Plecat la pescuit - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 26 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. alexsilviu11

alexsilviu11 Avansat

nu imi place de nici un fel acest event
    am folosit nnn momeli iar recompensele lasa de dorit :m-am umplut de cununi ,am primit si PE dar foarte putine
    nu am inteles deloc cum este cu acest pescuit :cercurile sunt unul peste altul, galbenul este intens si eu primesc cel mai mic peste ,nu este corect
    sper sa nu mai fie nici un event de acest gen ,prefer sa plantez mii si mii de plante si sa primesc premiul decat sa ma bazez pe noroc ca de fiecare data cand a fost vorba de noroc a lasat de dorit.

2. AngelikaLuminita

AngelikaLuminita Scriitor în devenire

un event greu ,de ce arbori nu dau rame?am pe insula 70 dar la recoltat nu primesc
    rame la fel la luminis si pasune si acolo am cam in jur de 20-30

naivreasastii, alexsilviu11 și mara62 apreciază asta.
  3. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Pomii ofera ca drop rame de cauciuc. Sper ca nu ai doar meri. Plantele si pomii ofera rame de cauciuc, insa sa ai si pomi mai valorosi si pomi XXL. Insa dropul oferit de pomi nu este foarte generos, ma refer doar la ramele oferite.

4. laurkro

laurkro Novice forum

Event interpretabil datorita modalitatii de acordare a premiilor...

naivreasastii, mara62, alexsilviu11 și alți 2 apreciază asta.
  5. maxxy

maxxy Rutinat

singurul event pe care nu o sa pot sa-l termin din pacate, si singura linie de la vrej care o sa fie goala, sa speram ca o sa mai avem sansa sa primim la alt event itemi pentru linie, dezamagit total de acest event, pe, pet, gg doar aceste cadouri le-am pescuit degeaba am schimbat si momeala :(
    sper ca nu o sa mai fie astfel de eventuri prea curand..

teona7070, naivreasastii, DW.. și alți 6 apreciază asta.
  6. iulia59

iulia59 Începător forum

am linia de vrej... si ce sa fac cu ea? nu ma asteptam la asa event,

teona7070, naivreasastii, mara62 și alți 2 apreciază asta.
  7. fanescufan

fanescufan Scriitor în devenire

Un " event " pescaresc" .. !! -pescarii spun multe "miciunele "...!!
    Un event relativ ...norocos,(?).... !!
    NU imi mai doresc altul asemanator -gata= STOP !

teona7070, mara62, miaandrei59 și alți 4 apreciază asta.
  8. AngelikaLuminita

AngelikaLuminita Scriitor în devenire

multumesc

mara62 apreciază asta.
  9. george_br92

george_br92 Novice forum

Am reusit sa completez linia de vrej desi nu prea mai aveam multa incredere la cum evoluau lucrurile. Si am pescuit cu momeala obisnuita. Nu va pierdeti speranta, nici eu nu mai credeam si totusi ultimii 2 itemi au aparut neasteptat. Succes tuturor.

10. .Raluca06.

.Raluca06. Comisar forum

Buna seara,
    joc cu pasiune Farmerama, urmaresc evolutia jucatorilor, raspunsurile moderatorilor, oracolul, tot ce misca in cooperativa, tot ce apare nou, reduceri, oferte, eventuri, misiuni. In concluzie pun suflet. Am spus toate aceste lucruri sa nu se interpreteze ca sunt carcotasa si mereu am ceva de comentat. As da premiul pentru cel mai *****, superficial event din cate am jucat pana acum.
    Incepand cu tutorialul confuz si pana la modalitatea interpretabila de acordare a recompenselor.
    Nu a fost nici un criteriu pe care sa-l urmezi, nici macar de indemanare nu a depins.
    Majoritatea a obtinut linia de vrej la inceput, chiar din primele incercari. Unele persoane au mai multi itemi de acelasi fel altele nu au deloc, neavand ce sa faca cu linia de vrej.
    Si toate acestea nu pentru ca nu s-au straduit sa faca cat mai multe momeli ci pentru ca nu au stiut cum sa procedeze ca sa obtina mai multe recompense fantastice si implicit si itemii mult doriti. Poate va intrebati de ce alte persoane au obtinut acesti itemi. Pentru ca este un joc informatic si nu unul de noroc, zic eu.
    Propun sa ni se acorde sansa de a face si a anunta in curand in calendar o editie speciala Daruieste si comercialieaza “Monstrul acvatic”, “Prieteni la catarama” si Distractie pescareasca”. Prea mult ne-am necajit ....Va doresc tuturor noapte buna.

Modificat ultima dată de către moderator: 2 Iul 2015
    teona7070, dupy20, DW.. și alți 10 apreciază asta.
  11. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Tot aud de "modalitatea interpretabila". Cum adica interpretabila? Sunt anumite conturi favorizate? Cred ca de fapt ne-am obisnuit ca lucrurile sa fie simple, banale, monotone si usor de realizat. Cum iesim din tipar, cum ceva nu este bine. Bun, a fost blamat initial tutorialul. Tutorialul nu a avut nimic in neregula. Informatiile au fost clare. Nu a scris nicaieri ca momeala premium va aduce garantat un premiu dorit de toti. Nicaieri nu a scris ca suprapunerea cercurilor garanteaza pastravul de aur si unul din itemi sau linia de vrej. Plus ca in filmuletul din tutorial se vede clar ca la suprapunerea cercurilor a iesit un biban. Adica a fost o situatie exact ca in joc, situatie blamata de toti, dar prevestita inca din tutorial, pe care nu stiu cati au sesizat-o. Nu este un eveniment la care toti fermierii muncesc la fel. Eu am inceput sa pescuiesc abia a treia zi, intre timp am facut momeli premium, am mai cumparat cateva rame si dupa circa 30 de momeli premium am completat linia. Fiecare fermier planteaza ce vrea, ce are, pune adaposturile care le crede el de cuviinta ca sunt mai bune la drop, testeaza, incearca, suceste ferma pe toate partile. Deci nu este un eveniment in care daca nu tii ritmul, nu razbesti. Acum, ca este pe placul jucatorilor sau nu, este cu totul alta poveste. Si daca intram putin in viata reala, nu intotdeauna sculele de pescuit performante sau momeala mai de soi si mai scumpa iti pune pestele in carlig. Acele instrumente care țiuie, te avertizeaza ca trage pestele, dar nu ti-l aseaza in ac. O boaba de porumb imbibata in miere sau in feromoni nu iti garanteaza ca scoti pestele inaintea celui cu o boaba de porumb normala. Si povestea poate continua, dar fiind pescareasca, ma opresc aici. Eu as gandi mai degraba, sa priviti inainte, sa strangeti rame si pene si sa pescuiti si sa mai uitati de "modalitatea interpretabila". Bucurati-va de nou. O noapte linistita va doresc.

megastar_58, matusam, SkumpikaNina și alți 10 apreciază asta.
  12. cris_alex

cris_alex Locuitor permanent

buna seara si eu am problema cu linia galbena la pescuit. desi este suprapusa nu pica pestele cel mare. sunt si eu de acord sa se anunte in curand un event daruieste si comercializeaza

mara62, naivreasastii și boggy65 apreciază asta.
  13. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Nu ai tu o problema, ci este ceva normal. Nu prea ai noroc la pescuit cateodata.Poti studia putin tutorialul si sa urmaresti ce peste trage ursuletul, ce ursulet, ca este ditamai ursul. Pestele tras este intocmai la suprapunerea cercurilor si ingalbenirea lor. Deci, suprapunerea cercurilor nu garanteaza pastravul auriu, ci iti sporeste sansele sa il prinzi. Deci, sapca pe cap, ceva hidratant si la balta cu tine.

14. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Mie imi place eventul asta.Am castigat premii frumoase la pescuit,sunt foarte multumita :)

miaandrei59, naivreasastii și ttteee apreciază asta.
  15. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Bravo te felicit ptr reusita de a complecta linia de vrej doar cu cateva rame cumparate ,,da eu ce sa ma fac,ca am cumparat rame si pene de 800 MM plus ce am facut eu si inca mai fac si inca tot nu am prins cele 2 iteme lipsa,, sincer tu ca jucator nu ai fi dezamagit /frustrat de situatie ? ca eu tare tare dezamagita sunt ....

alexsilviu11, mara62, H3ra și alți 5 apreciază asta.
  16. ttteee

ttteee Cunoscător forum

Nu fi dezamăgită şi fruntea sus. Dintotdeauna la pescuit ai nevoie şi de noroc. Se aplică expresia clasică "perseverenţa este cheia SUCCESULUI". bAFTĂ ÎN CONTINUARE.

alexsilviu11, mara62, Lorelei și alți 3 apreciază asta.
  17. Chronos

Chronos Guest

Buna Marcela. "Cateva rame" inseamna 150 de rame. Dar tu nu ai recoltat nimic de pe terenuri? Recunosc, eu am cumparat rame pentru ca nu am avut rabdare sa le strang. Pai nu poti blama jocul, doar pentru ca nu ai avut tu rabdare si ai vrut sa colectionezi totul repede. Cam aceasta este problema: multi dintre noi nu avem rabdare, vrem totul repede si daca nu iese ca noi, totul este de vina: raul, ramul. Pai cu 800 de mamudele colectionam tripluri la itemi. Adica mi-au mai picat si mie bibani cand erau suprapuse cercurile (nu m-am uitat cu lupa daca era pixel peste pixel, insa am avut ceva zoom facut), dar am prins destui pesti de aur. De cateva ori mi-a fugit si degetul pe mouse. Adica din graba, ca un impuls am apasat aiurea. Cand cercurile nu au fost suprapuse, am prins cel mult pastrav curcubeu. Plevusca nu am prins niciodata la momeala premium cand erau cercurile suprapuse, de aceea cam ridic eu asa usurel din spranceana cand aud atat de des "am avut cercurile suprapuse si mi-a picat pestele cel mai mic".
    De ce sunt eu asa putin surprins de unele postari? Pentru ca auzeam tot mai des: "ne-am saturat sa plantam mii de plante, sa punem ceasul sa sune noaptea, sa plantam ca niste roboti, sa consumam atata chutney. Mai schimbati si voi eventurile, sa se mai ceara si produse si alte articole din Sura." Acum, cand avem ceva cu totul altfel, "premiile se acorda dupa o modalitate interpretabila." Mie, personal, mi se pare ca trei factori sunt la mijloc aici: dorinta de a termina foarte repede evenimentul (de a colectiona linia de vrej si itemii) si de aici lipsa de rabdare de a strange singuri penele si ramele; vechea idee ca celalalt a luat item-ul sau itemii si eu nu; necitirea cu atentie a tutorialului, fapt pentru care ne enervam degeaba crezand ca are jocul o problema si cineva "ne fura la cantar". O zi frumoasa sa aveti si nu uitati: daca la pescuit nu aveti rabdare, nu va numiti pescari si nici nu va veti numi.:D Toate cele bune!

megastar_58, matusam, ttteee și alți 7 apreciază asta.
  18. tchupy

tchupy Analist forum

se pare ca foarte multi nu au inteles esenta acestui eveniment :
    este un event dedicat PESCARILOR , adica este un event tematic asa cum au mai fost si alte eventuri

19. Lorelei

Lorelei Junior Expert

La mine a functionat foarte bine "resetarea sansei" cu momeala premium. Am cateva in stoc, tot timpul acum, si le folosesc doar cand la momelile obisnuite rezultatul ramane setat pe pestisori mici si foarte mici, bineinteles indiferent de suprapunerea cercurilor. Cum apar 4-5 la rand asa, dau o momeala premium si la urmatoarele 3 sau 4 sau chiar si 5 apar premiile frumoase. Dupa care iar se zgarceste, iar dau o momeala premium care schimba "norocul" si tot asa. E un proces care se desfasoara cu incetinitorul, fireste, ca nu pot produce foarte multe momeli pe zi. Cel mult 25-30 obisnuite.

mara62 apreciază asta.
  20. Cloudless

Cloudless Scriitor în devenire

Buna ziua,ce mi place , la ce am eu pe terenurii m a pot numi norocoasa pentru linie,item,arbori Rio,etc.Pescuiesc doar asa de placere,nu las ursul mult pe balta,face insolatie.

megastar_58 și mara62 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.