Feedback Petrecere polară

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Dec 7, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Dec 13, 2021.
  1. Îmi place

74.2%
  2. Îmi este indiferent

5.2%
  3. Nu-mi place

20.6%
  1. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Eu nu ma refer la cei ca noi, care au multe resurse si mai ales EXPERIENTA, si care putem finaliza eventul in cateva ore daca dorim. Ai incercat sa faci eventul asta pe un cont fara niciun fel de resurse? Pe un astfel de cont, unde nu conteaza daca finalizez eventul, am plantat experimental planta de event in acelasi ritm cu acesta, unde deja nu mai am nevoie de drop. Ei bine, pe acel cont inca nu s-au adunat 100 de paie! Despre ce vorbim?

2. radubianca91

radubianca91 De-al casei

eu mai am nevoie de 150 de paie sper ca le voi aduna

3. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Incearca sa faci necesarul de plante, apoi pune o tura de pomi cu PE mare, din cei rezultati din arborii minune. Parerea mea!

4. derby54

derby54 Conte forum

Ai dreptate pentru ca si eu te-am ascultat in legatura cu dropul si am pus peste noapte de incercare 10 bucati de bayberry pe luminis din care mi-au iesit 8 paie la recoltarea de dimineata.Deci rata de drop este mult mai buna la pomi cum ai si zis.Mersi de pont.Succes tuturor.

5. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Da, mai am putin si il termin... fara bonusuri, fara Howie, cu runa de drop incompleta cu vreo 3 nivele... Dar ai si tu dreptate, mai trebuie si experienta... De aia avem forum, pe mine m-a ajutat, incerc sa ajut si eu la randul meu!
    Vrei sa postez progresul?

6. radubianca91

radubianca91 De-al casei

multumesc pentru sfat am sa pun pomi si o sa revin sa va spun cate paie voi obtine

7. RazvanAndrei

RazvanAndrei Maestru forum

Habar nu am ce s-a intamplat cu dropul pe la vecini, insa eu am aproape de 300+ paie in sura rezultate din plantele de event. Nu am bonusuri active, am aproape 11k din plante facute, si merg in continuare pe plante de event. Nu am pus nici o tura de plante cu timp de coacere mare. Poate is eu mai norocos? Ma indoiesc.

Pentru cei ce va ingrijorati, amintiti-va ca iese acest drop si din reproduceri. Deci, daca observi ca nu ai indeajuns, pune cateva ture la reprodus.

Ca sa termini eventul, is nevoie de doar 266 paie. Stiu ca poate asta suna tragic, insa avem drop din 2 parti ale fermei + reproducerile.

In retroactiv, nu inteleg de ce m-am apucat de event, este un event foarte slab (dpdv al recompenselor) sincer sa fiu. Insa jocul are farmecul lui, si why not, sa facem si altceva.
    Spor sa aveti! ;)

Edit1:

Este exact ca in viata, ai numar limitat de "bani", poti alege un numar limitat de iteme. Nu este gandire slaba, este un mod de a nu-ti umple hambarul cu zeci de iteme, ci cu experienta si 1-2 iteme, ca sa apreciezi mai mult eventul.

Last edited: Dec 11, 2021
  8. stella50

stella50 Novice forum

Mi ar fi placut acest event,,Hotul de prajiturele<< daca ne ar fi dat posibilitatea sa facem mai multe monede stea,sa putem lua mai multe recompense de la chop. E greu sa te limitezi la doar cateva reconmpense cand a mai ramas suficient de mult timp pentru joc. Asa e la ferma. Gandire slaba,munca multa.Bafta celor ce mai au de munca.

9. flavius_cercel

flavius_cercel Începător forum

Am reusit sa fac plantele si acum stau dupa drop..Nu inteleg absolut deloc restrictionarea asta severa de drop..la mine ultima planta este dughia;am pus-o de citeva ori cu SC dar parca nici nu se vede dropul...Ar fi pacat dar ma gindesc sa abandonez,joc asa teleghidat,fara niciun fel de placere...Succes celor care munciti ca sa-l terminati..eu zic pa..am luat abia 360 monede,iau ceva de ele si gata..

10. fabian201070

fabian201070 Expert forum

din plante de 30 ore am luat 37 paie,si am schimbat tactica pe luminis am pus pomi de 20 ore si minune..au iesit 80 de paie..deci puneti pomi de 20 ore fara pomi xxl

11. radubianca91

radubianca91 De-al casei

stiu ca pot obtine paie si din reproduceri dar nu dispun de multa super hrana asa ca am sa pun pomi de 20h si vom vedea ce va iesi

12. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

sint la ultima cerinta

13. fabian201070

fabian201070 Expert forum

datorita paielor iesite din pomi ,din luminis am terminat lejer eventul..

14. mara62

mara62 Supervizor forum

Final si la mine

15. ani.vajai

ani.vajai Scriitor activ

Mutumiri vin fiert si celorlalti ptr pontul cu pomi! Asa am reusit si eu sa termin,ptr ca roata a fost f generoasa de data aceasta si aveam plantele gata de joi seara.

16. mariirina

mariirina Junior Expert

Event terminat lejer doar sc l-am terminat, bonusuri nu am avut Sa vad ce voi primi din piccolo...

17. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

18. Adana71

Adana71 Locuitor permanent

Event finalizat, bafta!

19. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event terminat , bafta !

20. xeniaG53

xeniaG53 Pretendent

Sunt si eu la ultima cerinta dar nu vad linia de vrej ca recompensa ! Ma lamureste si pe mine cineva ?