Feedback Ochi de șarpe

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Jul 26, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Aug 2, 2017.
  1. Îmi place

78.6%
  2. Îmi este indiferent

3.0%
  3. Nu-mi place

18.4%
  1. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

8 runde jucate,1500 de puncte.
    Simpatic event:)

2. gggggg53

gggggg53 Conte forum

8 runde, 2110 puncte.
    Imi place, imi aminteste de timpurile cand jucam yams.

3. lorentonton

lorentonton Expert forum

Incerc sa-mi reamintesc sau sa inteleg ceva:D...Deocamdata ..voi reveni

Heee i-am dat de cap,am facut si o chinta mare :Ddin 5 runde am 760 de puncte

4. love_graffiti

love_graffiti De-al casei

8 runde - 2160 puncte.
    bafta !

5. catalinamanda

catalinamanda Scriitor în devenire

Eu nu inteleg jocul. Din 7 runde am doar 560 puncte. Altii din 8 au 1500:cry:
    Nu inteleg cum trebuie sa aleg zarurile pe care vreau sa le pastrez. Nu iasa nimic bun

6. ttteee

ttteee Cunoscător forum

Citeşte cu atenţie tutorialul eventului. Le păstrezi dând clik pe ele. Contează şi bafta. Eu din 15 încercări am 2350 puncte. BAFTĂ.

7. Shepherd

Shepherd Guest

Trebuie să dai click pe cele care vrei să le păstrezi , celelalte rămânând pe masă. Trebuie să te orientezi în funcție de ce combinații sunt mai valoroase și la primele încercări să încerci să vezi dacă poți lua și bonusul de 100 de puncte.

8. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Se putea si mai bine, ..mergem inainte ;)

9. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

buna ,,eu am activat vrejul am jucat 41 de runde ,,puncte am decat 4900 , nu ma pricep deloc la jocuri de noroc ,mergem in continuare pana la final ! sa aveti noroc la zaruri :)

10. miracol31

miracol31 Profesionist forum

Am jucat 3 runde si, am 600 puncte .

11. teona7070

teona7070 Scriitor în devenire

Am jucat 13 runde si am obtinut 1830 puncte. Cam slabut, dar important e sa iau vrejul. Noroc sa aveti!

12. BennyMihai2013

BennyMihai2013 Scriitor în devenire

13 runde -> 2230 puncte. Cred ca este bine '-' m-as bucura daca fac 40 runde sa ma bucur de vrej. Il pun pe fratele meu sa joace (12 ani), mereu la 2 runde face chinta mare/mica. xD poate castig 'tunul de jocuri auriu':p

13. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna ! Dropul foarte slab. La mine, dintr-un teren plin cu planta de event am primit 2 pahare. Greu, foarte greu !

14. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

16 runde jucate am strans 1660 de puncte.
    Din lista de premii am luat primele 6 recompense.
    Am sa joc cele 40 de runde,dar din lista de premii cred ca ma bucur de maxim 20 de recompense..
    Dupa ce ca nu ma pricep ,,nu am nici noroc...am dibuit cat de cat cum sa fac...
    Ca sa pot obtine cele 74 de premii sunt doua variante,ori tine eventul o luna,ori il strang de gat pe Nevastuica si pe Borsty.
    Cu ce combinatii stiu eu sa fac si cu zaruri imi pica cred ca dupa 40 de runde jucate fac 2000 de puncte.
    Noroc si mult de tot ca de asta e nevoie la acest event.

15. miaandrei59

miaandrei59 Pretendent

nici eu nu stiu ce zaruri sa pastrez ,nu inteleg ?

16. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

17. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Pastreaza 1-2-3-4-5 sau 1-1-1-1-1/sau alte de genul asta

Hmm...merge si 1-2-3-2-2 vad.

14 runde- 2400 de puncte

Last edited: Jul 28, 2017
  18. .felicia.1

.felicia.1 Pretendent

Eu am inceput sa-mi dau seama cum merge jocul chiar daca sunt o necunoscatoare la zaruri. Imi place!
    Bafta tuturor!!!

19. mikido30

mikido30 Novice forum

10 runde jucate si 1500 de puncte. Binisor pentru inceput. Cam greu cu dropul la planta de event...in rest un event interesant. De mult nu am jucat zaruri!

20. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

17 runde jucate si am 2.790 puncte... :)