Feedback Ochi de șarpe

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Jul 26, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Aug 2, 2017.
  1. Îmi place

78.6%
  2. Îmi este indiferent

3.0%
  3. Nu-mi place

18.4%
  1. EllaBalerina

EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul Ochi de șarpe. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul.

Spor!

2. Criselt

Criselt Legendă vie

Imi plaaaaaceeee!!!! Nu sunt adepta jocurilor de noroc, dar am sperante mari la acesta! Bafta la zaruri tuturor!

3. pufoasa

pufoasa Novice forum

imi place!!!abia astept

4. pinok86

pinok86 Împărat forum

Interesant event. La prima vedere as spune ca imi place, dar am sa ma pronunt totusi dupa incepere. Mai am unele neclaritati, care sper sa le inteleg pe parcurs, de exemplu cu bonusul de 100 puncte si combinatiile care apoi "nu va mai vor oferi bonus". Vom vedea. Daca terminam cele 40 runde (in speranta ca dropul va fi bun), vom putea juca in continuare? Eu nu am gasit scris nimic despre acest lucru.
    Bafta la alegeri corecte!

5. aristocat

aristocat Scriitor în devenire

Ah, va fi interesant. Abia astept. Sa vedem si ce drop vom avea.

6. mara031991

mara031991 Maestru forum

sa inteleg ca vom avea nevoie de 40 de runde pt vrej adica 40 runde X cu 290 plante + 20 pahare Va multumesc

7. Shepherd

Shepherd Guest

Totalul necesar pentru cele 40 de runde și implicit câștigarea liniei de vrej este:
    11600 Gloria jucătorului;
    800 Pahare pentru zaruri .

8. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Si eu stau prost la capitolul ,,noroc". Pentru a lua linia de vrej, avem nevoie de 11600 plante si 800 pahare. Eu o sa incerc sa fac cele 40 runde. Nu o sa incerc sa iau ceva anume in functie de puncte...
    Dar am o nelamurire. Pe vrej putem pune orice pe un nor 1x1 si itemul ,,Inca o aruncare" (2x1) ne ramane in inventar? Daca da, poate fi amplasat oriunde si da PE/PET in functie de amplasare?

9. Shepherd

Shepherd Guest

Răspuns afirmativ la toate cele enumerate de tine.

10. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Merci frumos !

11. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Bună ziua!
    Dacă obții o combinație prima dată (ex. 3 zaruri de 6) vei primi 60 puncte + bonus 100 puncte. Și va fi bifată. În cazul în care peste 4-6 runde obții iar 3 zaruri de 6, vei primi ca recompensă doar 60 puncte.
    Da, poți juca în continuare.

12. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Interesant. O idee noua, care desi tine de noroc si de arhicunoscutul "aleatoriu" , starneste curiozitate si nerabdare. Ma bucur de fiecare data cand eventurile ies din tiparul cunoscut. Acu` sa vedem cat de inspirati suntem in alegerea zarurilor. Noroc tuturor!

13. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am inteles acum. Multumesc frumos Cruella pentru raspuns si lamuriri.

14. iarina56

iarina56 Mogul forum

Interesant ! O sa joc si o sa ma mai dumiresc pe parcurs. La noroc stau cam rau, dar .... nu se stie ce va fi. O zi frumoasa !

15. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Imi place eventul,e ceva nou pentru mine ,cu toate ca eu la capitolul jocuri de noroc sunt praf,mai ales cu zaruri.
    Ma bucur ca avem o singura planta de event,un singur produs pentru moara si un drop de event.
    Nu mi se pare complicat ,dar nici usor.Recompensele sunt bune,avem si linie de vrej.
    Tuturor mult noroc si combinații cât mai bune de zaruri.

16. victorashi

victorashi Junior Expert

Imi place eventul.Este interesant,sa vedem cu dropul daca avem noroc.Bafta tuturor.

17. pinok86

pinok86 Împărat forum

Buna dimineata. Eu mai am o intrebare. Daca ne oprim la prima sau a doua aruncare, cum validam alegerea? Am inteles ca avem doar butonul play, care ajuta pentru urmatoarea aruncare.

18. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Buna dimineata !

In acest caz nu trebuie decat sa dai un click pe recompensa din partea dreapta a ferestrei !

19. pinok86

pinok86 Împărat forum

Multumesc pentru raspuns. Sincer, am citit acea fraza, dar cred ca nu am asimilat cum trebuie.

20. icapayne

icapayne Junior Expert

Drop-ul nu se poate trimite si cadou ?