Feedback Ochi de șarpe

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Jul 26, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Aug 2, 2017.
  1. Îmi place

78.6%
  2. Îmi este indiferent

3.0%
  3. Nu-mi place

18.4%
  1. SumerC

SumerC Începător forum

Dezamagire maxima astazi !, din 15 pahare maxim a iesit doar o pereche . Am terminat fara sa ajung la cele 8 adaposturi misterioase!

2. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

[Quote = "Amst3l, posta: 263133, membru: 9867"“

Dar eram tare curios ce pomi erau la Arborii minune Tiki "Corsica" si Arborii minune "Uele"

Arbore minune Tiki "Corsica"-insula bahamarama
    amherstia

Nuc brazilian XXL si XL
    Arbore flacără
    Roșcov
    Rodiu XL si XXL
    Arbore cu pene de papagal
    Arbore de fistic XL si XXL
    Arbore Tamarind
    Mâna lui Buddha

Arbore minune "Uele"-ferma principala
    Salcie neagră
    mosmon XL
    mosmon XXL
    Pin XXL

Pin XL
    Arțar japonez XXL
    Arțar japonez XL
    Kowhai
    Cătină

Sorb

3. dadan

dadan Oracol omniscient

Cu toate ca am transpirat plantand si culegand m-au despartit 200 de puncte de adaposturile misterioase cu fazani :mad: dar...asta este.Jocul a meritat din plin,mi-a placut maxim!A castigat cineva fazani la acele adaposturi???

4. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Din pacate, ca de obicei, NU >:(
    Dar daca nu luam stolerele, m-as fi gandit tot timpul "dar daca ieseau fazanii?!" xD

5. Claudia

Claudia Duce forum

Eu nu, si nici nu ma prea asteptam; daca nu au iesit din 50 cumparate (un pachet care l-a asigurat pe Unicul + inca 20), ieseau acum din 8?...slabe sperante. Dar mi-au iesit 2 bizoni, care se vand inca foarte bine si un crocodil din celelalte 5 stolere noi de pe insula, plus un nucsor din puieti. Si spun asta aici nu in topicurile cu misteroase, ca sa dau un exemplu ca s-a meritat efortul facut in acest event, a fost destul de generos in premii. E bine gandit ca stolerele si puietii din editii mai vechi sa fie la coada premiilor, ca sa nu regretam prea mult ca nu ajungem acolo :).

6. mihaela_72

mihaela_72 Novice forum

Dupa atatea emotii am luat in ultimele 2 ore stolerele misterioase si ce sa vezi marea surpriza 1 cotet de fazani si din celelalte 2 de bizoni care nu aveam dar la crocodili nimic, din puieti 1 mesteacan, eu sunt foarte multumita de acest event

7. roliana57

roliana57 Legendă vie

Am dat vot pozitiv....punctele obtinute...le trec cu vederea8)

8. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

am dat vot pozitiv de la inceputul event.ului si nu mi.l schimb
    eu am obtinut 7 mii si ceva de puncte din 42 runde, nu mai tin minte exact nr de punte pt ca ma joc de pe telefon
    OFFTOPIC: dragi vecini,plec in concediu pt 3 saptamani, habar n.am daca reusesc sa intru vreo zi pe joc, dar nici nu o sa mastrofoc prea tare, ca de aia e concediu....
    Regret insa ca voi pierde event.urile din aceasta luna , inclusiv D&C...:(