Feedback Petrecere polară

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 7 Dec 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 13 Dec 2021.
  1. Îmi place

74,2%
  2. Îmi este indiferent

5,2%
  3. Nu-mi place

20,6%
  1. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Event terminat...Spor la farmerit celor care muncesc la event...Acum plec la cumparaturi..

ghitane, Criselt, paulici_01 și alți 15 apreciază asta.
  2. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

ora 10:12 tarziu....inceput de event...nici macar nu am recoltat ...hai sa vedem cate ore dureaza....succes

ghitane, Criselt, paulici_01 și alți 10 apreciază asta.
  3. .mpond.

.mpond. Profesionist forum

Event incheiat cu rezultate bunicele(zic,eu...) :2 umbrelute,2 comoara strigoiului,1 cuc alergator.Au mai fost si 2 pesti-cutie,1 soparla gecko,1 gaita,dar din astea deja sunt destul de multe in inventar.Am invatat de la DW,o farmerita premianta,sa incerc sa fac plantele f rapid,in felul acesta consum timp si resurse pe termen scurt.Nu tin terenurile ocupate(putand face orice altceva pe terenuri),ma incadrez si in reducerea de timp pt sc pe care o dau liniile de vrej.Vot pozitiv.Succes celorlalti fermieri pasionati !

Modificat ultima dată: 9 Dec 2021
    Criselt, paulici_01, stiucarul și alți 18 apreciază asta.
  4. marinar77

marinar77 Scriitor în devenire

Event terminat!!!

Criselt, paulici_01, stiucarul și alți 13 apreciază asta.
  5. cp58

cp58 General forum

6. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

da da da...4h de event ...din ce in ce mai multi jucatori adopta aceasta strategie care este buna cand ai jack...am 3 activi dintre care unul primit de la picollo in vara si trag de el ca de altceva...mai are 5 recoltari... ...event super bestial...2x item e de plus 50% pentru item e ....din cele 4 cutii picollo de la shop avem geniu(bun) distractie (bun) ingrid cu sh ei si copac fermecat....una peste alta 1x1 este ok....succes
    si aici ultimile item e de la picollo active toate bineinteles...si apropo de PE maine recoltez doar cu ce am aici in imagine 120 mil PE....succes

Modificat ultima dată: 9 Dec 2021
    biencut_maria, Criselt, paulici_01 și alți 15 apreciază asta.
  7. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Intreb si eu "oamenii de rand"... cum stati cu dropul? Din planta de event, de pe un camp, mi-a iesit fix 1 (una bucata) pai :oops:.
    Eu stiu ca nu is adepta paielor de plastic, dar nici nu stiu cum sa ma organizez cu un pai.
    (La noapte pun planta pentru drop.. )dar as vrea sa stiu daca is singura in Univers care sta asa bine la capitolul asta.

In antiteza, felicitari celor care au terminat ! :)

mara62, danasirbu, Criselt și alți 15 apreciază asta.
  8. ani.vajai

ani.vajai Scriitor activ

Nu esti singura. Si eu am primit azi 1 buc drop pai, din pasunea principala.!:cry:

mara62, danasirbu, Criselt și alți 14 apreciază asta.
  9. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Eheee, acum dorm si eu mai bine :)). Multumesc ! Ne descurcam noi sa bem direct din pahar :D. Succes !

mara62, danasirbu, Criselt și alți 16 apreciază asta.
  10. irina_love200

irina_love200 Împărat forum

Event finalizat!

mara62, Criselt, paulici_01 și alți 13 apreciază asta.
  11. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Invata sa apreciezi ce ti se da, eu am primit zero paie in luminis cand am uitat sa pun Howie! :) :)
    Totusi, se pare ca din pomi ar iesi ceva mai bine niscai paie.

mara62, davidsiirina08, Criselt și alți 13 apreciază asta.
  12. fabian201070

fabian201070 Expert forum

si eu am primit 0 paie din luminis si 37 de pe terenul principal din amarat planta de 30 ore?dar s-au razbunat cutiile picollo 2 cuti puse ,2 cadoul lui jack,,,e bine ..mai am 3 cutii de pus

mara62, davidsiirina08, in.the.rain și alți 10 apreciază asta.
  13. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Intre timp, iar am uitat de Howie si s-a repetat experienta... Tot in Luminis. Nu stiu cate sanse au sa termine eventul cei care nu detin Howie, dar nu vreau sa cobesc. Chiar nu inteleg ce rost are setezi dropul in asemenea hal. Nu reusesti decat sa dezamagesti si sa enervezi, iar ideea acestui joc este de relaxare...

bmia_maria, mara62, davidsiirina08 și alți 15 apreciază asta.
  14. primavara68

primavara68 Profesionist forum

eu nu mai am nici o speranta sa mai termin in felul asta cu dropul. nu este nici o relaxare

mara62, davidsiirina08, in.the.rain și alți 11 apreciază asta.
  15. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

Sper sa termin eventul .

mara62, davidsiirina08, in.the.rain și alți 8 apreciază asta.
  16. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Ce-i cu pesimismul asta?
    Mai sunt totusi 99 H... termina si bunica...
    Plantati si voi peste noapte, pe pajistea principala ceva de drop, ramane pentru planta de event terenul cel mic, daca e excedent de drop sau in timpul zilei cand nu avem nevoie de drop pentru celalalt event plantam iar de event!
    Spor la treaba!

mara62, in.the.rain, derby54 și alți 10 apreciază asta.
  17. erafreee

erafreee Scriitor în devenire

Eu primesc maxim 7 paie, asta pentru ca abia aseara am reusit sa activez runa unde pot pune cupele sa se raspandeasca posibilitatea de dropare pe toate terenurile, am linii de vrej activate, itemi care ofera PE...aproape degeaba si patesc asta la fiecare event, ajung sa cumpar drop cu mamudele sa il pot finaliza.
    Imi ramane de activat runa pt howie, sa nu mai fie nevoie sa il mut de colo-colo. Cautati la rune ca mai sunt cateva care maresc sansele de a creste PE pe pasunea principala, luminis si parc...eu m-am desteptat tarziu si le ignoram..

paulici_01, mara62, davidsiirina08 și alți 8 apreciază asta.
  18. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat!
    Vot pozitiv!
    Spor tuturor fermierilor !

paulici_01, mara62, davidsiirina08 și alți 9 apreciază asta.
  19. stoiantudorel

stoiantudorel Comandant forum

Din pomi e rata mai mare la paie.

paulici_01, mara62, -katnik- și alți 9 apreciază asta.
  20. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Buna dimineata.
    Event... abandonat :oops:. Nu stiu cand si daca am mai facut asta. Ieri noapte maceasa (15 paie), din planta de event peste zi 0-4 paie, azi noapte garoafa (am zis ca incerc si asta ) 4 paie.... eventul asta nu se "pupa" cu niciun sinonim pentru relaxare (e mai relaxant/ amuzant sa citesti unele postari de aici decat sa calculezi de cati ani lumina ai nevoie sa termini misiunile).
    Ar trebui sa fie cat de cat un echilibru si pentru cei care nu au Howie....parerea mea.
    Multumesc "aproape vecinilor" (suna si asta intr-un mare fel, cam ca si situatia de fata) pentru timpul pierdut pentru a trimite cadouri "extra", dar e prea mare saracia la mine.
    Poate sunt eu mai ghinionista, nu vreau sa eman pesimism de la ora asta, dar eu una nu mai is dispusa sa incerc magii sa scot drop de unde nu-i.
    Bine ca nu mi-am facut lista si nu mi-am batut capul cu ce sa-mi iau de la shop, ca nu-mi ajungeau monedele nici sa iau o fisa la carucior.
    Zi faina si succes optimistilor !:)

paulici_01, mara62, -katnik- și alți 10 apreciază asta.