Oracolul fermei - Zvonuri vechi

Discussion in 'Runda de discuții' started by Oracol, Aug 26, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Oracol

Oracol Forum Moderator Team Farmerama RO

Hei dragilor,

Mi-a șoptit o viorea că m-ați căutat. Iată că am revenit, după ce am fost plecat departe, departe de tot, de tot ce-am avut, plecat pe Marte.

Ia să ne uităm împreună la câteva imagini frumoase.

[​IMG] [​IMG]

Hocus Pocus Abracadabra

2. 09kis

09kis Veteran Forum

vorbesti de Oracol si Oracolul a sosit si inca insotit si de niste "fantomite". Atat de multe sunt ca bietul iepuras nu reuseste sa le socoteasca. Vom avea din nou event de noaptea vrajitoarelor? Si planta sinistra pare noua.

3. horiaflorin41

horiaflorin41 Scriitor activ

Foarte multe baterii o sa avem de donat. Sa fie legat de cele mai vechi ...nublonice? O sa aflam cu siguranță luna viitoare!

4. *gogo

*gogo Junior Expert

Multumim frumos, draga Oracol!
    Inteleg ca o sa cultivam o planta (sinistra?) ca sa hranim niste fantomite.....electrice intr-o casuta de papusi xD
    Ar fi cam de Noaptea vrajitoarelor, dar sunt atat de dragalase, ca-ti vine sa le iei acasa :D

5. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Fantome, un drop fioros si item-uri sinistre... Toate ingredientele necesare pentru noaptea vrajitoarelor. Oare ni se pregateste un nou event?

6. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Eu vad o cladire, casa, cred ca va trebui sa o mobilam, poate sa o si construim. Niste usi, cu zavoare incuiate, pe care poate trebuie sa le deschidem Vad ceva mobila acolo, poate trebuie sa o confectionam si sa utilam acea casa. Bu.hu.hu... ,rolul fantomelor nu-l vad inca, sunt doar decorative sau...., bateriile , zisc eu, sigur vor fi drop, dar oare la ce ne sunt utile. Ceata....totala, dar sincer, cred ca va fi foarte interesant, iarasi ne vom confrunta cu ceva nou.

Last edited: Feb 26, 2016
  7. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Mmm..., daca-i cu fantome, floricele...nici o sansa, mai bine usturoi.:p

8. adriantrandafir

adriantrandafir Talent de excepţie

Daca imaginile de mai sus au legatura cu vreun event gen noaptea vrajitoarelor ar fi super.
    Insa nu cred asta, mai degraba cred ca va fi un event in care trebuie sa cultivam acea planta+ drop care cred ca va fi bateria+ alte produse din sura. Toate acestea le vom dona la misiuni pentru a deschide cate o camera. Iar fiecare camera e prafuita, plina de panze si poate ceva fantome. Ce sa mai.... cred ca trebuie sa facem dintr-o casa bantuita si prafuita, o casa ordonata si curata. In fiecare camera vom gasi cate un premiu, acel cufar plin oare cu comori??? Ramane de vazut, inca astept calendarul pe luna martie.

9. terrarossa82

terrarossa82 Scriitor în devenire

Imaginile prezentate ma duc cu gandul mai degraba la filmul "Ghostbusters" , avand in vedere costumatia iepurasului si acele "capcane pt fantome" (fantome mult mai simpatice decat cele din film,ce-i drept xD ), care trebuie alimentate cu baterii speciale,care probabil vor fi drop de event. ;) Deci eu zic sa ne pregatim de inca un event deosebit ,asa cum am fost obisnuiti in ultima vreme :)

10. Oracol

Hei dragilor,

Vine vine primavara pe tarâmul Farmerama. Ca de fiecare dată, cu parfum de fericire și farmec, noi imagini se arată.

Hocus Pocus Abracadabra

11. .felicia.1

.felicia.1 Pretendent

pe langa toate vine si un adapost misterios nou...;)

12. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Se pare ca un bursuc ne va vizita ferma in curand :)

13. lorentonton

lorentonton Expert forum

Sper ca acest bursuc sa fie prin nişte sarcini la cooperativa,nu prin şansa de-a ieşi din adaposturile misterioase ...pleaseeee ,ca eu plang de nu-l vad cat mai de graba ın ograda mea:D:p

14. Oracol

Hei dragilor,

O cafeluță, "o" biscuite, o prăjiturică? Haideți cu toții să privim niște imagini și să păpăm o feliuță de tort.

Hocus Pocus Abracadabra

15. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Ma bucur nespus de mult ca ai revenit D-l Oracol...si ca de obicei..ne pui neuroni la treaba.xD
    Presupun ca mamele vor fi sarbatorite asa cum se cuvine in acesta luna martie de toti cei care au 'o mama' .
    Sper sa nu ma insel...xD

16. matusam

matusam Legendă vie

Adaug curcan, capra, gaina.

17. -doru71-

-doru71- Novice forum

Cu sase dintre ei ne cunoastem deja, dar cu iezii si cu puii de curca abia acum o vom face.

18. Razvan101991

Razvan101991 Începător forum

buna ,au fost si ei prezenti la unele eventuri o zi buna

19. cris_alex

cris_alex Locuitor permanent

ce minunatii ne asteapta odata cu venirea primaverii...pt toti O PRIMAVARA FRUMOASA !

20. hi3na_n3buna

hi3na_n3buna Novice forum

vine, vine primavara
    peste toata farmerama
    v-a aduce bebelusi
    pentru toti cei jucausi
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Thread Status:
Not open for further replies.