Feedback Peste cocoașă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 13 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 21 Dec 2016.
  1. Îmi place

78,9%
  2. Mi-e indiferent

6,6%
  3. Nu-mi place

14,5%
  1. mariasamoila16

mariasamoila16 Mare-maestru forum

Sigur. O tai si o iei de la capat. 1234

malagambafane și donnadmn apreciază asta.
  2. icapayne

icapayne Junior Expert

Problema e asemanatoare si la mine. Am scos itemul de pe pajiste dar in inventar nu imi mai apar toate 4 + cel simplu. Imi apare doar nr. 1 cu 2860 PE si timpul 40 h
    . Pe pajiste daca pun cursorul pe item imi arata ca ar fi nr. 1. Nu trebuia sa arate nr. 4? O sa mai astept 40 de ore sa vedem ce se intampla, daca nu ma lumineaza cineva pana atunci....La fel si pe "micamamica" de mai sus....

donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu, nu există ”nr. 4”, toate upgrade-urile poartă același nume. Se poate verifica al câtelea upgrade este folosit după numărul de PE.

4. -mariana955-

-mariana955- Novice forum

eu asa cred ca ar fii normal, sa ne primim camilele inapoi daca nu am terminat donatiile, deci cele pentru care nu avem nici o recompensa

malagambafane, donnadmn și Chrisstina87 apreciază asta.
  5. Chronos

Chronos Guest

Pai cum asa? Pai de ce? De ce ai donat camile sau septel de camila insuficient daca stiai ca nu iti ajung? Este ca si cum as lasa banii pe tejghea la magazin cu gandul ca vin a doua zi cu diferenta si apoi am pretentia sa mai gasesc banii pe tejghea a doua zi? Intreb si eu. Nu era mai simplu sa donezi la event doar atunci cand stiai ca ai ce iti trebuie? Adica trebuie sa donezi de 200 000 gologani valoare, pai atunci donezi doar cand ai marfa in valoare de 200 000 gg.

6. yonadamas1

yonadamas1 Novice forum

frumoasa replica....
    dar nu e chiar asa....mai sunt și excepții... ai 99000 de euro pt un apartament...și iți mai trebuie 1000
    nu e normal sa pierzi toți 99 000 pt ca nu ai numărat bine sau ceva s-a întâmplat..
    sunt situații complet diferite
    dar sa ști ca eu as cere înapoi cei 99 000 dacă nu ma mut în apartament
    judeca și din punctul asta de vedere

donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  7. Chronos

Chronos Guest

Revenim de unde am plecat. Adica dai din mana 99 000 de euro fara sa faci acte si pleci prin oras sa mai faci rost de 1000 de euro si apoi daca a fugit proprietarul cu banii, spui ca este el de vina? Nu am din ce punct de vedere sa privesc. Treaba este simpla: ce este in mana, nu-i minciuna. Nu ai septel suficient, nu crezi ca ai cu ce sa mai reproduci, nu crezi ca ai timp suficient ca sa termini eventul, esti ocupat cu viata? Pai atunci de ce ai dona septel insuficient? Eu nu cred ca este corect sa ai pretentia sa primesti inapoi ce ai donat, mai ales daca joci Farmerama de macar 6 luni si cunosti jocul.

matusam, iarina56, jagarella și alți 6 apreciază asta.
  8. ttteee

ttteee Cunoscător forum

Chronos nu te supăra, pentru că probabil postarea se vroia a fi o propunere pentru viitor. În rest ai dreptate, adică ai dai , nu ai stai. Sărbători fericite, multă sănătate şi ,,LA MULŢI ANI".

9. Chronos

Chronos Guest

Nu m-am suparat deloc. Dar nu mi se pare normal, in caz ca stii cum functioneaza jocul, sa donezi incomplet, apoi sa iti dai seama ca nu ai cum sa mai donezi si apoi sa zici ca vrei produsele donate inapoi. Daca nu cunosti bine jocul, este de inteles sa vezi asa lucrurile. Bine, am inteles ca poate fi doar o propunere care probabil nu se va materializa. Avem insa situatii (ex. Moara, unde daca anulezi comanda primesti inapoi necesarul investit). Eu doar mi-am dat cu parerea. Si in viata reala, daca dai un avans la o achizitie de produse sau servicii si nu onorezi toata plata, pierzi avansul. Sarbatori Fericite si voua si un an bun sa aveti.

-ciocollate-, matusam, dydyana97 și alți 6 apreciază asta.