Oracolul fermei - Zvonuri vechi

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Oracol, 26 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. BigJohn

BigJohn Junior Expert

cred ca cu ocazia acestui event se va debloca si padurea tropicala :p nu stiu de ce , dar am un presentiment :) ....asta pentru ca apare si o busola in imagini :)

2. KarlMax

KarlMax Novice forum

Hmm,un eveniment dedicat Faraonilor, si anume Cleopatrei in variantă pisicească,să zic şi eu aşa,haha . Eu presupun că măcar o parte din eveniment va avea legătură cu Bahamarama,adică vor fi cerinte de indeplinit cu resursele de acolo . Eu aştept acest eveniment cu mare nerăbdare !

3. lollipop11_5

lollipop11_5 Novice forum

Super, in sfarsit ajungem cu Farmerama in Egipt si din cat se vade in imagini, sunt doua plante de event, un drop sau chiar doua(ceasul solar si bijuteriile), cu toate ca in cos nu sunt produsele care ofera bonus de PE. Cred ca avem de donat pentru cele patru statui, care sunt formate din mai multe parti, pentru a ajunge la Bastet sau ceva de gen....

trancesound, alexsilviu11 și roliana57 apreciază asta.
  4. Oracol

Oracol Forum Moderator Team Farmerama RO

Hei dragilor

Și misterul continuă să se dezvăluie.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Hocus Pocus Abracadabra

tibigabi66, trancesound, Wing0797 și alți 11 apreciază asta.
  5. -altibi-

-altibi- Junior Expert

Eu cred ca va fi un event despre Egipt in care va trebui sa strangem planta de event si dropul si sa creem ceva ,pe care il vom dona in schimbul recompenselor

trancesound, roliana57 și donnadmn apreciază asta.
  6. dariuss2000!

dariuss2000! Cunoscător forum

sper ca evenimentul sa fie dupa 14 sept,pt ca pina atunci sint in concediu.sper!!!!!!!!!!

trancesound și donnadmn apreciază asta.
  7. Oracol

Hei dragilor

Și imaginile nu se mai opresc.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

Hocus Pocus Abracadabra

Agro80, Wing0797, donnadmn și alți 14 apreciază asta.
  8. adria2

adria2 Maniac forum

Un event interesant, doua plante de cultivat ( sper ca vad bine :music:)...imi place :D

donnadmn, andrew1997, bondarul11 și alți 2 apreciază asta.
  9. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Hai sa-mi dau si eu cu presupusul . E clar, cultivam doua plante , vom dona in functie de cerinte, iar din papirus sigur vom produce ceva la moara , (asta e tendinta ultimelor eventuri). OK, dar cum avem 4 suporturi cu patru simboluri, cred ca pentru fiecare simbol vom dona separat diverse produse pe care le detinem in inventar ( de exemplu pentru vaza cu flori, donam plante, pentru statuia cu pisica donam animale, la celelalte fructe si produse sau septel, ramane de vazut). Probabil in urma finalizarii acestor patru etape primim, si,aici sunt doua variante, ori recompensa finala, sau posibilitatea efectuarii unei noi sarcini care sa ne conduca la recompensa finala. Ramane de vazut. Ceea ce nu inteleg, care este rostul parfumului, dar sigur are el rolul lui....

trancesound, luciana1949, merylou69 și alți 6 apreciază asta.
  10. azor67

azor67 Scriitor în devenire

ssssssst.vine zeita cadoului????????

11. Carolll72

Carolll72 Veteran Forum

Da, sa speram ca nu va fi nevoie de cate 1000 parfum la fiecare sarcina...
    In schimb se pot intui cateva premii substantiale si grafica mai interesanta la eventurile din ultimele 3 saptamani...

12. Oracol

Hei dragilor

Este cineva dispus să construim un mic baraj pe râu în amonte?

[​IMG] [​IMG]

Hocus Pocus Abracadabra

tibigabi66, soso2169, Georgel72 și alți 14 apreciază asta.
  13. BigJohn

BigJohn Junior Expert

garantat event la care contributia o sa fie in grup sau cel mai probabil cu vecini......

revin si afirm cu mana pe inima ca una din recompense o sa fie si un adapost nou sau upgrade la biber

Modificat ultima dată de către moderator: 29 Aug 2015
  14. Carolll72

Carolll72 Veteran Forum

Sa donam produse de 100 mil. gg sau biberi reprodusi de suma aceasta?
    Fiecare cont cu prietenii lui? Sau toti jucatorii? O dilema mare... pana la anuntul oficial!

trancesound, donnadmn, roliana57 și alți 2 apreciază asta.
  15. luciana1949

luciana1949 Locuitor permanent

Ups,se anunta ceva ce pare nitel complicat...Devine din ce in ce mai atractiv jocul acesta de la o vreme!!Sper sa fim la inaltimea celor ce ne ofera atatea noi surprize!!

trancesound, donnadmn, DANUTZA1965 și alți 7 apreciază asta.
  16. Oracol

Hei dragilor

Fugiți! Vin biberiiiiiiiiii!

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Hocus Pocus Abracadabra

tibigabi66, Georgel72, trancesound și alți 16 apreciază asta.
  17. adria2

adria2 Maniac forum

De fugit, eu nu fug, ii astept pe biberi... iar de la tine astept si alte detalii :inlove::inlove::inlove:

DANUTZA1965, trancesound, lucapadu1 și alți 5 apreciază asta.
  18. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Atata timp cat vom avea posibilitatea noi sa ne alegem echipa va fi extraordinar ,necazul mare ar fi sa avem echipe alese de sistem caci atunci va fi "jale mare ".:(

soso2169, blackspace77, roliana57 și alți 9 apreciază asta.
  19. .Vlady_V.

.Vlady_V. Pretendent

Cred ca toti vom dona in comun, adica toti jucatorii de pe Farmerama. Nu prea este corect asa, deoarece sunt unii ce chiar nu doneaza, dar obtin recompensele. Cat despre reproducerea biberilor, nu ma incanta deloc. Urasc reproducerile! :(

20. alexsilviu11

alexsilviu11 Avansat

nu imi plac reproducerile ,chiar le urasc ,joc de cativa ani si culmea nu am trecut de a -8-a misiune la nici un animal si chiar credeti-ma ca m-am straduit!
    de fiecare data cand trebuie sa reproducem ceva imi mai apare un fir de par alb iar pentru varsta mea nu prea da bine!

olgapetcu, megastar_58, soso2169 și alți 19 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.