Plecat la pescuit - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 26 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. megastar_58

megastar_58 Scriitor în devenire

buna ziua,am intampinat probleme la suprapunerea cercurilor,cand au fost suprapuse mi-a dat dragut si altadata cand nu au fost mi-a dat excelent ,si asa le castigam destul de greu penele,am cotete portocalii,rosii si roz pe 2 terenuri si nu am primit decat 6 pene ,in ritmul acesta nu vom termina eventul, ...pacat am fost foarte entuziasmata ,mai ales cand am vazut ce frumos au realizat imaginea farmeramei.nu ne dezamagiti

dupy20, eluti, cristina-violeta05 și alți 7 apreciază asta.
  2. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Din păcate, nu avem un istoric al premiilor.
    Când pescuim cu cele mai cele scule, prindem cel mai mare pește din baltă, sau ne trebuie și puțin noroc?

Modificat ultima dată: 30 Iun 2015
    adrianapatran, nicoleta_89 și _Chihuahua_ apreciază asta.
  3. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Buna dimineata. Azi am cules cu rabdare fiecare categorie care da drop. La plante e drept am primit drop "rame" si piese foarte bogat, mai bogat decat la alte eventuri. Pomii nu dau nici o pana, indiferent daca sunt XXL sau rezultati din puieti misteriosi. Nimic. Apoi am cules fiecare adapost pe rand ca sa vad ce primesc. Din grajd roz de cai si mausoleu rosu nu a iesit nici o pana. Deci nici astea nu au valoare, desi se fac in peste 12 ore (oricum nu se pot culege de 2 ori/zi). Din biberi si alte animale rare am primit aproape 1 pana/adapost. Am adunat 22 de pene. Am facut 4 momeli mici si am primit cei mai putin valorosi pesti. Intr-adevar nu are nici o importanta culoarea cercurilor. Rezultatul e cu adevarat aleator. La o incercare s-a oprit pe galben si imediat dupa s-au albit, iar rezultatul a fost ca pentru cercuri albe. Asta e, nu trebuie sa participam la toate eventurile.

4. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Pe lângă faptul că pomii nu oferă drept drop pene, fără supărare, dar nu poți trage cele mai bune concluzii după doar o tură de animale și 4 încercări la pescuit. Fiind implicat și norocul, cele mai bune concluzii se pot trage după mult mai multe experimente.

Modificat ultima dată: 30 Iun 2015
    adrianapatran, nicoleta_89 și _Chihuahua_ apreciază asta.
  5. tchupy

tchupy Analist forum

un mic sfat: nu va apucat de pescuit chiar din prima zi (in general atunci cand apar scripturi noi pentru dinamica de event noua sunt 99% sanse sa apara erori de genul celor semnalate mai sus, erori generate de sistemul de operare, flash player, browser, etc.)
    aceste erori se vor remedia ca de obicei in timp util
    mai avem 5 zile de pescuit deci nu este nici o graba
    ei merg cu garoafe pe un teren si jumatate iar pe restul cu adaposturi (lupi, ursi, broaste, berze, arici, pisici, etc) si in baha cu adaposturi(camile, panda, elefanti)
    la doua recoltari ieri la 16 si una azi la 8 am : 90 de pene si 114 rame

eluti, roliana57, adrianapatran și alți 2 apreciază asta.
  6. .Raluca06.

.Raluca06. Comisar forum

Ori undita este defecta, ori pescarul neindemanatic, poate momeala mea nu le place pestilor, ori apa este prea tulbure. Dupa cum se vede treaba.....mancam tot friptura...sau daca vrem peste luam de la hipermarket. Renunt la pescuit. Definitiv. Vreme buna!

dupy20, stef85600, adrianapatran și alți 4 apreciază asta.
  7. mariasamoila16

mariasamoila16 Mare-maestru forum

Buna dimineata
    Am asteptat cu nerabdare acest event, dar dezamagirea e cam mare si nu fac parte din categoria carcotasilor.
    In acest ritm, cu 22 pene/2 planse cu adaposturi, va fi primul event din ultimii 3 ani, pe care nu-l termin.

dupy20 apreciază asta.
  8. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Depinde ce adaposturi folosesti. Cu arici sau berze sau adaposturi simple de porci nu faci treaba buna. Evenimentul este abia la inceput. Faci pariu ca daca insisti si te organizezi cum trebuie, vei obtine linia de vrej si itemii?

9. maias

maias Scriitor în devenire

stimate domnule Chronos te voi deranja si eu cu o intrebare cam ciudatica acele 3 itemuri se pot cistiga doar cite unul sau un item poate fi cistigat de mai multe orii???

10. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata. De mai multe ori poti castiga itemii.

11. alinuta011970

alinuta011970 Scriitor în devenire

Chronos, imi spui si mie te rog ce adaposturi recomanzi pentru drop de pene mai bun?

12. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Adaposturi roz,rosii, portocalii si eventual adaposturi rare care ofera peste 100 PE.

misu_mama apreciază asta.
  13. alinuta011970

alinuta011970 Scriitor în devenire

multumesc de raspuns, prompt ca de obicei

14. Chronos

Chronos Guest

Cu mare drag. Daca este obicei nu poate fi schimbat.

dupy20 și misu_mama apreciază asta.
  15. mariasamoila16

mariasamoila16 Mare-maestru forum

Sustin pariul, Chronos! Daca castig, promit ca te salvez din valuri!:D:D:D

stef85600, misu_mama și Chronos apreciază asta.
  16. Chronos

Chronos Guest

Chiar acum sunt pe plaja. Nu sunt valuri mari dar ma poti salva. Fir intins sa ai.

17. laur98

laur98 Scriitor în devenire

aaa deci deia am avut doar 14 pene dropate , plantele nu au dropat

18. maias

maias Scriitor în devenire

ms mult pentru raspuns

Chronos apreciază asta.
  19. iasmina-ioana

iasmina-ioana Începător forum

Buna ziua.
    Am pescuit 2 pastravi curcubeu, dar nu am vazut ce am castigat. Ma puteti ajuta sa-mi spuneti unde vad castigul?

SOSYGMA și iwlia apreciază asta.
  20. RobSon1002

RobSon1002 Junior Expert

Am pus momeala cea mai buna,si in doua randuri nu mi s-a dat niciun premiu,desi am facut ca in tutorial,ca sa iau recompensa cea mai buna!

SOSYGMA apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.