Feedback Petice fericite II

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Nov 27, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Dec 3, 2019.
  1. Îmi place

69.2%
  2. Mi-e indiferent

6.9%
  3. Nu-mi place

23.8%
  1. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Multumesc frumos pt raspuns, o sa incerc ceea ce spui tu :)
    Cred ca eu incepeam direct gresit :oops:

EDIT: Multumesc din suflet pt explicatiile tale! Am reusit sa inteleg unde greseam, intr-un final!

Last edited: Nov 28, 2019
  2. popik70

popik70 General forum

Peste cca 45 min culeg ultima transa de plante . Am 42 runde jucate . Am prins la roata bonusuri - 1x 200%, 2x100 % , 1x +1 , cu SC si Suzi. Nu mai stiu de cand nu am mai prins bonus la roata . Cred ca voi merge pe hortensie pt drop , dar de maine. Peste noapte voi pune animale de 10 - 11 ore , sa vad ce drop sare.
    Spor sa aveti.

3. t_ina_e

t_ina_e General forum

Inchei ziua cu 1808 Fabricia famosa, 340 Ac și ață si cred ca unicii 28 nasturei.
    Am sa toc ce pot la moara si apoi astept marfa pentru moara. ;)
    Mult succes!

4. leutzu61

leutzu61 Locuitor permanent

65 piese amplasate si 146 Monede stea primite

5. cp58

cp58 General forum

Buna dimineata! Cam putine monezi am strans = 107. Nu ma pricep la peticit! Succes tuturor!

6. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Buna dimineata! 83 petice, 90 monede stranse. Din planta de event, dropul e minuscul, sub 10. Din copacii (obisnuiti, dar xxl) de pe pasunea salbatica 100 fix ac si ata. Nici un nasture. Poate ca trebuie adaposturi/ateliere pentru ei. Spor si voua!

7. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

"Acesta va apărea aleatoriu în urma recoltării pomilor, adăposturilor și atelierelor doar de pe Pajiștea principală a fermei"...

8. bmw123bmw

bmw123bmw Supervizor forum

Momentan atat... din cauza acului :)

9. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

72 petice din 180 si 94 monede. Deocamdata nu m-am decis ce sa cumpar cu ele. Mult spor!

10. marlenadima

marlenadima Novice forum

Ce faci cu nasturele????

11. Nemo

Nemo Forum Moderator Team Farmerama RO

Din Tutorial ...

12. (VioMig25)

(VioMig25) Scriitor în devenire

Eu am jucat domino destul de mult dar dominoul asta nu il pricep deloc. In primi; rand mie nu imi apare bifa pe piesa ci care lucrez pe plansa....habar nu am de ce de cele mai multe ori nu ma lasa sa fac cate o miscare....nici macar nu mai stiu ce sa intreb pt ca e o nobuloasa pt mine jocul asta. .. Joc "in orb " cum se zice , am facut 68 de puncte, dar fara sa stiu ce fac, fara sa pot sa urmaresc ce vreau sa iau din recompense, am pierdut astfel o groaza de petice pt nimic... Ma poate lumina cineva ? Multumesc!

13. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

In dreapta jos ai un teanc de petice. Pui mous-ul pe ele si-ti apare "placi utilizate in jocul curent". In tutorial la fel sunt desenate si se explica ce reprezinta fiecare. Deschizi si tutorialul si jocul apoi le urmaresti. Iar chestia cu fixatul o intelegi din incercari repetate. Succes!

14. marlenadima

marlenadima Novice forum

ok ms

15. amy46

amy46 Maniac forum

16. cp58

cp58 General forum

17. t_ina_e

t_ina_e General forum

Inchei seara cu 88 petice din 180.
    Am strans pana acum 95 monede stea.
    Mult spor!

18. Criselt

Criselt Legendă vie

Eu am 95 petice cusute. Merge cam greu cu dropul, dar nu-i bai, timp e destul! Cred ca la noapte inlocuiesc plantele de event cu ceva mai productiv...

19. Tudy

Tudy Mare-maestru forum

127 petice, pana maine seara poate reusesc sa iau linia de vrej.

20. angelica.d

angelica.d Ambasador forum

Event terminat de dimineata.....spor sa aveti....