Feedback Ochi de șarpe #4

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 5 Feb 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 15 Feb 2019.
  1. Imi place

66,0%
  2. Mi-e indiferent

3,2%
  3. Nu-mi place

30,9%
  1. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Ochi de șarpe 4. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

rusu.luci, Papy, marcela_f69 și alți 12 apreciază asta.
  2. jagarella

jagarella Supervizor forum

Croitor cu centura neagra? Detalii :)

rusu.luci, marcela_f69, -katnik- și alți 4 apreciază asta.
  3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Avem.

rusu.luci, marcela_f69, -katnik- și alți 11 apreciază asta.
  4. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

Îmi place eventul, chiar dacă, iarăși, e suprasolicitant. N-am prins ideea zarurilor și combinațiilor, dar am s-o înțeleg pe parcurs, mai mult ca sigur. Recompensele, iarăși, pe măsura cerințelor. Apreciez faptul că încep să se dea și mamudele drept recompense, plus upgrade-urile pentru fabrică. Totuși, cum rămâne cu upgrade-urile pentru Coliba Vrăjitoarei? :D
    Spor tuturor și dacă poate cineva să-mi explice, mai cu cuvintele sale (care, de obicei, îs mai ușor de înțeles) cum stă treaba cu mini-jocul, mulțumesc anticipat.

marcela_f69, -katnik-, amy46 și alți 9 apreciază asta.
  5. malagambafane

malagambafane Legendă vie

La nivelul 94 recompensa este formata din 8 lacuri broaste buboase rosii,intrebarea mea este vin cu tot cu baza ?

popescudana42, -katnik-, amy46 și alți 9 apreciază asta.
  6. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

La runda 74 poți câștiga adăpostul de bază. Mai mult ca sigur la runda 94 e doar un upgrade, nu 8, fiind o greșeală de redactare.
    Spor!

MicuNicu, marcela_f69, -katnik- și alți 10 apreciază asta.
  7. t_ina_e

t_ina_e General forum

Pentru un minim de 65 runde, ne trebuie:
    21.450 Planta de event Gloria jucătorului,
    715 Drop Pahar pentru zaruri si mult noroc la zaruri, pentru a lua la minim Linia de vrej si cei patru itemi.
    Edit:
    Mada_nice, Coliba vrajitoarei misterioase este un item datator, pe care eu il am la Locul de joaca.
    Aceasta a fost recompensa la eventul din 04 octombrie 2018.
    Comoara reginei oaselor

Modificat ultima dată: 5 Feb 2019
    marcela_f69, -katnik-, amy46 și alți 12 apreciază asta.
  8. Imi place eventul,vot pozitiv :p.Vreau neaparat cat mai mult PE pentru ferma,deoarece sunt la lvl 99,deci o sa dau tot din mine pentru acest event.:D
    Succes tuturor maine la primul drop!! :music:

marcela_f69, -katnik-, amy46 și alți 10 apreciază asta.
  9. k0

Nu este o greșeală de redactare, dar este posibil să fie vorba de o greșeală în joc. Și s-a schimbat deja :)

marcela_f69, -katnik-, amy46 și alți 12 apreciază asta.
  10. t_ina_e

t_ina_e General forum

k0, nedumerirea noastra este daca Bonusul de +20% PE de la linia de vrej aferentă eventului se aplică și pentru parc, Locul de joaca, Conacul bantuit?
    Edit:
    La nivelul 99
    1 Bonus general de recoltă S (+100% în șură pentru 24 ore, slot diamant).
    Bonusul general se refera la PE, PET, Recolta?

marcela_f69, -katnik-, amy46 și alți 7 apreciază asta.
  11. k0

Parcul este continental deci da. Terenurile de groază se află și nu chiar pe continent, deci nu. Bonusul nu are efect asupra locului de joacă încă, dar asta o putem considera drept eroare.

12. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

E un event frumos, cu premii frumoase.
    Imi place :)

marcela_f69, -katnik-, amy46 și alți 10 apreciază asta.
  13. cris_alex

cris_alex Locuitor permanent

Imi place eventul..nu mai retin exact cum a mai fost in alte editii dar imi intru repede in mana...sa fie noroc atunci pt mn si pt toti jucatorii!!! asteptam aici sa ne intrecem in lovituri...bafta!!!

marcela_f69, -katnik-, amy46 și alți 8 apreciază asta.
  14. jagarella

jagarella Supervizor forum

Un fel de poker doar ca aici ai cifre de pe zar, nu carti, ai 6 variante nu 13 ca la poker. Incerci sa obtii cea mai buna "mana"

15. emxk

emxk Junior Expert

dupa ce vom epuiza combinatiile posibile pentru a primi bonusul de 100 puncte ,media de puncte pe joc va scadea vertiginos,ma indoiesc ca va face cineva 25000 puncte ,poate doar daca joaca cateva sute de runde ceea ce este putin probabil,totusi fara indoiala ca 65 de runde sant accesibile pentru toata lumea,vot pozitiv

marcela_f69, roliana57, -katnik- și alți 12 apreciază asta.
  16. nycola70

nycola70 Cunoscător forum

ma abtint de a vota momentan.
    premii bune dar si munca multa.
    momentan nu stiu daca voi merge pana la capat datorita timpului liber limitat pe care il am.
    mult succes si spor tuturor!

17. yocoama

yocoama General forum

Frumos event,:Ddar si multa muncaxD ,pe masura premiilor .Deci spor la plante si la drop:D

MicuNicu, marcela_f69, roliana57 și alți 13 apreciază asta.
  18. Criselt

Criselt Legendă vie

Am votat pozitiv. Mi-am propus linia de vrej, restul… cat pot. Oricum adaposturile si atelierul le am, deci nu voi fi frustrata daca nu ajung pana la ele. Multa bafta la zaruri tuturor!

19. cp58

cp58 Ambasador forum

314 pahare pentru zaruri! Succes tuturor!

20. corby-white

corby-white Novice forum

322 pahare. Un inceput bun. Bafta la zaruri norocoase!