Oracolul fermei - Zvonuri vechi

Discussion in 'Runda de discuții' started by Oracol, Aug 26, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Oracol

Oracol Forum Moderator Team Farmerama RO

:oops: :) :D
    Hocus Pocus Poc Trosc Fleoșc
    ;)

2. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

foarte frumos, dle Oracol, am remarcat evolutia celor doua casute/cazemate dar cam zgarcita informatia...:p
    ori noi toti asteptam cu sufletul la gura o vorba/doua, sa ne luminam ;)

Last edited: Nov 11, 2017
  3. amy46

amy46 Maniac forum

Eu sunt blonda...ma prind mai greu...oricum nu am inteles nimic..:D:D

4. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Cei trei purcelusi si-au facut casute: de paie, de lemn si de piatra. Si lupul suuuufla.
    Ce legatura este intre purcelusi, lup, petice si pescuit, numai globul de cristal stie; dar el ne spune pe limba lui, iar noi vom intelege cand vor aparea tutorialele xD

5. pinok86

pinok86 Împărat forum

Cred ca noi ii vom ajuta pe purcelusi sa-si ridice casutele de lemn si piatra, si de suparare lupul pleaca la pescuit si ... peticele ... nu stiu la ce folosesc, probabil ii vom repara pantalonii lupului.

6. Oracol

xDxDxDxDxDxDxDxD

:p

7. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Top 3000? Ziua recoltei?

8. -mamaleone

Acum e clar! Vom avea un event epocal: purcelusii vor fi bucatari, nubloni, pirati si vikingi la un loc xD
    Si cei mai grozavi dintre ei vor primi ladite, pe care le vor dona pentru top 3000 o_O
    Sau altfel? :music:
    Dar tot nu am reusit sa potrivesc peticele cu pescuitul :p

9. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:p 8) cam trosc fleosc, dle Oracol, un pic mai clar, va rugam...doar intersul e mare si unanim recunoscut...asa ca asteptam vesti minunate!

10. bmia_maria

bmia_maria Scriitor activ

Nici 24 de ore si ne vom lamuri din faq... insa sigur va fi ceva interesant , m ai ales ca se desfasoara cam in acelasi timp ,,plecat la pescuit ,,cu ,, ziua recoltei ,,. Doar sa avem timpul , norocul si dropul de partea noastra.

11. pisitani

pisitani Ambasador forum

Sa nu fie top 3000 la ev frappe ....

12. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:) buna dimineata, dle Oracol!

oare acum, ca toata lumea e pusa pe treaba, ba la pescuit, ba la top,
    n ar fi timpul pentru o noua previziune mareata, ca sa iesim din ceata?:p
    ...asadar, ce se mai aude/ vede in globul tau de cristal?:D

13. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Domnule Oracol, poate pacalesti cumva globul sa ne arate si noua reproducerile din vreme :). Stiu ca uneori nici previziunile nu ajuta cand ai stoc aproape 0, dar tot e ceva :).

14. Oracol

:p

15. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Cam "tulburi apele" prin globul dumitale, Dl Oracol... sau nu ma pricep eu deloc la ghicit?!
    As cere prea mult daca as vrea o imagine mai clara? :D

16. pinok86

pinok86 Împărat forum

Daca vrem o cafe frappe apasam in stanga, daca vrem un muschiulet apasam in dreapta, cel din mijloc ne trimite la plimbare pe cei care nu avem gologani. E clar ca nu inteleg nimic din imagine.

17. -mamaleone

Numai la fripturi ti-e gandul, pinok! Vacuta e pentru laptic, nu pentru muschiulet, frappe-ul se face cu frisca, nu cu friptura.
    In dreapta hranim vacuta, in stanga preparam frappe-ul si la mijloc il trimitem chelnerului, sa-l serveasca la musterii o_O

18. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

cam asa cred, daca ar fii putin mai limpede!

19. pinok86

pinok86 Împărat forum

S-ar putea sa-mi fi fost foame cand am citit previziunile oracolului nostru. Cred ca ai dreptate. De la vacuta luam laptele. Oare noi mulgem vaca?

20. Oracol

xD:pxD

Thread Status:
Not open for further replies.