Feedback Ochi de șarpe #3

Discussion in 'Runda de discuții' started by nikolae28, Jun 26, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul ?

1. Îmi place

61.6%
  2. Mi-e indiferent

6.6%
  3. Nu-mi place

31.8%
  1. sclau8

sclau8 Mogul forum

Doar jumatate de event am am reusit sa termin.84 de runde si 12500 de puncte.Mda, nu prea mi se pare O.K.

Last edited: Jul 3, 2018
  2. -Abramburica-

-Abramburica- Avansat

Punem punct la acest event.
    82 runde si 12090 puncte.
    Spor tuturor fermierilor !

3. alex.keegan

alex.keegan Mogul forum

Punct final - 121/16250.

4. Fabinica

Fabinica Locuitor permanent

Buna ziua,
    Cam atat am reusit.
    https://i.imgur.com/RpJus0w.jpg
    Mai mult decat mi-am propus, deci foarte multumit.
    Un mic bonus de recolta la roata poate ma ajuta sa ma apropii de final.
    Poate alta data.
    Imi mentin votul pozitiv la acest event. Munca multa dar si premii frumoase.
    Felicitari tuturor pentru stradania de a se apropia de final cat mai mult.

5. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:) la mine finalul arata cam asa...m am staduit cat am putut, am ajuns la premiul 86/175 runde , roata norocului m a ajutat un pic si iata straduinta:[​IMG]

6. yocoama

yocoama General forum

Final:81 runde, 11800 puncte si pozitia 47.
    Sunt multumita:D

7. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Atat am reusit si eu, sunt sigura ca daca aveam un pic de noroc acum eram posesoarea atelierului de condeie...
    Imi voi mentine votul pozitiv, chiar daca aleatoriul a fost cum a fost..

8. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:oops: oare a reusit cineva sa ajunga la premiul 100?...ar mai fi trebuit niste timp si un aleatoriu mai favorabil;):p sau niste investitii...

9. t_ina_e

t_ina_e General forum

13740 puncte.

10. gaboneza61

gaboneza61 Scriitor activ

Eventul sa incheiat, restitui 4900 de plante si 1 buc drop la BP:cry:, asortat cu votul schimbat in NEGATIV. Din cauza dropului.
    Pe cat am fost de bucuroasa de ev cu ce premii ne astepta, asa mi-a trecut incet, incet. Pacat.
    Fara bonus la roata si fara broscute am facut cca 30 000 de plante (deci am muncit), si rezultatul este cu MUUUULT sub asteptari.
    Am jucat 76 de runde, am 10980 de punte, inca 20 si luam Fabrica care nu o aveam.:eek: Felicitari celor care au reusit mai mult. Oare exista cineva care a luat toate cele 100 de premii?

11. shimo82

shimo82 Pretendent

sunt dezamagita ca nu am reusit sa fac nici macar 10000 de puncte, 67 de runde jucate, mai aveam nu pahar de folosit dar nu am mai apucat ca s-a terminat eventul. Tinta mea la inceput de event erau cele doua ateliere, pe parcusul eventului speram sa reusesc sa iau macar unul, SC nu am avut, ca poate avansam mai mult, fara bonuri la roata si fara broscute, atat am reusit.

poate in viitoar mai fi ca si recompense aceste ateliere pe la eventuri/misiuni....

Felicitari celor care si-au atins scopul!

12. amy46

amy46 Maniac forum

In pagina anterioara a postat cineva ca a luat toate premiile...:)

13. bmia_maria

bmia_maria Scriitor activ

Se pare ca a putut fi finalizat , cu o pagina inainte a postat VFreya cu 177 runde jucate finalizarea in intregime a eventului . Felicitari ei , eu am reusit doar 75 runde / 10100 puncte

14. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:Dfelicitari pentru reusita!...le meriti din plin, event ul acesta mi s a parut dificil din cauza factorului aleatoriu, care ne dispera in masa!
    ...felicitari, cu drag!:)
    ...si, daca imi dati voie, felicitari si noua, tuturor fermierilor participanti;)!

15. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Buna fermieri.
    Nu inteleg de ce se pling unii de vrej. E doar bonus, premiile adevarate au fost in dreapta, Am izbutit 66 de runde, am ajuns pina la cele 7 suzie, mi-as fi dorit mai mult dar la lvl 86, fara Howie, si cu runa incompleta nu puteam cere mai mult (drop). Macar am luat carabusul. Imi luceau ochii la tot ce era acolo si pare ca nu sunt singurul, dar trebuie sa fim fericiti cu ce putem face. Felicitari tuturor care sunt multumiti cu ce si-au propus si au si reusit.

16. Criselt

Criselt Legendă vie

Eu am incheiat eventul asa:

Nu e cine stie ce performanta, dar sunt multumita. M-am distrat de minune!

17. danut_1

danut_1 Novice forum

Carabusul? Unde a fost carabusul?

18. VFreya

VFreya Scriitor în devenire

Multumesc mult !
    Aveti dreptate, a fost un event frumos dar cu cerinte foarte mari luând in calcul factorul aleatoriu :)
    Felicitari si voua si tuturor celor care au încercat (si poate unii au reusit) sa-l termine.

19. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Momentul ala cand te loveste ghinionul si ramai fara baterie la laptop inainte de ora 15, imi lipseau vro 20 de puncte ca sa iau Fabrică de skateboarduri, si probabil inca ceva, urma sa adun trandafiri, si cred ca vreo 75 runde jucatexD

20. adria2

adria2 Maniac forum

Multumita de premiile obtinute, am ajuns ( si luat ) cei 40 de creitari, vreo 85 de runde, oricum ori aleatorul ( bata-l vina ) ori strategia mi-au jucat multe feste desi am facut iams-uri la toate numerele... data trecuta am facut peste 100 de runde, bine si asa, sunt curioasa daca a terminat cineva lista de premii, as dori sa cunosc " norocosul " :D

Edit - Felicitari VFreya !!!

Last edited: Jul 4, 2018