Feedback Petice fericite V

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, May 25, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Jun 1, 2021.
  1. Îmi place

35.4%
  2. Îmi este indiferent

5.7%
  3. Nu-mi place

58.9%
  1. Claudia

Claudia Duce forum

Am citit azi dimineata (prea tarziu ...) despre strategia unui jucator din alta tara la acest event. E de tinut minte pentru o viitoare editie. El a consumat cate 2 petice la fiecare plansa cu 4-5-6 tipuri de patratele ca sa treaca rapid mai departe si s-a concentrat in exclusivitate pe tablele cu trei sau doua tipuri de patratele, unde rata de aparitie a celor bleu este, natural, mai mare. Rata lui de succes (nr. monede/nr. petice) pe cele 4 ferme pe care a lucrat la event a fost la fiecare dintre ele mai mare de 2 (nu 1, ca la mine).

Am zis ca nu strica sa incerc, asa ca incepand de dimineata am aplicat si eu aceeasi strategie, desi e greu sa renunti la 2 petice la tabla pe care vrei s-o sari cand produci doar 10 petice la recolta, si s-a vazut diferenta. Daca aplicam asta din primele 2 zile cand aveam 30 de petice la recolta... Am reusit sa iau si lazile de bonusuri si acum lucrez sa iau si adapostul de Quokka si tot asa. In ritmul precedent as fi luat abia maine lazile respective.

Am toata stima pentru jucatorii care isi impartasesc strategiile eficiente. Din cauza "zgarceniei", sa nu risipesc cate 2 petice la tabla care nu-mi convine, nici nu-mi trecuse prin minte sa procedez in felul asta :).

Succes tuturor!

2. CLAUDIU_T

CLAUDIU_T Junior Expert

Linia de vrej activata.Pana acum 275 petece si decat 236 stelute.Un mare vot negativ din cauza petecelor care nu vroiau deloc sa se aseze pe tabla de joc si a celor 200 stelute necesare pentru activarea liniei de vrej. Ca de obicei celelalte premii raman doar vise

Last edited: May 31, 2021
  3. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Multumim pentru ca ne impartasesti si noua strategia, gata incercata...La 553 petice am 536 monezi, am luat intai Quoka (cel mai bine punctat mamifer), acum lucrez pentru bonusuri... Asta e pe strategia cu zgarcenie, dar incerc si eu metoda noua, revin cu concluzii!
    Inca odata multumesc!

4. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Mie nu mi se pare o strategie, asa mi s-a parut logic sa procedez inca de la prima editie. Nici nu mi-a trecut prin cap ca nu fac toti asa! :)

5. oni2012

oni2012 Expert forum

Am activat linia, luat upgradeuri pentru restaurantul lui Joe și lăzile cu bonusuri din 392 de petice.

La ce te referi când spui 4,5,6 tipuri de pătrățele ?

6. Claudia

Claudia Duce forum

La o plansa care are o combinatie de 4, 5 sau 6 din patratelele din imagine:

Acum ca sunt pe cale sa obtin tot ce ma interesa cel mai mult de la Shop, nu regret ca nu am sarit plansele cu mai multe tipuri de patratele; au fost ele zgarcite cu denimul, dar chiar surprinzator de generoase cu cele care dau SC, Suzi si creitari :).

7. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Ai mai calculat ce procentaj ai avut cu noua strategie?

8. Claudia

Claudia Duce forum

Nu, fiindca nu m-am uitat de la exact cate petice deja consumate am inceput sa o aplic. Probabil in jur de 420.
    Dar metoda a functionat sigur, fiindca initial am obtinut cele 400 de monede necesare pentru upgrade-uri din 407 petice, iar cand am mai strans si cele 120 de monede necesare pentru lazile de bonusuri aveam 485 de petice consumate, nu 520 cat m-as fi asteptat sa produc ca sa fiu sigura ca strang monedele, la rata initiala de succes.

9. oni2012

oni2012 Expert forum

Mulțumesc,Claudia! Acum am înțeles la ce te referi și am aflat cu această ocazie (după cinci ediții ;)) și cum știi dinainte ce tipuri de pătrățele conține planșa! Niciodată nu am dat importanță la informațiile care apar în momentul când treci cu mouse-ul peste stiva de petice din dreapta jos !:cry:

Last edited: Jun 1, 2021
  10. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Un mic record de stelute...

11. annemarry15

annemarry15 Începător forum

Buna ziua. Te rog mult daca nu te superi poti sa imi explici mai detaliat ceea ce ai scris aici? Te rog.

12. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Hai ca iti spun eu. Ideea e sa sari peste plansele care nu prea dau peticele albastre (tip blue jeans), plasand doar doua petice. Faci full doar plansele care dau multe petice albastre (sau care contin macar jumatate de petic albastru).

13. Claudia

Claudia Duce forum

Ceva mai detaliat: La fiecare plansa noua pe care o deschizi pui mouse-ul deasupra teancului de petice din dreapta jos si verifici cate tipuri de petice are. De exemplu:
    Aceasta e o plansa cu 3 tipuri de petice, merita sa te concentrezi pe ea si sa o finalizezi, fiindca patratelele bleu ar avea virtual o sansa de 33% sa apara (mai mult sau mai putin, dupa bafta fiecaruia). La plansele la care iti apar 4 sau mai multe tipuri de petice, sunt sanse ceva mai scazute, sub 25%, sa apara patratelele bleu asa ca asezi 2 petice oarecare pe plansa si apoi apesi pe bifa verde sa termine cu plansa respectiva si sa treaca la urmatoarea. Altfel nu poti sa treci de ea. Daca ai noroc, urmatoarea are doar 2 sau 3 tipuri de petice si ramai sa o completezi pe ea. Daca nu, procedezi ca la precedenta pana ajungi la o plansa care sa iti convina.

14. coboduza

coboduza Avansat

Daca am luat numai un upgrade de roboti ,se poate activa vrejul ???? Sau am muncit degeaba.

15. sanda_andreea09

sanda_andreea09 Novice forum

Multumim mult pentru ponturi! Nu am acordat, nici eu, mare atentie detaliilor aparute cand treceam cu mouse-ul peste stiva. Voi pune in aplicare ceea ce ai scris. Sa avem spor la cusut!

In tutorial apare itemul cu ambele upgrade-uri. Eu zic ca mai ai timp sa strangi si pt al doilea, pt a-l putea activa.

Last edited by moderator: May 31, 2021
  16. luciabara

luciabara Expert forum

Buna,am in inventar roboti de horticultura dar nu il pot pune pe vrej! De ce? Trebuie upgrade?

Last edited: May 31, 2021
  17. love_cakes

love_cakes Junior Expert

Buna!

Dada, trebuie. Il gasesti la shop, sectiunea recompense principale.

18. luciabara

luciabara Expert forum

Din pacate nu m-am uitat bine si am cumparat upgrade pentru Restaurantul lui Joe >:(>:(

19. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Pana maine seara la 23 cand se termina eventul, ai cam avea timp sa le iei si pe cele necesare pentru linia de vrej.

20. jagarella

jagarella Supervizor forum

Bun, in concluzie, la acest event am mai invatat ceva. Ca in rest linia nu m-a interesat, am luat doar upgrade-ul la restaurant, lazile de bonusuri si tichetele de petrecere. SPOR