Feedback Patiseria din pustiu

Discussion in 'Runda de discuții' started by nikolae28, Oct 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul ?

Poll closed Oct 11, 2018.
  1. Imi place

64.0%
  2. Mi-e indiferent

3.2%
  3. Nu-mi place

32.8%
  1. ~violetflame~

~violetflame~ Profesionist forum

Multumim pentru calcule :).
    Cu precizarea ca la misiunea 9, varianta cu ciocolata, nu e nevoie de plante de event si drop, cantitatile raman totusi f. mari (eufemistic vorbind). :-q

2. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Seara buna!
    Eu altceva nu inteleg: pentru linia de vrej sunt necesari 3 itemi; toti cei 3 itemi sunt trecuti la recompense la misiunea 7, si la nici o alta misiune. Daca putem alege doar 2 din 3 variante, cum castigam cei 3 itemi?

Aha! Multumesc tchupy!

Last edited: Oct 3, 2018
  3. tchupy

tchupy Analist forum

NivelCerințăRecompensă
    11 Stand de prăjituriAbțibild "Patiseria din pustiu"
    24 Standuri de prăjituriBrioșe magice
    39 Standuri de prăjituriRăzbunarea plăcintei de dovleac
    413 Standuri de prăjituriCină fermecătoare
    516 Standuri de prăjituriLinie de Vrej "Patiseria din pustiu"
    624 Standuri de prăjituriOu de unicorn înaripat

4. BennyMihai2013

BennyMihai2013 Scriitor în devenire

Multumesc.

Multumesc :D Am uitat sa verific acolo

Am inteles perfect. Iti multumesc frumos. Acum ma intreb de ce il faceam eu asa complicat. Poate m-a speriat numarul mare de gaini, peste 400 buc.

5. Criselt

Criselt Legendă vie

Mutumesc Iulia si tie Tuca, m-am lamurit, si mi-am amintit. A fost eventul cu animalutele dansatoare, in care trebuiau completati stalpii. Da, l-am finalizat, sper sa reusesc si asta. ;)

6. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Multumesc pentru observatie.
    Am revazut misiunile si de fapt numai pozitiile 1 inclusiv 8 necesita 1 880 plante + 88 fiole + 76 flacoane/ pe misiune, deci 15 040 plante +704 fiole + 608 flacoane.
    Prin realizarea lor se poate lua linia de vrej.
    Misiunile 9, 10 si 11, pot fi indeplinite cu alegerea unei arome numai din resurse ferma si o aroma de "event" , respectiv o mazga sau un clei . Ar fi necesare 1.410 plante , si dropul aferent combinatiei optate.
    Daca se doresc recompensele, se poate opta si cu 2 "arome" event. In acest caz, ar fi necesare pentru ele 2 820 plante + 132 fiole + 114 flacoane.
    Misiunea 12 necesita 2 Noroi de ciocolata, deci 1 880 plante + 88 fiole + 72 flacoane.
    Per total (varianta maxima la misiunile 9, 10 si 11), ar fi necesare , "doar" 19 740 plante +924 fiole + 794 flacoane.
    Oricum, fata de calculul anterior (practic am crezut ca se repeta mecanismul de la eventul similar anterior, care a fost constant la toate misiunile), este o reducere insemnata.

Tchupy, Mamaleole iti indica ca cele 2 iteme pe care le poti lua la misiunea 7, sunt dubluri, linia fiind asigurata prin indeplinirea primelor 8 misiuni, (adica 16 standuri de prajituri)

Atat linia cat si restul recompenselor sunt bune, asa ca e normal sa fie mai dificil de obtinut.
    Spor tuturor.

7. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:)...spor si tie si multumiri pentru sinteza frumos facuta!;):p

8. BennyMihai2013

BennyMihai2013 Scriitor în devenire

Calculul este corect, insa este in functie de fiecare fermier si de cerintele pe care si le alege, in plus si ce are in sura.
    De exemplu. Eu am optat sa fac cerintele (pentru linia de vrej) cu ciocolata si vanilie de la Misiunile 1-8 = Catina 12.250, fiole=660, flacoane=608. Daca se fac misiunile de la 1-12 pentru extra premii si a lua item-ul ou de unicorn inaripat este nevoie de (folosind ciocolata si vanillia): catina 18.800, fiole 836, flacoane 798.

9. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Recompensele misiunii 6 au fost modificate pentru o împărțire echitabilă a Monedelor blestemate. Tutorialul este actualizat.

10. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Incep cu 100 fiola goala si 69 flacon gol...drop slab mai ales la flacon gol avind in vedere ca am avut numai pomi cu maturare la 21 si 32 de ore si ateliere la 30-36 de ore...Azi vad cum merge dropul si daca este cazul sa continui sau nu eventul.

11. cp58

cp58 General forum

Incep cu 175 fiole si 69 flacoane. Succes si bafta tuturor!
    Am pus si ceva la reprodus si am mai obtinut 34fiole si 38 flacoane. Dar nu mai am SH..... Asta este!

Last edited: Oct 4, 2018
  12. popik70

popik70 General forum

52 fiola si 67 flacon. Drop ff slab. Ma mai gandesc daca am sa fac acest event

13. yocoama

yocoama General forum

113 flacon gol din ateliere si 13 recipient gol din plantele de pe margini.;)
    Eu am dat vot pozitiv,voi vedea pe parcurs evolutia dropului':D
    Succes tuturor;)

14. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:( la mine 221/105...;)sper sa fie mai bine pe parcurs...:pva doresc mult spor si optimism!

15. pinok86

pinok86 Împărat forum

118 fiole cu 8 flacoane. Cred ca am sa ma limitez la linia de vrej, deocamdata, pe care sper sa o iau.
    Bafta!

16. t_ina_e

t_ina_e General forum

Am strans drop Fiolă goală 137, din cele trei terenuri pline cu sulfina.
    Se pare ca nu prea am sanse sa termin eventul.
    Dropul este foarte slab!

17. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Eu am pus 2 terenuri cu animale si in luminis am pus pomi, am strans 141 flacoane. Foarte slab dropul..... ma asteptam la alt rezultat.....

18. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Eu am strans 138 fiole si 22 de flacoane.
    Mult spor tuturor.

19. Criselt

Criselt Legendă vie

Intr-adevar, foarte slab dropul. 83 fiole si 56 flacoane. Mai vedem pe parcurs ce va mai fi. Spor tuturor!

20. malagambafane

malagambafane Legendă vie

147 fiole si 25 de flacoane (neaaparat trebuie sa pun adaposturi).Bafta tuturor !