Feedback Petrecere de mixat

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Jan 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare acest event?

Poll closed Feb 6, 2019.
  1. Îmi place

51.9%
  2. Mi-e indiferent

6.3%
  3. Nu-mi place

41.8%
  1. georg2503

georg2503 Cunoscător forum

Nu va plangeti! Am primit 66 de blendere din cei mai valorosi pomi ai mei... (sunt nivel 94)
    O fi cumva o_O

2. kristinadiaconu

kristinadiaconu Scriitor în devenire

Este un chin sa recoltezi si sa plantezi parcele mici langa personajele care au aparut. Pur si simplu nu poti planta pe parcela mica langa Boreas pentru ca automat se apasa si zice sa daruiesc, eu vreau sa plantez. Nu se pot muta in alta parte, decat asa aproape de parcele?

3. amy46

amy46 Maniac forum

4. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Sau ii poti dezactiva pana ai ce sa donezi, atunci ii poti activa si iti vor reaparea pe teren
    Cum ii dezactivezi?! Dand click pe event si apoi un click pe casuta aceea micuta din dreapta, de sub animatii. Sper ca intelegi ce vreau sa zic, daca nu, iti voi pune o poza :)

5. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Incep si eu cu 164 drop din hortensie+ pomi pe margine+o manufactura si o menajerie. Bafta tuturor !

6. Criselt

Criselt Legendă vie

175 drop din crizanteme si pomi. Multa bafta tuturor!

7. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Adica asta
    anim.png

8. bobmic50

bobmic50 Rutinat

doar 109 din trestie, stai bine.

9. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Un start luat mai anevoie, din motive de tehnica, drop 342 din trestie si ceva adaposturi nu prea mari, sa vedem mai departe!

10. mara62

mara62 Supervizor forum

300 drop din hortensie

11. t_ina_e

t_ina_e General forum

Comanda blender 225.

12. aida59

aida59 Mare-maestru forum

am facut 2 blendere la moara nu le gasesc sa le pun in pasune ma puteti ajuta /multumesc

13. Shepherd

Shepherd Guest

Cu acelea se hrăneşte personajul care o să îţi dea blendere de pus pe teren!

14. luciana1949

luciana1949 Locuitor permanent

Hmm, stau si ma gandesc daca mai incape inca o frustrare !M-am oprit in fata zebrelor,le-am dat o mana de iarba si le-am lasat sa zburde spre alte zari.....n-am putut sa le ating.Eventul asta pare si el frustrant si parca n-as mai vrea sa ma necajesc pe langa oboseala produsa de maratonul trecut.Spor s-aveti !

15. Otilica69

Otilica69 Expert forum

166 drop din trandafiri salbatici, dezamagirea celuilalt event ma face sa iau o pauza binemeritata, succesiunea eventurilor in ultimul timp m-a obosit succes celor care mai pot!:sleepy:

16. ausustinus

ausustinus Începător forum

unde amplasam blenderele ca nu ma lasa nici pe terenuri nici in parc

17. lucile71

lucile71 Mare-maestru forum

luminisul trebuie sa-l folosesti ptr blendere

Edit(Agathon): avem specificat chiar si in Tutorial - care trebuie citit. :)

Last edited by moderator: Jan 31, 2019
  18. tchupy

tchupy Analist forum

Nu cred ca ai nevoie de atatea plante, deoarece daca presupunem ca un blender de lux produce trei sucuri de trei ori dupa asta il demolezi, se transforma in cutie si din cutie iar in blender de lux sau simplu sau lada care iar il recoltezi de trei ori, ..... etc
    deci in concluzie un blender sa zicem albastru poate fi recoltat de "n"ori in functie de timpul disponibil al fiecaruia

19. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Eu am pus cele 10 plante cu tot ce le trebuie,din ele dupa o ora si 5 minute am facut 100 de plante pe care le-em pus din nou pe parcele mari (doar 85) dupa care am trecut pe parcele mici cu de toate iar acum am pus in pasune 7 blendere -3 albastre,2 portocalii,unul albastru de lux si unul de ultima generatie. Bafta tuturor !

20. amy46

amy46 Maniac forum

am deja 7 blendere..2 portocalii de lux...2 albastru de lux...2 portocalii si 1 albastru...multa bafta tuturor!!

28 blendere

Last edited: Jan 31, 2019