Feedback O odisee cosmică

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 16 Noi 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 23 Noi 2021.
  1. Îmi place

56,5%
  2. Îmi este indiferent

3,7%
  3. Nu-mi place

39,8%
  1. EllaBalerina

EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul O odisee cosmică. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

mara62, tcmxxl1975, paulici_01 și alți 7 apreciază asta.
  2. oni2012

oni2012 Expert forum

După un calcul făcut la repezeală, avem nevoie de:

15660 plantă nubloni
    905 cipuri de extraterestru
    102 carte cheie violet
    104 carte cheie galbenă

Un event dificil pentru cei care nu pot intra din șase în șase ore pentru a culege cărțile cheie!
    Spor la farmerit!

mara62, Criselt, -Abramburica- și alți 12 apreciază asta.
  3. Adrian

Adrian Junior Expert

La prima vedere, pare destul de dificil doar din cauza acelor chei recoltate la fiecare 6 h, iar ca premiu doar o singura cutie piccolo? o_O
    Liniile de vrej...asa si asa, cred ca am sa particip doar pentru cutia piccolo si pentru siloz.

mara62, Criselt, -Abramburica- și alți 11 apreciază asta.
  4. radubianca91

radubianca91 De-al casei

si eu sunt de aceeiasi parere

mara62, Criselt, stiucarul și alți 9 apreciază asta.
  5. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

La linia de vrej nr.1, sigur este un "6 ore" in plus!
    Oferă: 3.800 PE x Nivel joc 6 ore / 23 ore

Plantele de event necesita maxim 13 recoltari (in varianta fara bonusuri, doar cu chutney), hai sa zicem una in prima zi si cate 4 pe zi in urmatoarele zile. Asadar plantele sunt gata sambata seara. Cheile colorate necesita cam doua zile pline de recoltari, avand in vedere ca la momentul cand sunt deblocate toate hartile, se recolteaza cate 14 chei din fiecare culoare. Totusi, avand in vedere ca se recolteaza si pana in momentul cand sunt deblocate toate hartile, pana duminica seara ar cam trebui sa fie gata. Reiese ca este destul de lejer de facut eventul, chiar si fara bonusuri. Sper sa gasesc la piata produsele care-mi lipsesc din inventar, pentru ca ateliere n-as prea vrea sa pun pe terenuri. Daca nu erau upgrade-urile de siloz, nu stiu daca ma apucam de event; premiile sunt subtiri, doar cutia Piccolo si lazile de bonusuri sunt de interes, iar liniile de vrej, prima interesanta, a doua total neinteresanta pentru mine.
    P.S. Vot negativ pentru faptul ca recoltarea cheilor colorate nu se face la 5h24', timpul la care se recolteaza folosind apa si compost, ci la 6 ore, care este varianta doar cu apa, ceea ce reduce timpul de somn cu 144 de minute.

Modificat ultima dată: 16 Noi 2021
    mara62, amaliaghitescu, adriane45 și alți 16 apreciază asta.
  6. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

A disparut ! :)

mara62, kameliana59, Criselt și alți 12 apreciază asta.
  7. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Eu una zic pas... As fi "luptat" pentru upgrade-uri, dar nu mai am resurse, apoi asta cu 6h ma cam da peste cap.
    La vot ma mai gandesc, nu e vina nimanui ca nu ma pot trezi, dar nici nu e cel mai "roz" event pentru mine.
    Succes celor care o sa munceasca la el, va sustin de pe margine.

mara62, kameliana59, adriane45 și alți 12 apreciază asta.
  8. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Eu cred ca se poate face eventul si cu 3 recoltari pe zi din 6 in 6 ore, doar cu chutney pe post de "dust", daca "dixie" se trezeste la 10... :)
    Doar ca va dura ceva mai mult. Cu siguranta, pentru cei echipati cu "faith and trust", va functiona! ;)

mara62, MicuNicu, kameliana59 și alți 12 apreciază asta.
  9. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Of! Nu imi place cand cineva imi aprinde acolo o luminita si tre sa reconfigurez tot. Mai meditez azi la nemurirea sufletului si vad maine.
    Daca incerc, e doar ca sa compensez cat de cat deranjul si timpul acordat pentru lamuriri.
    Macar sa imi verific inventarul sa vad daca am de facut piata sau ba.
    La vot mai astept putin sa ma mai lamuresc.

mara62, kameliana59, Criselt și alți 11 apreciază asta.
  10. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Poti sa recoltezi tot din 6 in 6 ore :)

mara62, kameliana59, Criselt și alți 9 apreciază asta.
  11. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Evident ca pot, dar precum am scris, pierd mai bine de doua ore de somn, pentru ca evident ca as fi renuntat la ultima recoltare de chei a zilei. Presupun ca acum a inteles toata lumea ce am vrut sa spun. ;)

mara62, stoiantudorel, kameliana59 și alți 12 apreciază asta.
  12. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Dupa cum mi-am promis mie insemi,fac pauza la acest event.Ma ocup de vinzari,macar ca vind numai ingrasamint;la mine la piata este acum 5000gg,de miine sare pretul;decit sa dau milioane sa-l cumpar mai bine produc si vind...Votul meu este pozitiv....Succes fermierilor muncitori(eu sunt mai lenesa,cu program de trezire,de culcare,etc..)

mara62, Criselt, -Abramburica- și alți 12 apreciază asta.
  13. terrarossa82

terrarossa82 Scriitor în devenire

O mica observatie,daca imi este permis : cred ca s-a strecurat o mica greseala de traducere in tutorial ,dar care nu afecteaza cu nimic intelegerea lui .:) Pachet de carti 1,2 si 3 cred ca de fapt se refera la Puntea 1,2 si 3 (fiind vorba de o nava extraterestra , si "deck" din engleza are ambele sensuri ) ;) In rest,spor la treaba tuturor!

mara62, tolicuturicu, kameliana59 și alți 13 apreciază asta.
  14. mara031991

mara031991 Maestru forum

se incepe cursa cu pachet carti 2 ? Sau cum incepeti jocul ? Multumesc mult daca ma lamuriti cum sa fac

15. Adrian

Adrian Junior Expert

Cursa se incepe de la pachet de carti 2 :D iar apoi deblochezi liftul pentru a merge in celelalte zone

mara62, kameliana59, paulici_01 și alți 12 apreciază asta.
  16. mara031991

mara031991 Maestru forum

bonus de recolta planta 100% pt 24 h are efect si asupra plantei de event? Multummesc

mara62, derby54, tcmxxl1975 și alți 11 apreciază asta.
  17. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Are!

mara62, tcmxxl1975, kameliana59 și alți 11 apreciază asta.
  18. geta_numai_eu

geta_numai_eu Mare-maestru forum

348drop din plante + cele de la vecini,o fi bine o fi rau om vedea,spor sa avem !!

mara62, matusam, derby54 și alți 14 apreciază asta.
  19. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

477 drop ,spor sa avem !

mara62, matusam, derby54 și alți 18 apreciază asta.
  20. oni2012

oni2012 Expert forum

394 cipuri din hortensii. La pachet de cărți 3 sunt două premii interesante, mai ales cel de la poziția 2 :D

mara62, matusam, -katnik- și alți 11 apreciază asta.