Oracolul fermei - Zvonuri vechi

Discussion in 'Runda de discuții' started by Oracol, Aug 26, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Oracol

Oracol Forum Moderator Team Farmerama RO

Hei dragilor,

Haideți la colindat: Dom dom să-nălțăm și o sarma să înfulecăm.

Hocus Pocus Abracadabra

2. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Ce surpriza D-le Oracol,,vom avea din nou parte de reproduceri sa obtinem insigne,,asa ca sh -ul l-am consumat cu camilutele,,trebuie sa mai strang de la moara ,,sa mai fac cateva misiuni sa am cat de cat o bruma micuta de sh...

3. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Hmmm...o veste buna in esenta..dar costisitoare D-l Oracol...poate ma vii cu o veste in completare cu ceva SH xD
    Seara minunata sa ai!!!

4. dadan

dadan Oracol omniscient

o_Ooofff...iarasi reproduceri?PAsari si mamifere se pare.bine ca mai am ceva sh in stoc.Ceva mai hazliu nu gasesti nenea Oracol?;)Ceva cu strategie de Mos Craciun?Deocamdata sa ne bucuram de ciori si soareci zicxD

5. StinckyRedneck

StinckyRedneck Junior Expert

Cam dese eventurile de reproducere, domnule Oracol... Mi-aș dori mai degrabă misiuni în genul celei cu gâsca Ingrid (topoare, note muzicale) sau ca aceea în care a trebuit să pescuim.
    Moara va măcina non stop SH, poate, poate reușim să mai producem ceva...
    Și poate ne va aduce și moșul niște SH prin ciorăpeii aceia colorați! :D

Last edited: Dec 19, 2016
  6. dariuss2000!

dariuss2000! Cunoscător forum

eu ma gandesc ca ar fi bine daca mosu ne-ar aduce o scurtare a duratei de facere(chiar si cu o ora numai) a sh.avem ff mult misiuni la care se cere sh.ma gindesc si eu ;).

7. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

Sau cel putin sa putem produce SH si in Bahamas...doar si acolo animalutele se hranesc tot cu ea....

8. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Daca o sa vina alt event unde necesita multa SH, sigur trebuie sa apelam la banuti pentru a cumpara - cel putin eu cred ca asta o sa fac pentru ca nu m-as indura sa las un event fara a fi teriminat;)
    Referitor la timpul de producere a unei unitati de SH - ar fi perefect daca s-ar reduce timpul pentru a putea face 3-4 unitati pe zi

9. Oracol

Hei dragilor,

Sărbătorile s-au arătat și în Globul fermecat. Oracolele s-au adunat pentru a sărbători și pentru un mare sfat. De aici, dintre magi și vrăjitori, am pentru voi câteva urări. Să aveți un an mai bun și să fiți sănătoși tun.
    Mă retrag iar la ospăț, ca să nu îmi pună omologii pielea pe băț. Vă doresc cele bune, în noul an să se adune.

Crăciun Fericit!
    Sărbători Fericite!

Hocus Pocus Abracadabra

10. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

De data asta, draga Oracol, mesajul a fost clar!
    Iti uram si tie Sarbatori fericite, asa cum iti doresti sa fie!

11. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Se pare ca d-l Oracol nu traieste prin zonele noastre, sau a ramas blocat in anotimpul de toamna. Urarile sunt frumoase si ii urez si eu un nou an cu bine!!

12. popescudana42

Cu speranta ca anul nou va fi mai bun decat 2016,iti trimit o mie de urari insotite de imbratisari,,speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri..Sarbatori fericite si La multi ani !! draga Oracol....

13. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Domnule Oracol iti doresc Sarbatori Fericite si sa ramai alaturi de noi cat mai mult timp. Esti asa de usor de inteles xD..incat ti-as simti lipsa acut.:inlove: Iti doresc un An Nou cu sanatate, bucurii, fericire si multa Inspiratie pentru ceea ce ne anunti!!!:)

14. dadan

dadan Oracol omniscient

Sarbatori fericite si numai bucurii!Sper sa ne incanti si pe viitor cu...ghicitorile;)Forumul ar fi mai trist si mai lipsit de viata fara tine,misteriosule Oracol.Sa ne traiesti multi ani!

15. Oracol

Hei dragilor,

Până când Revelionul apare, Oracolul pentru voi, imagini noi are.

La mulți ani!

Hocus Pocus Abracadabra

16. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

Frumoasa oaia!Ce face ea acolo!

17. popescudana42

La Multi Ani !!! Draga Oracol..
    Vine Anul Nou !!!
    Acum ca roata timpului a mai tesut inca un an, iar cristalele fulgilor de nea intregesc magia sarbatorilor, sa ne bucuram impreuna de marea petrecere..

18. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Vad ca ne asteapta premii frumoase. Sa ne traiesti Domnul Oracol !

19. dadan

dadan Oracol omniscient

Seamana a eveniment de reproducere(oi,porci,pisici?)si.desi nu mi-e dor de astfel de provocari,astept cu nerabdare...

20. 09kis

09kis Veteran Forum

Seamana a event de aniversare a Farmeramei, event pe care il asteptam cu interes

Thread Status:
Not open for further replies.