Feedback Ochi de șarpe #4

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 5 Feb 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 15 Feb 2019.
  1. Imi place

66,0%
  2. Mi-e indiferent

3,2%
  3. Nu-mi place

30,9%
  1. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Final de event si la mine, tare greu a mai fost!
    Multumesc din suflet unei persoane, se stie ea cine, care m-a ajutat si mi-a ridicat si moralul!

matusam, mara62, davidsiirina08 și alți 20 apreciază asta.
  2. RADY91

RADY91 Expert forum

Pana la urma inchei eventul cu 171 runde jucate si 21.800 puncte castigate....din pacate nu am putut face mai mult pt ca timpul nu a fost de partea mea :oops:
    Felicitari celor care au reusit sa stranga 25.000 puncte ;)

mara62, davidsiirina08, -iulia1992- și alți 12 apreciază asta.
  3. deea4u

deea4u Analist forum

Final de event si la mine, eu nu'i vad rostu bonusului de recolta pentru ca ocupa slot de diamant, poate imi explica cineva.
    Le doresc mult noroc celor care sunt pe final si felicitari finalistilor, a fost un event foarte greu.

matusam, mara62, davidsiirina08 și alți 10 apreciază asta.
  4. georg2503

georg2503 Cunoscător forum

Nu imi vine sa cred! Aseara eram convonsa ca nu voi termina! Totusi, am adaugat ingrasamant la ultimele 4 recolte si la ultima am pus si Suzi. Am jucat 189 runde = 25390 puncte. Si mai am plante de 3 zaruri. Ma bucur mult de tot, chiar am muncit pe branci si premiile de final erau atat de frumoase...
    Lucrul care a ajutat cel mai mult a fost un noroc extraordinar la zaruri in ultimele 10, cand am prins aproape numai full, chinta mare, iar ultimul zar a fost yams-ul de 1, care imi lipsea :inlove: Asa ca am ramas doar fara yams-ul de 5, dar nu-i bai!
    Acum imi trag rasuflarea, citesc noile tutoriale pt eventurile urmatoare si incerc sa imi fac strategia ;)
    Felicitari tuturor celor care au finalizat eventul, nu va suparati cei care nu ati reusit! Multa vreme nici macar nu indrazneam sa gandesc la atingerea punctului final al vreunui event, caci nu am investit in general decat apa si chutney.
    Am descoperit insa ca strategie trebuie sa existe si ma perfectionez urmarind postarile celor care reusesc mai bine decat mine! Va multumesc pentru sprijin!
    Spor si vreme frumoasa!

matusam, mara62, davidsiirina08 și alți 12 apreciază asta.
  5. magdajora

magdajora Profesionist forum

Am terminat si eu cu 186 runde jucate.Nu credeam ca voi reusi, mi se pareau prea multe puncte de adunat.Spor celor care mai au!

pinok86, mara62, davidsiirina08 și alți 12 apreciază asta.
  6. Criselt

Criselt Legendă vie

98 runde jucate pe 2 terenuri, 14030 puncte. Mi-am dorit linia de vrej si upgrade-ul de fabrica si le-am obtinut, sunt foarte multumita. Felicitari finalistilor si bafta celor care mai joaca!

matusam, pinok86, mara62 și alți 12 apreciază asta.
  7. janihun76

janihun76 Scriitor în devenire

M-am distrat copios cu zarurile. Am jucat 214 runde, si am adunat 26540 puncte. Mult noroc celor care inca nu au terminat!

matusam, mara62, davidsiirina08 și alți 8 apreciază asta.
  8. A fost un event super,termin si eu cu 186 de runde jucate si 21.320 puncte.. 86/100:music:

9. Veverita02

Veverita02 Rutinat

101 runde, 14050 puncte. Initial am vrut "misterioasele" apoi am vazut si upgrade-ul fabricii si am incercat sa-l obtin. Am reusit, deci ma declar multumita.

matusam, malagambafane, mara62 și alți 9 apreciază asta.
  10. AndyPandy84

AndyPandy84 Maestru forum

Stop joc dupa 177 de runde si 24090 pct. Am incercat dar nici aici nu am dovedit :sleepy:Multa munca, si mai multe resurse consumate, bine ca am reusit totusi sa iau ce ma interesa din premiile puse la bataie. Voi da un vot pozitiv si sper ca BP sa nu faca un trend din tipul asta de event-uri (fooarte solicitante). Felicitari tuturor indiferent de rezultat si sa aveti o dupa-amiaza frumoasa!

malagambafane, popescudana42, mara62 și alți 8 apreciază asta.
  11. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Asa cum s-a mai discutat AICI, bonusul nu se refera doar la recoltarea parcelelor.

malagambafane, popescudana42, mara62 și alți 7 apreciază asta.