Oracolul fermei - Zvonuri vechi

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Oracol, 26 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Oracol

Oracol Forum Moderator Team Farmerama RO

Hei dragilor

Vai vai vai și măi măi măi. Când pisica nu este acasă, joacă șoriceii pe masă. Ia te uită ce mare grozăvie am găsit eu acasă când am sosit de la piață.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Hocus Pocus Abracadabra

donnadmn, -katnik-, gospodar2012 și alți 15 apreciază asta.
  2. .agrifarm.

.agrifarm. Începător forum

Ne viziteaza extraterestrii...cantareti, ELVIS PRESLEY,MICHAEL JACKSON,MARILYN MONROE si FRANK SINATRA., la aniversarea Farmerama,o sa avem oaspeti,asa ca...pregatiti-va.,""Petrecere mare!!""URA,URA.

-katnik-, gospodar2012, _Chihuahua_ și alți 3 apreciază asta.
  3. trancesound

trancesound Junior Expert

4. Oracol

Hei dragilor

Hai sa jucăm un joculeț drăgălaș. Voi puneți mânuțele la ochi și veți avea trei incercări să ghiciți ceea ce vă voi arăta.
    Până încercați voi, eu mă voi duce la bucătărie să beau un suc.
    Gataaaaaaa, ia să vedem dacă ați ghicit. Puteți lua mânuțele de la ochi.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Hocus Pocus Abracadabra

donnadmn, tibigabi66, -ciocollate- și alți 15 apreciază asta.
  5. gabir16

gabir16 Junior Expert

Pare o misiune de reproducere cu baby (oite + porcusori), dar ma intriga suzetele. Drop ??
    Sau plantam suzete ?
    Arborele sa produca KOI cumva ?
    Interesant. E de vazut

.felicia.1, _Chihuahua_ și -katnik- apreciază asta.
  6. crisioana

crisioana Novice forum

Suzete si parca arborele da lapte sau hrana pentru bebelusi?

_Chihuahua_ și -katnik- apreciază asta.
  7. trancesound

trancesound Junior Expert

Cert este ca vom avea puieti misteriosi, acesta din urma find arborele de cauciuc :)
    Oare la ce il vom folosi? Un mestesug, o meserie??

8. .Vlady_V.

.Vlady_V. Pretendent

Mda... Un event de reproducere si un nou pom, poate arborele de cauciuc. Din nou prea multe animale si arbori... :(

-katnik-, mihaelaiuhas, .felicia.1 și alți 7 apreciază asta.
  9. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

Un nou event de reproducere, probabil in genul eventului babybsitter cu puisori, cu bebelusi obtinuti in urma reproducerii pe langa septelul obisnuit, doar ca de data asta animalele folosite vor fi oi si porci. Suzetele probabil vor fi drop, sau poate vor trebui produse la moara ca paturicile de la eventul babysitter de puisori.
    Cat despre pom probabil va fi un pom nou, posibil pt insula. Sunt atatea variante de lapte in lumea reala ..., iar farmerama respecta in mare parte si ceea ce se intampla in realitate. Tipuri de lapte care exista si care nu au fost inca introduse in farmerama sunt multe. Numai cateva exemple ar fi: lapte de bivolita, lapte de oaie, lapte de migdale, lapte de orez, lapte de soia, lapte de cocos etc.

10. faaadele

faaadele Novice forum

Dar de ce sa nu producem suzeta din acel arbore doar asta se face din el,cauciuc,ii primim la recompense,ii plantam si primim seva sau altceva,de puieti misteriosi nu mai pot respira,desi tot apar.

-katnik-, mihaelaiuhas, DangerFull și alți 5 apreciază asta.
  11. .Vlady_V.

.Vlady_V. Pretendent

Animalutele de la ferma lucreaza din greu, pentru a avea o zi a iubirii perfecta! Iata cateva imagini din marea lor surpriza pentru cei indragostiti:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Sursa: http://www.farmeramafans.de/

Totul arata super!

-katnik-, florinidm, melizanda10 și alți 17 apreciază asta.
  12. Capuccino

Capuccino Analist forum

Vine Sfantul Valentine, cred ca vom planta inimi, iar ca drop sagetile lui Cupidon, dar ceva ma instiga, oare ce o sa facem cu plantele de jos? Completam misiunile cu ele? Daca e asa, trebuie sa ne umplem debaraua mai repede :x

-katnik- și _Chihuahua_ apreciază asta.
  13. stefania09102002

stefania09102002 Novice forum

Eu cred ca vom avea ca si planta de event "Planta Dragostei" iar dropul va fi "Sagetile lui
    Cupidon". Cu orhideele, lacramioarele, lalelele, macii si trandafiri se vor produce la moara "Buchete":) , obiectele cu porcusori si inimioare vor fi "cadourile", porcusorul cu coaja de ou roz va fi un abtibild iar ca si "cadou" obtinut la finalul eventului va fi "Tunul lui Cupidon":D.Un lucru nu il intele:oops::ce legatura au fantoma si oita olar iar oita neagra alaturi de Suzi langa un tufis in form de avion cu Ziua Indragostitilor? Poate ne vor cere sa le facem o intalnire dubla!;) Sunt sigura ca orice va fi, va fi un event foarte interesant, frumos si plin de iubire!!!:inlove:
    :D:);)

luta, adriantrandafir, -katnik- și alți 4 apreciază asta.
  14. Oracol

Hei dragilor

Astăzi mi s-a întâmplat un lucru neplăcut. Am scăpat Globul de cristal pe ciment si s-a spart în multe bucățele, bucățele ce s-au împrăștiat pe celelalte forumuri. Nu am reusit să recuperez decât una din bucățele. Va voi arata și vouă și poate împreună reușim să reconstruim Globul de cristal, pentru că nu am bani să il repar și este prietenul meu de suflet.

Hocus Pocus Abracadabra

15. maias

maias Scriitor în devenire

opa oare o fi ceva legat de insula coralilor ??? sau vom avea parte de un pazel ceva interesant ori cum

adriantrandafir și -katnik- apreciază asta.
  16. _Chihuahua_

_Chihuahua_ Profesionist forum

Sau...poate,are legatura cu eventul de Sf.Valentin....se vede o funie...sa fie de la un leagan? sau se catara Romeo? :D

AMMA72, adriantrandafir, danuta74 și alți 6 apreciază asta.
  17. .Vlady_V.

.Vlady_V. Pretendent

Cu siguranta este vorba de Valentines Day. Ca anul trecut, a fost vorba de nuferi, iar in poza sunt prezenti. Ma rog... orice ar fi, sper sa fie interesant...

18. Capuccino

Capuccino Analist forum

andrew1997, marafiz, fl_o1950 și alți 7 apreciază asta.
  19. Oracol

Hei dragilor

În drum spre casă s-a întâmplat minunea. Am mai găsit trei cioburi din globulețul meu. Cu puțin noroc poate reușesc să îl refac. Poate primesc și ceva ajutor.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Hocus Pocus Abracadabra

-steaua2009-, donnadmn, -katnik- și alți 14 apreciază asta.
  20. mary.gabriela

mary.gabriela Scriitor în devenire

Sa fie oare noua insula mult asteptata? M-as bucura foarte tare, poate asa vom face loc la mai multe animale pe ferma fara sa le mai tot mutam.Va fi surpriza pana vom dezlega acest puzzle. :D

alexsilviu11, donnadmn, andrew1997 și alți 2 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.