Feedback Patiseria din pustiu

Discussion in 'Runda de discuții' started by nikolae28, Oct 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul ?

Poll closed Oct 11, 2018.
  1. Imi place

64.0%
  2. Mi-e indiferent

3.2%
  3. Nu-mi place

32.8%
  1. doro090767

doro090767 Avansat

Event finalizat! O seara placuta si o noua saptamana frumoasa!!:)

2. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Multumesc frumos,
    Ma temeam ca cineva le contabilizeaza astfel incat atunci cand se vatermina cu ele eu voi avea - 1 la upgrade-ul final. :D
    Seara frumoasa!

Last edited: Oct 7, 2018
  3. adria2

adria2 Maniac forum

Am finalizat evenimentul. Taras ... grapis am luat Oul de unicorn si l-am asezat pe Insula Comorii unde Arborele ciorii i-a facut o primire calduroasa, se plictisise singur.

4. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Termin si eu vrejul in seara aceasta. Felicitari realizatorilor pentru prajiturile ingenioase! Am consumat niste SH de frica sa nu raman cu eventul neterminat. Voi merge pana la capat. Spor celor care muncesc din greu si o noapte linistita!

5. deea4u

deea4u Analist forum

Linie de vrej luata,

gasisem si itemul :D

6. ancadoina

ancadoina Avansat

felicitari pentru prajituri ,design ingenios

7. Criselt

Criselt Legendă vie

Desi initial vroiam sa iau doar vrejul, deja am facut 10 misiuni. Sper sa ma descurc cu plantele/ fructele ce-mi lipsesc din sura sa il pot finaliza. Bafta celor asemeni mie, felicitari finalistilor si o seara linistita tuturor!

8. yocoama

yocoama General forum

Uff...credeam si eu ca si Criselt ca nu voi lua vrejul si iata ca ma mai despart de finalul jocului doar 133 flacoane.;)
    Aceste flacoane le voi culege maine.;):p
    Mult succes tuturor:D

9. 200370

200370 Scriitor în devenire

Oare daca peste noapte pun in pamant alac ce drop o sa am??
    O sa fac recolta maine pe la 15, fiind planta cu cel mai mare timp de maturare pe care pot sa-l accesez am decis sa pun asta, pun dupa plante de event ca o sa am undeva in jur de 9 mii dupa recolta de seara...

10. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Normal,ptr un drop mai mare se pune planta cu cel mai mare timp de maturare...daca la tine aceasta planta este alacul,ar trebui sa mearga..dar ai putea sa folosesti tinctura magica si ser de fericire plus apa si ingrasamint,astfel planta s-ar matura in 12ore si 4 min...asta in cazul in care nu ai SC sa folosesti.

11. t_ina_e

t_ina_e General forum

In completare ar fi altoirea in sera a plantei.
    Sau daca ai planta cu timp asemanator altoita in sera, poti folosi acea planta, daca ai bonusurile activate corespunzator. Este mai economic din toate punctele de vedere.
    Succes!

12. mara62

mara62 Supervizor forum

Oul de unicorn inaripat a ajuns si la ferma mea ;)

13. -laurici-

-laurici- Junior Expert

Final de event si la mine, multumesc pentru asa event cu asa premii!

14. erminia76

erminia76 Junior Expert

Final de event si la mine!Desi nu credeam ca il finalizez datorita dropului slab,pana la urma cu ajutorul adaposturilor am reusit.Imi schimb votul in unul pozitiv.O zi frumoasa!

15. mitzipitzi

mitzipitzi De-al casei

event finalizat vot pozitiv

16. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event terminat ! Bafta celor care mai au !

17. yocoama

yocoama General forum

Final de joc si la mine:D
    Spor celor ce mai au:D

18. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Datorita faptului ca nu am fost prea activa sambata si duminica, am cam ramas in urma, dar mai este timp destul din event.
    Ma mai despart doar 50 de flacoane de final.
    Felicitari finalistilor si spor celor ce mai au de lucru!

19. Eponge

Eponge Rutinat

Ohooo, m-am agitat degeaba =)))
    Acum mi-am dat seama ca a inceput cu o zi mai tarziu eventul (decat eram obisnuiti) si ca miercuri se termina, de data asta.
    Eu eram hotarat sa trag linie crezand ca maine se termina, insa avand inca o zi la dispozitie, am calculat si o sa ajung si eu la runda 12.
    Yeeey! :music:

20. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Felicitari celor care au terminat deja de 1-2 zile! Eu pana ieri am mers in ritm normal cu recoltatul plantei de event, dopul din plante rezonabil, dar din cauza numarului mare de plante am fost nevoita sa scot aproape toate adaposturile. Dropul din pomi complet insuficient pentru cerintele eventului. Daca nu as fi avut noroc sa prind la roata un bonus de +1 pentru 6 ore (2 recoltari) si apoi 100% pentru 24 h n-as fi avut nici o sansa sa termin. Acum am plantele si am umplut 2 terenuri cu adaposturi sperand ca in felul asta sa obtin si flacoanele necesare finalizarii eventului. Incepe sa mi se para ca cerintele eventurilor sunt foarte mari pentru a putea finaliza fara consum semnificativ de resurse. Si nu toata lumea are aceste resurse.