Feedback Peste cocoașă

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Dec 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Dec 21, 2016.
  1. Îmi place

78.9%
  2. Mi-e indiferent

6.6%
  3. Nu-mi place

14.5%
  1. Chronos

Chronos Guest

Am o singura intrebare: daca recompensa era trecuta aleatoriu de la inceput, nu faceai eventul in totalitate? Bine, un pic de sinceritate nu ar strica.

2. -george39-

-george39- Scriitor activ

Bineinteles ca il faceam!!!Dar cel putin la sfarsit eram multumit...acum nu pot sa spun asta..de obicei sunt,imi place jocul,joc cu mare placere...dar de data asta..imi pare rau!

3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Last edited: Jan 6, 2017
  4. mari241000

mari241000 Rutinat

Chiar se schimba toate datele problemei...voi pastra votul pozitiv,dar ma voi opri la misiunea numarul 9...

5. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Event finalizat dar cu lacrimi de SH...

6. tudor1966

tudor1966 Împărat forum

Event finalizat !

7. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Eveniment finalizat, iar camilele continua sa mearga fara oprire, nemaiavand timp sa stea nici macar intr-un popas, parca purtandu-si cu bucurie greutatile, mai ales ca in popasul lor mi-au adus cu ele-n sura si 2 de rasa camaldina. Evenimentul este finalizat, dar alte rase mai pot fi obtinute in continuare, a fost superb, spor la lucru, mai putem obtine inca camile, dar si superhrana in continuare ca sa ne refacem stocurile. Cine nu are camile poate obtine rase superioare pentru alte animale, eventual pentru linia de vrej, daca nu este activata, etc. O zi buna maine, felicitari celor care l-au finalizat, dar in mod special firmei Bigpoint pentru realizarea misiunii.

Last edited: Dec 17, 2016
  8. mara031991

mara031991 Maestru forum

Hei da.......Dezamagita de item. Djmjneata cand am vazut ce schimbari au avut luc chiar regret pt SH, gologani....Ma oprem la nivel Regret

9. roliana57

roliana57 Legendă vie

Eveniment finalizat! Mi-a placut...desi, dupa surpriza cu ladita, mi-a crescut cam mult adrenalina de natura negativa:oops:
    Sper ca surpriza misterelor sa-mi compenseze balanta energetica.:D

PS: am avut in stoc 685 de camile, 5 camile polare, 4 tricamile, 4 alpaca, 2 cameleog, 3 camile mumie si o camila sultan (mi-a cam tremurat mana cand am donat-o) si am consumat circa 380 SH.

10. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

N-ar trebui sa fiti dezamagiti din cauza laditei.Eu am ignorat-o efectiv pentru ca oricum nu da mare lucru si nu era mult nici daca dadea toate cele puse aleatoriu.
    Mi-ar fi placut totusi ca itemul sa dea acele 3500 de puncte zilnic.Macar o data pe zi.

In schimb,sunt multumita de celelalte recompense.Bananele aurite au fost mai mult decat binevenite,din adaposturi am primit o nevastuica si un hipopotam si lucrul care m-a bucurat mult a fost ca acest baby boom a fost ceea ce ar fi trebuit sa fie toate celelalte.
    Adica a oferit mult mai multe animale de rasa superioara decat oricare alta editie babyboom de pana acum.
    Lucru care m-a ajutat sa termin eventul.
    E primul babyboom de care m-am bucurat cu adevarat.
    Sa nu uitam uppgrade-urile adaposturilor de camile obtinute in acest event.Care si ele ne sunt de folos.

Si da,mentin votul pozitiv de la inceput pentru acest event.

11. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Pina la urma am ramas fara gologani dar am terminat si eu eventul 100% .Nu imi pare rau de gologani aia se fac din nou.Bafta celor care mai au.

12. tweety`

tweety` Baron forum

Event finalizat in aceasta dimineata si fara lada. Oricum, singuru lucru de care ma bucuram din lada, era Sh. Se putea totusi 2 item-uri diferite, sau macar 1 la un interval mai scurt de timp. Un mare vot pozitiv si de la mn pt toate premiile de la event.

13. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

'Neata!
    Cu sau fara lada, oricum as fi mers cu eventul pana la capat. Fata de celelalte recompense, lada era doar un fel de maruntis. Din punctul meu de vedere, numai cine nu munceste nu greseste.

14. roliana57

roliana57 Legendă vie

Corect....! Rasplata cea mare o reprezenta restul cadourilor de la sarcina finala, deci nu ladita. Eu am exagerat un pic...pentru ca s-a modificat potentialul laditei din tutorial.;) Am trecut cu vederea...si Important este ca mi-a placut:p

15. dadan

dadan Oracol omniscient

Eu ma opresc la misunea nr.10.Sunt multumit de ceea ce am realizat.Raman la nota maxima de la inceput.Multa bafta tuturor in continuare!

16. Adana71

Adana71 Locuitor permanent

Bună dimineața! Event finalizat de aseară, premii pe măsura așteptărilor și mult SH consumat. Baftă fermierilor ce încă mai lucrează și felicitări celor ce au încheiat. Notă maximă!

17. popik70

popik70 General forum

Neata. Ma opresc la 10 / 14. Nu am avut multa SH. Este adevarat ca se cer multe , dar si recompensele sunt pe masura. Daca as fi avut SH mai multa , mai donam la event. Dar sunt multumita cat am facut. Parerile sunt pro si contra vis-a-vis de lada.
    Felicitari celor care au terminat sispor la reprodus celor care au SH si vor sa-l termine.

18. blackspace77

blackspace77 Expert forum

intelegere exista, fiecare din noi gresim chiar daca nu ar fi prima oara,ce nu inteleg eu de ce sa mai numit "lada de provizii"..oricum multumim BP ptr event!

Last edited: Dec 15, 2016
  19. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Buna! Eu ma opresc la 11. Pentru veleitatile mele de fermier e suficient. Felicitari celor ce au finalizat eventul si bafta celor ce mai fac calcule!

20. 02afacerista

02afacerista Novice forum