandafiri 3 ture daca folosesti ingrasamant sau doua ture de garoafe tot cu ingrasamant.
    Eu am pus terenuri medii deoarece vad ca este dropul mai bun.
    Oricum mai am nevoie de 180 folii de dulciuri si gata.
    Spor celor care mai au din event si felicitari celor care au terminat!

malagambafane, magdajora, petra2172 și alți 12 apreciază asta.
  11. tweety`

tweety` Baron forum

73% gata, peste 2 ore mai am de cules ferma, peste noapte bag trandafiri, apoi garoafe. cand le recoltez sper sa am drop bun si sa termin eventul. Daca nu, duminica dimineata.

12. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Eveniment finalizat.
    Felicitari tuturor!

13. pinok86

pinok86 Împărat forum

Buna dimineata. Eu nu prea am folosit sera si am citit mai sus de altoiuri Timpuriu, Fan Eco sau Sete de SC. Am intrat sa citesc despre ele dar nu am gasit nimic la FAQ joc. Am folosit sera de 2-3 ori dar imi dadeau totusi ceva minor fata de avantajele de a otine drop mai bun sau sa culegi recolta de 2 ori. Eu cred ca duminica dimineata termin acest event, dar este bine de stiut pentru viitor. Intrebarea este unde citesc despre ele sau daca poate imi da cineva o informatie e bine primita.

malagambafane, magdajora, petra2172 și alți 5 apreciază asta.
  14. roliana57

roliana57 Legendă vie

https://board-ro.farmerama.com/index.php?threads/cultivarea-plantelor-în-sere.8304/

matusam, malagambafane, magdajora și alți 8 apreciază asta.
  15. pinok86

pinok86 Împărat forum

Multumesc Roliana. Am intrat si am citit, dar de exemplu nu am gasit nicaieri, de exemplu, despre altoiul Timpuriu. Eu mai am nevoie de 268 drop sa termin eventul. M-am gandit ca poate scrie undeva despre aceste altoiuri. Am cautat si o tema de discutii in acest sens dar nu am gasit. Oricum iti multumesc si voi intra la sera sa vedem daca intr-un final reusesc ceva.

malagambafane, magdajora, roliana57 și alți 6 apreciază asta.
  16. mara62

mara62 Supervizor forum

Final si la mine ;)

matusam, iarina56, malagambafane și alți 10 apreciază asta.
  17. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Am facut 90%,dupa recoltatul urmatorelor serii de plante termin ...
    Cam incetisor si fara graba e suficient timp pentru finalizare....
    Felicitari celor care au terminat
    Felicitari BP,
    Mult spor celor care inca muncesc la terminarea lui.
    Un weekend minunat.....

matusam, iarina56, malagambafane și alți 12 apreciază asta.
  18. 09kis

09kis Veteran Forum

terminat 85% , merge destul de incet . Duminica dimineata voi fi si eu gata. Pentru ca m-am incadrat lejer si nu numai, dau nota 5

popescudana42, matusam, iarina56 și alți 9 apreciază asta.
  19. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Salutare,
    Gata si la mine eventul - foarte frumos si usor dupa mine. Timp mai e berechet entru cei ce nu au terminat inca. strategia la astfel de event e simpla - pe scurt cum fac eu: seara inainte de incepere event pun garoafe si pepene galben pe percele mari si las pe restul pomi; cnad incepe eventul deja incep cu un drop de 175, apoi pun plantele de event cu toate cele 4 ajutoare - apa, ingrasamant, SC si comost special a la Suzi pe parcele mari si la culeger pun si chutney de morcovi si mere( astfel vei obtine 90 plante daca ti se dau 10 la inceput ), apoi mai plantez tot pe parcele mari cele 90 plante tot in conditiile de mai sus si ajung la 810; doar dupa ce ajung la 810 trec la recoltator, demolez tot si pun pe parcele mici cu apa - in 2 zile maxim faci plantele de event si ceva drop care te ajuta ulterior; dupa ce termin cu plantele de event trec din nou pe parcele mari si cultiv garoafe si pepene galben - dupa cum a spus si un alt jucator am activat la sera la garoafe un altoi care-mi permite sa culeg de 2 ori pe zi daca pun apa si ingrasamant, dar se pare ca e destul timp si fara ingrasamant ( mai sunt pest 50 ore pana la finalizare event si eu sunt gata deja ); apropo - nu am decat o broscuta pe care am tot mutat-o de colo colo pentru crestere drop.
    Spor celor ce mai au pana la finalizare event si sper sa va fie de ajutor cele de mai sus.
    Weekend fain va doresc! :) :)

popescudana42, murat_anca, matusam și alți 18 apreciază asta.
  20. origami112

origami112 Avansat

cred ca a mai intrbat cineva parca dar nu sunt sigur ..daca donezi zaharica sinistra la orice vrajitoare da acelasi numar de pungi de dulciuri sau pacaleala . In tutorialul jocului zice asa
    1 (vrăjitoarea)
    -1 Zaharică sinistră2 Pungi dulciuri-sau-păcăleală
    233 Zaharici sinistre6 Pungi dulciuri-sau-păcăleală
    366 Zaharici sinistre12 Pungi dulciuri-sau-păcăleală
    41010 Zaharici sinistre20 Pungi dulciuri-sau-păcăleală