Piața de fructe - Evoluție

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 4 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Lore_Roxi

Lore_Roxi Novice forum

Am luat si eu diverse si cate un copac nou, acum vreau sa vad cu dropul ce pot face. La o tura de recoltat am luat 120 - peste tot am numai pomi.

2. pisitani

pisitani Ambasador forum

buna seara,
    am reusit inca din prima zi a eventului sa iau tot ce e la diverse....si cate 3 pomisori din fiecare, as mai fii vrut ceva pomisori dar ma pastrez pt top

3. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Event incheiat ptr mine. Cu 3 bucati din fiecare copac si totul de la diverse este ok ptr mine.:)
    Spor celor ce nu se pot opri!!!xD

EVE.violetta, matusam, petra2172 și alți 15 apreciază asta.
  4. erhea

erhea Pretendent

Am luat tot de la diverse si cate 2 pomi din fiecare. Mai mult nu vad rostul, imi lancezesc oricum pomisorii in inventar -.-

EVE.violetta, matusam, donnadmn și alți 11 apreciază asta.
  5. maxxy

maxxy Rutinat

buna tuturor am decis sa iau 5 din fiecare pomisor si bineinteles de la diverse tot, a fost un event pe cinste, dorim cat mai multe de genul pe viitor :)
    multumim frumos.

EVE.violetta, matusam, donnadmn și alți 15 apreciază asta.
  6. RADY91

RADY91 Expert forum

Din pacate acest event ca si altele de acest tip m-au gasit destul de nepregatit pt ca stocurile mele erau destul de reduse:oops:
    Totusi cu efort si cu o investitie de vreo 5.000.000 GG am reusit sa cumpar cei 4 arbori de 3 ori , SH , bananele auri , cuponul si abtibildul:)
    Am ramas surprins sa vad ca asa multi fermieri au avut o sura foarte potenta si au reusit sa obtina toate premiile si multi arbori. Sper totusi ca acesti arbori sa se poata darui la D&C sa mai fac rost de cativa:p