Feedback Petrecere cu pizza

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 8 Iun 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest event?

Sondaj închis pe 15 Iun 2021.
  1. Îmi place

29,2%
  2. Mi-e indiferent

8,0%
  3. Nu-mi place

62,8%
  1. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Cam asa am terminat eu eventul. Am reusit cateva retete bune, dar si cateva rateuri de ucenic:D. Am jucat cu placere joculetul. A fost un event dragut. :):music:
    Felicitari tuturor!

donnadmn, melinda19751, derby54 și alți 20 apreciază asta.
  2. -katnik-

-katnik- Baron forum

Activat linia de vrej .
    Vot pozitiv.
    Spor tuturor fermierilor !

donnadmn, dulcica1970, melinda19751 și alți 21 apreciază asta.
  3. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Mi-am batut propriul record...Imi vine sa le mananc singur pizzele alea...
    Poza:
    Pizzele s-au "copt" in 2 pachete, de 3 si de 4...

Modificat ultima dată: 14 Iun 2021
  4. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

sunt la ...46.

5. geta_numai_eu

geta_numai_eu Mare-maestru forum

Buna seara...gata am terminat si eu de copt pizza 102,acum coc cutiutele!!

Modificat ultima dată de către moderator: 15 Iun 2021
  6. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Am lasat la cuptor 2 pizze peste noapte...Atat mai trebuie, si nu m-am grabit...
    Ca bonusuri, am avut un 100% de la roata in a 2-a zi, un +1 ieri si azi un ajutor de la conul Vasile... Si inspiratia sa ornez bine, ca altfel coceam pizze pana la final...
    A fost si "malus", nu numai bonus, am dormit prea bine noaptea...si adormit prea repede seara, cu recolta pe camp...
    Pun ultima poza:

7. CLAUDIU_T

CLAUDIU_T Junior Expert

Incredibil dar adevarat!Pentru prima data in cei doi ani in care joc am reusit cu ajutorul a trei bonusuri de 100% sa ornez 90 de pizza si sa termin in totalitate eventul.Din cutiile magice au iesit Floare- capcana pentru hamsteri si Ape termale feerice.Votul ramane pozitiv pentru ca nu am mai avut grija dropului si am jucat de placere.Mult spor tuturor colegilor!

8. derby54

derby54 Conte forum

Event terminat si la mine in totalitate cu 99 de runde jucate,fara ajutor de la roata.

9. Criselt

Criselt Legendă vie

Am terminat si eu de copt din 101 runde. Bafta tuturor care mai au pizzeria deschisa!

10. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

in sfarsit si la mine....din cutii picollo ...parca a stiut....2 x floare capcana pentru hamsteri....da...succes tuturor si...nervii tari....

Modificat ultima dată: 15 Iun 2021
  11. melinda19751

melinda19751 Scriitor în devenire

Event finalizat, 103 runde jucate. Spor celor care mai coc.

stiucarul, -katnik-, paulici_01 și alți 13 apreciază asta.
  12. love_cakes

love_cakes Junior Expert

Nu mi-a fost in plan sa termin tot eventul, voiam sa fac pana la linia de vrej. M-a prins totusi coptul piezzelor, foarte bune toate. La roata n-am prins nimic, noroc cu Cadoul lui Jack si un bonus de recolta din inventar. Dupa atatea pizze, m-a luat pofta si ma duc sa mananc una pe bune.

Si inca ceva interesant, parca a mers mai bine decat la jocul de Paste cu ornarea oualor.

donnadmn, derby54, SidTheKid și alți 12 apreciază asta.
  13. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

Gata de luni cu peste 120 pizza.