Feedback Ochi de șarpe #3

Discussion in 'Runda de discuții' started by nikolae28, Jun 26, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul ?

1. Îmi place

61.6%
  2. Mi-e indiferent

6.6%
  3. Nu-mi place

31.8%
  1. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Ochi de șarpe 3. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

2. pinok86

pinok86 Împărat forum

Vizuina de salamandre la pozitia 34, dau vot pozitiv de acum.
    Bafta!

3. gaboneza61

gaboneza61 Scriitor activ

Vrejul ca vrejul, :pnu este cine stie ce -.-, dar premiile oferite sunt FOARTE-SUPER ;):inlove:. Vot pozitiv.
    Nu stiu cate plante trebuiesc, dar merita sa farmeresti pentru recompense. SPOR tuturor :).

4. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Am dat si eu un vot pozitiv datorita faptului ca primim ad de salamandra, fabrica de condeie si cea de skateborduri. N-am deloc... :(
    Ma voi multumi macar cu salamandra, daca la fabrici nu voi ajunge :)
    Mult spor tuturor!

5. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Vot pozitiv,nu am experienta multa la zaruri,dar intr-un final ii dau eu de cap,combinațiile nu mi-au iesit de fiecare data..
    Sincer imi place eventul foarte mult,este foarte usor ,plantele le fac,dropul cu produsele se vor face si ele,recompense foarte bune,daca am putin noroc la zaruri e si mai bine,da nu prea am.In totalitate nu il pot finaliza doar o parte din el.
    Distractie,relaxare are de toate eventul...Abia astept sa inceapa..
    Felicitari BP...

Last edited: Jun 26, 2018
  6. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Nu pot sa nu observ ca liniile de vrej sunt din ce in ce mai sarace. + PE la fluturi si porci ?o_OxD
    Desi cam greu de ajuns la salamandra, condeie, skateboard rosu....voi incerca, fiindca nu am atelierele rosii. Niciodata nu am ajuns pana la nivelul 90....:p

7. jagarella

jagarella Supervizor forum

Din cate imi amintesc nu prea am trecut de 10.000 de puncte la zaruri, asa ca nu trageti tare cu ochiul la recompensele de la nivelul 50 (nu a 50 -a aruncare a zarurilor) in sus. Liniile ofera din ce in ce mai des lucruri care pentru majoritatea sunt inutile. Astept si eu linia aia care va da mamudele, atunci o sa fie atractiv, altfel apa de ploaie, PE mai multe, ce sa zic la 400 de PE se mai adauga 40 de PE. Iar cu reducerea timpului, in conditiile in care avem din ce in ce mai multe adaposturi neoane, nu prea mai este graba cu producerea animalelor. Iar linia, activata inainte de hranirea adaposturilor, le va reduce timpul iar cresterea PE va fi , in cazul in care activarea se face cu cel mult 2 ore inainte de "recoltare". Deci nu se iau amandoua facilitatile. Oricum SPOR.

8. ang30la

ang30la Cunoscător forum

Buna ,
    Itemurile de la acest event le putem pune si la Conacul Bantuit ?

9. Criselt

Criselt Legendă vie

Adaposturile si atelierele le am, linia de vrej nu ma incanta, totusi am sa dau vot pozitiv pentru pacerea de a juca yantzee. In rest... voi face cat voi putea! Bafta tuturor!

10. adria2

adria2 Maniac forum

Mie personal imi place acest eveniment, imi aduce aminte de copilarie, premiile imi plac desi am salamandre rosii si ateliere, vot pozitiv.

11. Shepherd

Shepherd Guest

Bună ,
    Itemurile nu se vor putea amplasa pe Conacul Bântuit.

12. ang30la

ang30la Cunoscător forum

Ok, multumesc de raspuns . O zi buna .

13. shimo82

shimo82 Pretendent

desi am o salamandra (inca una nu strica), voi trage tare sa iau cele doua ateliere pentru ca nu le am, sper sa am si noroc la zaruri, dar la ce norocoasa sunt eu .... cred voi incerca mult si bine. Voi spera pana la final.

Bafta tuturor!

14. yocoama

yocoama General forum

Vot pozitiv,am atelierele dar imi place acest tip de joc.:D

Succes tuturor!:D

15. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Vot pozitiv, mi a placut mereu acest event cu zarurile, imi doresc atelierul de condeie, care imi lipseste, sper ca dropul sa fie la fel de bun ca si la eventul incheiat astazi.Sa avem noroc la zaruri!
    Stie cineva cate plante si drop ne trebuiesc la acest event? - nu este mentionat in tutorial.

16. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna ! Am sa joc numai pentru salamandre pe care nu le am, linia de vrej slabuta ( nu am inteles de ce primim reduceri si PE la sera de fluturi si cocina de porci 2 ore !!!). Mai bine o lada cu ceva, sau SH, sau MM ( una la 7 zile sau 15 zile). Da, asta este de la un timp tot mai insignifiante liniile de vrej. Astept ceva nou si pasionant. O zi frumoasa !

17. mona_lica

mona_lica De-al casei

Buna,un event care lasa de dorit....nu prea merita ,fabricile le am,salamandra imi lipseste asa ca o sa particip la event...premiile slabute

18. luciabara

luciabara Expert forum

Salamandra!!! Uraaa,sper sa o pot lua!!

19. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Macar planta de event e tot la 5 ore, ca si oleandrul, ceea ce e bine! Adapostul de salamandre il am, dar nu strica inca unul. Restul sunt mult prea departe in lista si e clar ca nu am cum sa fac atatea puncte, asa ca n-o sa pot sa am dubluri la condeie si skateboarduri. Linie de vrej meschina si bonusuri inutile... Ma abtin sa votez!

20. t_ina_e

t_ina_e General forum

Un event care a fost dragut. Acum ma trec fiorii!
    Iarasi plantam plante de event!
    Desigur ca o sa fie nevoie de zeci de mii.
    Bine ca macar sunt gata in 5 ore.
    Sper sa nu alergam dupa drop!
    Poate o sa fim norocosi, sa avem din plin drop la recoltare.
    Premiile sunt ca premiile din ziua de astazi.
    Partea buna este ca sunt in numar de 100 si diversificate.
    Linia de vrej foarte slaba, inutila si ciudatica, dar nu ma mai mira. Doar ma deranjeaza!
    Sa avem bafta!