Feedback Petrecere de mixat

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 30 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare acest event?

Sondaj închis pe 6 Feb 2019.
  1. Îmi place

51,9%
  2. Mi-e indiferent

6,3%
  3. Nu-mi place

41,8%
  1. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

am si eu o intrebare , de unde mai facem rost de monede stea pentru restul de itemi care se pot lua de cate 3 ori si cocteilurile de cate 5 ori ? am dat in continuare cocteiluri aproximativ vreo 50 dar nu am mai primit monede stea ,imi scapa mie ceva ? multumesc anticipat ptr raspuns

goldhe, mara62, cerbul și alți 14 apreciază asta.
  2. oanceanec

oanceanec Junior Expert

ma distrez nu am dat importanta la joc il fac cat pot dar vad ca lumea se preocupa mai rau ca mine inainte ...de acum nu il mai iau in serios doar joc cat se poate ....

-katnik-, mara62, marcela_f69 și alți 13 apreciază asta.
  3. Shepherd

Shepherd Guest

Numărul monedelor stea primite ca şi recompensă la cele 20 de sarcini/cerinţe este limitat la 170.
    Cu puţină atenţie, fiecare îşi va lua ce este mai important pentru completarea liniei şi de restul rămas ceea ce îi convine mai mult .

-katnik-, mara62, paulici_01 și alți 15 apreciază asta.
  4. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

Eventul chiar a fost drăguț, mai ales datorită faptului că s-au dat recompense random pentru fiecare suc, cocktail, ce-o fi el, livrat! Am făcut rost astfel de ultimul arbore apărut pe insulă și de arborele acela cu/de lalea. :) Plus că n-a fost prea stresant, n-a fost nevoie de o cantitate exorbitantă de plante (cantitate pe care a presupus-o eventul aniversar - care, de asemenea, a avut niște premii chiar OK, raportate la cerințe).
    Spor tuturor!

-katnik-, MicuNicu, mara62 și alți 18 apreciază asta.
  5. t_ina_e

t_ina_e General forum

Event finalizat!
    Inca ma mai joc cu blenderele in cutie!
    Si tot mai plantez plante de event sa mai fac ceva blendere.
    Valoreaza si ele ceva la final.;)

-katnik-, MicuNicu, mara62 și alți 11 apreciază asta.
  6. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event finalizat ! Premiile nu sunt de lepadat asa ca merg inainte,felicitari celor care au terminat,bafta celor care mai au ! Vot pozitiv !

-katnik-, MicuNicu, mara62 și alți 15 apreciază asta.
  7. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am luat linia de vrej, plante nu mai pun, cu blendere pe care le am am sa termin eventul. Votul meu insa ramane negativ.

-katnik-, mara62, cerbul și alți 13 apreciază asta.
  8. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Linia am activat-o ieri, eventul l-am finalizat in totalitate azi. Mi se paruse greu la inceput, dar de fapt a fost destul de simplu. Mult a fost pana am reusit sa "plantez"mai multe blendere in luminis, apoi a fost simplu. Spor tuturor!

-katnik-, MicuNicu, mara62 și alți 14 apreciază asta.
  9. Criselt

Criselt Legendă vie

Event finalizat lejer, fara stres. Felicitari finalistilor, succes celor care mai au de donat coctailuri.

-katnik-, MicuNicu, mara62 și alți 15 apreciază asta.
  10. maxxy

maxxy Rutinat

mi se pare aiurea ca nr monedelor sa fie limitat, era cat pe aci sa ratez completarea liniei :mad:
    ar fi bine restul monedelor sa se dea bonus, sau sa se gaseasca o solutie.

-katnik-, davidsiirina08, mara62 și alți 20 apreciază asta.
  11. geta57

geta57 Comisar forum

Pentru a beneficia de PE şi GG, blenderele vor trebui puse în inventar sau pot rămâne pe teren?

-katnik-, davidsiirina08, mara62 și alți 7 apreciază asta.
  12. ostrogot

ostrogot Junior Expert

Event finalizat ! Dar mai joc poate sunt premii ce nu trebuie ratate .

-katnik-, georg2503, mara62 și alți 6 apreciază asta.
  13. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu contează, schimbul va fi realizat oricum.

cp58, -katnik-, roliana57 și alți 9 apreciază asta.
  14. amalia2405

amalia2405 Duce forum

Event finalizat, fara cheltuieli suplimentare, mai joc sa mai obtin citeceva,nesemnificativ ,dar prinde bine orice la ferma, Succes celor care mai muncesc.

roliana57, -katnik-, davidsiirina08 și alți 13 apreciază asta.
  15. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Mi am schimbat votul, categoric imi place. initial am spus ca nu voi face acest event, mi s a parut foarte complicat. L am inceput, totusi cu 24 de ore intarziere si astazi dimineata l am terminat. Am semanat planta de event numai intr o singura zi si in rest m-am jucat doar cu blenderele, care m-au ajutat sa finalizez inca un event.Scuze pentru gandurile negative avute in prima zi de event. Bafta celor care mai au de mixat!

-tzarancutza-, roliana57, -katnik- și alți 17 apreciază asta.
  16. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Event incheiat !Primit zebra si poneiul !

17. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Am donat peste 50 din fiecare. Nu am avut bafta la adaposturi tiki, nimic notabil in afara de o anaconda portocalie. Asa ca zebra ramane fara pereche deocamdata. Dar la copaci nici nu stiu din care mi-a iesit un arbore cu pene de papagal, nu aveam (inca) din asta prin sura. Pe continent arborii i-am rulat, nimic notabil. Poate cind am timp adaposturile vor fi cu noroc. Bafta tuturor la adunat recompense, asa marunte cum sunt, dar sunt multe.
    Votul a fost pozitiv, chiar daca mecanica jocului a fost un pic mai alambicata. M-am reapucat de planta de event, s-a strins drop de nu fac fata cu un teren. O zi nu plantasem, aveam destule blendere sa termin. Spor la adunat celor care o mai fac. Si itemii sunt progresivi observ, punctele sunt in functie de nivel. asa ca e bine sa fie acolo...

malagambafane, roliana57, -katnik- și alți 13 apreciază asta.
  18. lotsipa

lotsipa Începător forum

vot pozitiv,interesant si muulte cabouuri,BRAVO!

donnadmn, George9292, popescudana42 și alți 7 apreciază asta.
  19. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat !
    Spor tuturor fermierilor !
    Ferma - lvl.196, Bahamarama - lvl.432
    Brutar - , Confiturier - ,Spa Bahami - , Florar - ,Alchimist - lvl.5

rusu.stefi, mara62, donnadmn și alți 10 apreciază asta.
  20. Dum0901

Dum0901 Începător forum

Un event foarte frumos. Îmi pare rău că, deși sunt la lev 76, nu am ajutoare si teren mult si dacă ar fi tinut eventul pana pe data de 7 si nu 5 cu siguranta as fi luat vrejul, chiar dacă acum nu il am activ. Făcând un calcul amanuntit, mi-ar fi fost deajuns doar pana la ora 23 sa pot lua vrejul. Poate data viitoare...Spor tuturor!

Modificat ultima dată: 5 Feb 2019
    rusu.stefi, -katnik-, popescudana42 și alți 4 apreciază asta.