Ochii minții - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 18 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 25 Mai 2016.
  1. 1

166 vot(uri)
    55,1%
  2. 2

31 vot(uri)
    10,3%
  3. 3

31 vot(uri)
    10,3%
  4. 4

24 vot(uri)
    8,0%
  5. 5

49 vot(uri)
    16,3%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. 09kis

09kis Baron forum

Ma alatur nemultumitilor. Am spus si alta data ca preferabil ar fi sa se reduca timpul la moara pt SH si sa se poate produce si pe Bahamas
    Voi incerca sa fac din iteme fara linia de vrej. Nota o voi da la final pt ca s-a mai intimplat sa fiu sceptic la inceput. Spor sa aveti !

dianna77, bobocvali11, adelina731 și alți 9 apreciază asta.
  2. jagarella

jagarella Supervizor forum

Adevarul este ca ne trebuie din ce in ce mai mult. S-a uitat ca am facut event pentru doar... 850 PE !!(petrecere aniversara 2013). Este un event lejer, pentru cei cu muulta SH. Atat. Spor

marcela_f69, murat_anca, pisitani și alți 9 apreciază asta.
  3. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Cu scuzele de rigoare, cred ca e mult spus "toata lumea e nemultumita". Am remarcat ca sunt destule postari in care jucatorii au spus ca vor face cate ceva, functie de posibilitati sau dorinte. Fiecare are dreptul la o opinie si vazand rezultatele votului ( ma refer la numarul lor), nu consider ca marea majoritate si-a spus cuvantul.
    In ceea ce priveste SH obtinuta efectuand misiuni la Cooperativa nu este chiar asa simplu. Nu le poti face peste noapte.
    Chiar si eu am spus ca este un eveniment scump cu toate ca am tot ce-mi trebuie pentru a-l finaliza cu usurinta. Nu sunt nemultumita ca evenimentele s-au diversificat si cerintele sunt in neconcordanta cu recompensele (ai dreptate, il face cine doreste - cred ca vor fi destui- si ca vor fi si alte eventuri), dar nu am auzit pe nimeni in viata ca ar intreprinde ceva in ideea de a pierde. In joc, ce sa mai zic...
    Nu toata lumea isi permite sa investeasca.
    O noapte linistita!

lorentonton, EVE.violetta, donnadmn și alți 19 apreciază asta.
  4. Agro80

Agro80 Conte forum

Subscriu si eu, cantitatea de SH ceruta pentru finalizarea Eventului, este mult prea mare pentru a putea participa doar cu ce produce Moara, obtii de la Roata Norocului, aduni de pe la misiuni (in caz ca mai aveti misiuni de unde puteti obtine SH) sau alte Eventuri. Pana acum, cantitatea de SH ceruta la Eventuri de acest gen, era decenta iar cantitatea de SH obtinuta in urma finalizarii sarcinilor, era aproape egala cu cea investita. Este posibil ca Dezvoltatorii sa doreasca ca acest Event sa devina exclusiv unul dedicat celor care investesc constant in pachetele de SH. Daca se va dovedi a fi asa, eu voi renunta sa particip pentru ca nu voi investi, nu in pachetele de SH, din principiu, considerand ca aceasta investitie imi profita mie mult prea putin decat Dezvoltatorilor, mergand pe ideea... da-mi de cat iti dau. Voi incerca sa iau doar linia de vrej sau nici macar, inca nu m-am hotarat. Dragi fermieri care nu veti participa la acest Event din motive lesne de inteles (cel putin pentru mine), nu va necajiti, o linie de vrej in minus, nu ne face mai putin "fermieri".
    Referitor la sfaturile date de colega noastra marcela_f69, eu le-as putea intelege cam asa : am friptura in fata unui flamand, il trimit la frigider sa-si ia si el, gaseste niste oase, il intreb daca s-a saturat si apoi ii spun sa manance maine sau cu alta ocazie si gata. Nu cred ca bucura pe nimeni. Este un joc gratuit, se poate juca absolut gratuit, Eventurile nu sunt obligatorii, da..daaar iata ca ne mai sunt fluturate prin fata diverse tentatii, greu de rezistat pentru unii, indiferente pentru altii si obtinute fara efort de altii. Este deranjant ca banii sa faca diferenta intre Eventuri si nu timpul si interesul acordat. Majoritatea isi doresc, nu toti isi permit, asta e realitatea.
    M-am gandit bine, nu voi acorda nicio nota acestui Event. Zambiti larg si farmeriti! ♥

adelina731, crivio, lorentonton și alți 30 apreciază asta.
  5. adria2

adria2 Maniac forum

Septel am, super hrana am suficient cat sa fac si acest event, dar nu m-am hotarat inca... vedem maine,noaptea e un sfetnic bun, nota... spre sfarsit, e inutil sa dai un vot mic si apoi sa faci event-ul :oops:

adelina731, marcela_f69, roliana57 și alți 10 apreciază asta.
  6. -elenaion49-

-elenaion49- Baron forum

Ai dreptate,s-au facut evente pentu a castiga linii de vrej care aduc foarte putine puncte,pentru iteme care aduceau 200-250 de puncte,s-au facut evente pentru mult mai putine premii si recompense decat acum.S-au facut evente pentru a castiga adaposturi si iteme care nu au vazut niciodata lumina fermei,doar din placerea de a juca si de a avea tot ce se poate castiga.Dar uiti un lucru,acele evente erau accesibile fiecarui jucator.Acest event nu poate fi facut de oricine.Nu depinde nici de nivel nici de experienta jucatorului.Pana acum decizia de a face un event sau nu,apartinea jucatorului.Mai carcotea cate unul...prea multa munca...prea mici premiile...prea..prea...Dar pana la urma toti aveau sansa sa termine un event daca vroiau.Sa nu uitam ca aproape toti avem misiunile de reproducere neterminate tocmai din cauza ca nu avem superhrana suficienta.Eu am cumparat foarte multa de-a lungul timpului,iar la roata am castigat mii de portii.Carnavalul mi-a daruit si el cateva mii,dar niciodata nu este suficienta,pentru ca mereu apar evente de reproducere.Voi face eventul pentru ca nu vreau sa pierd linia de vrej.Nu am pierdut niciuna pana acum,deci nu ma va opri o cheltuiala in plus.Dar........:mad:

adelina731, crivio, -mona48- și alți 16 apreciază asta.
  7. tchupy

tchupy Analist forum

am dat 5 la event si va spun si de ce:
    se pare ca marea majoritate nu a inteles un lucru:
    daca de vineri urmeaza un BB, pentru cei care vor sa faca septel pentru diferite misiuni la cooperativa sau pentru a vinde pentru GG (fara nici o legatura cu un event sau altul), conu' Vasile de plus este oferit oricum,
    deci : eventul este UN PREMIU IN PLUS fata de ceea ce vrei sa faci oricum (SH se calculeaza doar daca nu ai deja oi, gaini, etc)

adelina731, marcela_f69, adria2 și alți 5 apreciază asta.
  8. roliana57

roliana57 Legendă vie

Eu as spune ca Baby Boom, care de altfel a fost lansat la orice eveniment de reproducere, este un premiu de consolare pentru multi dintre noi..iar eventul in desfasurare este cel care trebuie notat. In plus.....piata ar putea deveni abundenta iar socoteala de acasă s-ar putea sa nu se potriveasca cu gologanii castigati la târg.

bobocvali11, crivio, Fabinica și alți 14 apreciază asta.
  9. veve47

veve47 Conte forum

Nu sunt deloc fan al eventurilor sau al sarcinilor de la cooperativa legate de reproducere si nota va fi in consecinta(1). Sunt de acord cu cele afirmate de unii dintre colegii mei, se cere mult si se ofera mai putin, dar asta este viata nu intotdeauna investesti putin si astepti sa obtii mai mult, sunt situatii cand dai totul si obtii... Jucam totusi de placere si nu mi-ar placea sa se ajunga ca un joc gratuit sa insemne investitii financiare cat mai multe pentru a obtine ceea ce ne trebuie sau ne place si nu ma refer numai la acest event. Sunt un jucator care investeste bani dar cu masura si doar pentru lucruri esentiale desi am vazut jucatori care mereu investesc serios si totusi au nemultumiri sau ii judeca pe cei ce nu investesc. Nimeni nu ne sileste sa investim, o facem din proprie vointa si daca o facem ne asumam si consecintele care uneori nu sunt conforme cu realitatea, dar a fost propria noastra hotarare. Eu una imi doresc o alta stategie de event la eventurile cu septel sau chiar scoaterea lor, mai ales ca nici sarcinile de la cooperativa nu le terminam din aceasta cauza. In alta ordine de idei, mi-ar placea sa incetam cu lauda la eventuri pentru ca se creeaza frustari ale celor ce nu le pot finaliza. Ii felicit pe toti cei care dezinteresat au oferit strategii de joc noua tuturor.
    Faceti cat puteti din orice event si nu uitai de placerea jocului care v-a animat mereu. Spor la treaba!

bobocvali11, adelina731, crivio și alți 23 apreciază asta.
  10. petra2172

petra2172 Rutinat

Eu consider ca eventurile merg intr-un fel de linie, la fel si acesta, prin investitia minima in tichetele de party s-a putut castiga multa Sh plus 100 % recolta si dintr-un adapost simplu ieseau 2,3 (la mine 4 )animale, s-a putut completa stocul. Plus ca in timp ce facem eventul putem completa alte misiuni la cooperativa ( cucii, cine mai are, si dau ca recompensa SH, oricum trebuie terminate)Si vorba cuiva de mai sus uite-asa impusti doi iepuri dintr-o data. Tragand la roata norocului dupa o marmota, am strans SH suficienta pentru event. Spor la farmerit tuturor !

matusam, Fabinica, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  11. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

:(
    Nu vreau sa fiu rautacioasa dar ai spus --conu Vasile de plus e oferit oricum--te contrazic -conu Vasile nu e oferit oricum, iti trebuiesc 280 de animale de plus......tinand cont ca obtii doar 1 SINGUR animalut de plus din fiecare poenita de reproducere.. chiar daca este BB sau nu calculul nu este gresit deloc ........(SH se calculeaza doar daca nu ai deja oi,gaini, etc--nu e adevarat chiar daca ai septeluri numarul de SH e acelasi pentru obtinerea animalutelor de plus.

Modificat ultima dată: 19 Mai 2016
  12. liuyanaa

liuyanaa Începător forum

sh se calculeaza la fel indiferent daca ai oi sau nu pt ca e nevoie de conul vasile. cat despre babyboom nu am vazut niciun anunt

adelina731, malagambafane, dadan și alți 5 apreciază asta.
  13. tchupy

tchupy Analist forum

Probabil ca nu ma exprim eu prea corect, deci sa detaliem ce am vrut sa zic:
    Eu in principiu nu am vreau sa fac eventul, dar DACA (cum am mai spus mai sus "daca de vineri...." va fi BB atunci voi reproduce niste cai pentru care consum SH si implicit conform regulilor eventului voi primi Conu Vasile de Plus, deci oricum voi consuma SH pentru septelul de cai, pentru ca aia vreau sa fac acum.
    Daca pot sa-l dau pe Conu Vasile contra ceva e foarte bine.
    Scuze pentru cineva care se simte lezat despre "majoritatea nu a inteles..." nu ma refeream la intelegerea tutorialului.

PS. Nu ma intereseaza daca eventul este pentru Baby Boom sau Baby Bom vine pentru event. Acum ceva timp era BB si atat, in timpul caruia consumam SH pentru septelul dorit.

adelina731, pisitani, Fabinica și alți 6 apreciază asta.
  14. SkumpikaNina

SkumpikaNina Maestru forum

Baby Boom anuntat ! Pam pam !:p Doar ca ma numar printre multi care vor ocoli eventul. Profit si eu si ma odihnesc ...refacand stocul celor ce imi lipsesc prin ferma... ce se poate lua... iau sa nu zic ca nu am luat cevaxD Spor la treaba celor care vor incepe eventul!

adelina731, Agro80, pisitani și alți 13 apreciază asta.
  15. BennyMihai2013

BennyMihai2013 Scriitor în devenire

BB anuntat !! ;))
    Daca nu participati la event-ul de astazi ,ochii mintii, unde necesita extrem de multa SH, incercati sa reproduceti, sa vindeti la piata animalul reprodus sau finalizarea misiunilor de la cooperativa. Multa bafta tuturor !

Modificat ultima dată: 19 Mai 2016
    adelina731, Agro80, pisitani și alți 6 apreciază asta.
  16. afirut99

afirut99 Pretendent

Joc de placere si pentru relaxare, deoarece este un joc gratuit nu investesc financiar, nu doresc sa ma intrec cu nimeni in castiguri si nici nu astept o cunana de lauri pe un podium. Asa ca primim un joc rezultat din munca, daruirea si implicarea unor semeni de-ai nostri, oferindu-ne o bucurie, pe care trebuie sa o stim primi si lauda. Concluzionez ca unora le-a placut un anume event si altora nu, ca tot timpul va fi cineva nemultumit.
    Fiecare are o strategie pe care o pune in practica. De noi depinde daca vom face eventul sau nu!

Primiti cu placere noutatile si bucurati-va ca mai puteti fi copii. Spor la treaba!

robert1616, adelina731, marcela_f69 și alți 15 apreciază asta.
  17. Fabinica

Fabinica Locuitor permanent

Buna ziua,
    Subscriu si eu la ce a spus tchupy mai sus.
    Luati eventul ca si pe un simplu bonus venit in plus la un BB oarecare.
    Putea fi doar BB si atat.
    Faptul ca mai primim ceva in plus (functie de ce are fiecare de reprodus la acest BB) este binevenit.
    Mie personal imi place eventul. Nu necesita timp, nu necesita investitie, nu-mi masacrez ferma zile in sir sa fac zeci de mii de plante. Folosesc ce am (animale si SH) si iau ce-mi permit la final.
    Eu personal reproduc doar la BB si doar atat cat am nevoie pentru a-mi termina misiunile la cooperativa cu septel.
    Nota 5 din partea mea pentru event.
    Cu respect ...

adelina731, jagarella, cristel.d și alți 11 apreciază asta.
  18. grasu_tul

grasu_tul Scriitor în devenire

Raportul investitii / beneficii este disproportional. Din punctul meu de vedere nu merita sa-l fac.

SkumpikaNina, Agro80, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  19. roliana57

roliana57 Legendă vie

Nota mea pentru eveniment este 2....si asta datorita cerintelor rezonabile pentru a obtine SC.
    Atat cat voi putea...ma voi amuza cu Baby Boom.
    cu respect...

20. JANUS

JANUS Începător forum

Prea mult Sh pentru a obtine jucariile, iar jucariile sunt multe, asa ca pas... si nota 1

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.