Oracolul fermei - Zvonuri vechi

Discussion in 'Runda de discuții' started by Oracol, Aug 26, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Norocellys

Norocellys Scriitor activ

Incep Jocurile Olimpice ale animalelor?

2. .flori.71.

.flori.71. Junior Expert

eu cred ca o sa avem eveniment cu gaste catelusi si pesti neon

3. Oracol

Oracol Forum Moderator Team Farmerama RO

Hei dragilor,

La Oracol de-ați venit, voi imagini ați primit.

Hocus Pocus Abracadabra

4. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Ce frumos,cred ca pregatesc tricourile,sorturi si adidasi pentru animalute se vor antrena bine le asteapta o competitie sportiva.
    Frumos ,abia astept surpriza....

5. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Si eu... Dar sper sa fie mai usurel eventul asta. Nu stiu daca o sa ne treaca ameteala de la caruselul caluseilor pana atunci ;)

6. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Aici arata 500 de stelute ,aceasta recompensa nu sa numarat printre premii ...

7. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Monedele-stea nu sunt steluțe, iar Oracolul nu face tutoriale ;)

8. -ciocollate-

Corect sunt monede-stea ...multumesc kO...oare unde imi umbla mintea ?!:))

9. dadan

dadan Oracol omniscient

...sigur la urmatorul event care va fi unul cu reproducere de animale,bb,sh si tot tacamul:music:

10. -ciocollate-

Ferma pt o sapamana o "parasesc"de bb si animalute va ocupati voi :p

11. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Da se pare ca este un eveniment cu caini, gaste si vacute, iar acesta va cuprinde o incercare similara cu Ciocanul de forta din Balciul lui Renzo, ceva de genul ridica cat te tin puterile, unul, doua sau trei animale din aceeasi categorie, pentru ca sa inaintezi un nivel si sa nu depasesti cu prea mult punctele necesare. Da daca nu va ceda Ursul, Leul sau Pantera noastra campioana, se pare ca va fi distractiv, mai ales daca vom obtine adaposturi neon pentru cele 3 clase din eveniment de care vom avea nevoie, speram insa sa nu dam faliment la livrare. Apropo ar trebui sa alimentam si pe campionul nostru ca sa il tina puterile, ... , la asa greutati pe umerii sai? Bravo BP din nou o idee frumoasa, aducandu-se si sportul de performanta in Farmerama.

12. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Si cu pestii aia ce o fi???

13. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

S-ar putea fie sa ni se ceara si pesti, in afara de vacute,caini si gaste, care se deduc din imagini. Acum mai vad 2 bucati de jeleuri, poate pentru campionul nostru ca sa-i reimprospatam fortele, sau ceva hrana care sa sporeasca viteza de crestere a animalelor, pentru o perioada de timp. Oricum nu este sigur daca vom obtine adaposturi neon, asta vom vedea, s-ar putea doar sa fie un eveniment cu premii de genul itemurilor pentru o noua linie de vrej.

Last edited: Aug 11, 2016
  14. Oracol

Oracol Forum Moderator Team Farmerama RO

Hei dragilor,

Oracolul la purtător, vă oferă imagini din decor.

Hocus Pocus Abracadabra

15. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Ce imagini frumoase,se pare ca vom avea parte de ceva noutati un copacel nou isi va face aparitia in ferma noastra,pana atunci asteptam sa vedem ce surpriza ne ofera arborii minune.

16. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Superbi pomi..dar ..oare ce pomi vor fi?? ptr ferma??:p ptr bahama???..foarte elocvent D-l Oracol.:oops:
    Ne vom edifica curand!!xD

17. _sirena

_sirena Conte forum

Din imaginile prezentate de Oracol se poate spune ca vom primi doi copaci noi: unul pentru ferma si unul pentru insula. Ce vor fi, vom afla!

18. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

Nu stiu ce sunt sau vor fi, dar sunt superbi !!!

19. -doru71-

-doru71- Novice forum

Cel pentru ferma pare a fi un soi de par rosu (Williams, Bartlett), iar cel pentru insula cred ca este Beaucarnea recurvata, (coada de cal sau picior de elefant).
    Cel de al treilea cred ca este pentru noaptea cu luna plina - octopus tree??? sau manchineel tree??? (inclin spre primul)

20. 09kis

09kis Veteran Forum

Pare ca vom avea un pom nou la noaptea vrajitoarelor. Imaginea D-lui Oracol este foarte frumoasa

Thread Status:
Not open for further replies.