Plecat la pescuit - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 26 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mariucuta

mariucuta Pretendent

Iti multumesc frumos pentru raspuns si detalii, sa ai o seara frumoasa si tot ce-ti doresti !

boggy65, SOSYGMA, Chronos şi o altă persoană apreciază asta.
  2. .Raluca06.

.Raluca06. Comisar forum

Am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni, din contra mi s-a sters mesajul. Lasati loc la interpretari daca procedati astfel. Am vrut sa stiu daca exista o regula a jocului care daca o urmez voi fi recompensata pe masura. Am cumparat momeala multa. Am ajuns la concluzia ca nu se aplica regula culorii intense si nici a cercurilor suprapuse. Cred ca si 1000 momeli ar fi insuficiente. Cei care au lucrat la acest joc au castigat toti itemii in conditiile acestea? Sunt dezamagita din ce in ce mai mult.

bubulina, boggy65, SOSYGMA și alți 2 apreciază asta.
  3. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Am descoperit definitia termenului "aleatoriu": din 2 adaposturi portocalii de iepuri au iesit 2 pene, din grajd cai portocaliu si roz nu a iesit nici una. Daca asta nu e aleatoriu, atunci nu stiu cum se poate denumi. Nu exista nici o logica, nu poti face nici un calcul. La fel si la pescuit. Cand crezi ca ai aliniat mai bine cercurile iese ce-i mai putin valoros. Mie inca nu mi-a iesit nimic pretios, dar ii cred pe cuvant pe cei carora li s-a intamplat.

boggy65, SOSYGMA, cristina-violeta05 și alți 2 apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Citeste te rog la topicul Evolutia jucatorilor pentru a vedea cam de cate momeli au avut nevoie jucatorii care au dobandit deja linia de vrej si itemii sau o parte din itemi. Acolo jucatorii au oferit detalii utile si interesante.

inanina, boggy65, kuci039] și alți 2 apreciază asta.
  5. liplocutz

liplocutz Scriitor activ

Am senzatia ca prea se empacienteaza toata lumea....Situatie deja devine prea incordata si e deabea inceputul eventului -_- Eu cred ca asteptarile fermierilor au fost pun prea mari pentru acest eveniment si nu au tinut cont de anumiti factori.E evident ca din adaposturi de nivel mic/care au o durata de maturare mica nu v-a iesi un drop exagerat de mare -_- Eu una sunt suficient de multumita de pene avand in vedere ca pe doua terenuri am adaposturi misterioase,niste adaposturi portocalii(iepuri.struti,curcani si cai) si vreo 10 colonii de biberi si am reusit sa adun in jur de 60 pene/recoltat(mentionez ca nu am nici un howie). Nu am adaposturi roz sau alte lucruri care sa-mi sporeasca dropul,dar totusi cu rabdare si cu tact,se poate.V-as recomanda sa cititi cu atentie tutorialul,caci degeaba va asteptati sa apara pene din pomi,parcele sau ateliere....ca se termina eventul si tot nu o sa apara!
    Cu speranta ca nu am jignit pe nimeni,o seara placuta va doresc! :)

6. sofia_ioana

sofia_ioana Novice forum

Eu am avut o astfel de problema si s-a rezolvat printr-un refresh.

boggy65 apreciază asta.
  7. Alintana

Alintana Începător forum

Si unde gasesc topicul Evolutia jucatorilor pentru acest event?
    Multumesc

boggy65 apreciază asta.
  8. Chronos

Chronos Guest

In sectiunea Diverse a forumului.

boggy65, AMMA72 și _Agathon_ apreciază asta.
  9. matusam

matusam Legendă vie

Buna seara,
    Multumesc ca ati facut modificarea in Tutorial in privinta liniei de vrej.

Linie tematică la Vrejul Magic: 1 nor 1x1, 1 nor 1x2 și 1 nor 2x2
    Oferă bonus: 77 PE x Nivel joc + 67 PET x Nivel insulă + aleatoriu 2 produse de bază meșteșugărești (zahăr, sare, sârmă, elixir sau mandragora) / 48 ore

As fi ramas cu gandul la produsele mestesugaresti cum s-a scris initial.
    Am citit cu mare atentie FAQ-ul cand a aparut.
    O seara frumoasa!
    Cu respect, matusam

P.S. As fi foarte dezamagita daca postarea mea ar fi stearsa - nu sunt off-topic.
    Poate nu toti fermierii au vazut modificarea (am remarcat-o abia in aceasta seara) si sa stie toata lumea pentru ce " lupta".
    Rog sa nu fiu inteleasa gresit, eventul in ansamblu este foarte reusit - grafica, conceptie, premii -, dar pentru multi tinta e linia de vrej.

AdrianaStoica, petcu_cos, inanina și alți 8 apreciază asta.
  10. florinbogdan81

florinbogdan81 Începător forum

salutare chronos.am primit o linie de vrej si nu o vad deblocata..am unele deblocate din timp...de la copac...dar nu apare nici o linie deblocaa desi am primit artifiiciile am restartat si tot nu apare am iesit si relogat...daca poti spune unde anume treb sa vad la toate i.mi apare lacat si daca doresc sa cumpar cu mahmudele...multumesc si scz de intrebare!

boggy65 apreciază asta.
  11. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Te referi la linia de vrej de la acest eveniment? Va trebui sa iti apara si sigur iti apare ca fiind de culoare gri, deblocata, de nefolosibila. Insa, daca primesti itemii pentru acea linie, ii vei putea amplasa pe ei fara nici o problema si apoi poti folosi linia, de fapt bonusul oferit de linia de vrej.

boggy65 apreciază asta.
  12. cucu5555

cucu5555 Scriitor în devenire

Am avut 2 momeli premium, am tras prima f bine, mi-a spus FANTASTIC si nu am primit nimic,cel de al doilea a fost OK. Am facut relogare fara nici un rezulta. Ce sa fac!

boggy65 și SOSYGMA apreciază asta.
  13. StinckyRedneck

StinckyRedneck Junior Expert

Un event nou bun ca idee, aduce un element de noutate iar premiile sunt foarte bune. Sunt de acord cu andutza2011 în ce privește implementarea grafică a acestuia: liniile au fost tot timpul una peste alta, dar am luat pești mai mult mici decât mari. Însă nu sunt de acord cu andutza2011 în ce privește Renzo: acolo, la ciocan, tot timpul reușesc scor mare. Asta-mi spune și că nu e problema de acum de la pescuit, din cauza internetului sau a calculatorului meu, e cu siguranță altceva.
    ...dar nu prea avem ce face...
    Spor la scos drop (și ăsta e cam cu probleme, dar dacă puneți 48 de ore doar câmpuri și 48 de ore doar animale care dau mult PE aveți șanse să scoateți un drop bunicel).

14. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

”Fantastic” este mesajul atât la păstrăvul auriu, cât și la cel curcubeu. Ar trebui să urmărești ce pește ai prins, nu ce mesaj apare.

boggy65 apreciază asta.
  15. marafiz

marafiz Junior Expert

Hm... DROP FOARTE SLAB!
    Nu sunt de acord ca la un event premiile sa fie aleatorii.
    Toti muncim deci acestea ar trebui sa fie egale pentru tori in functie de munca.
    Am linia de vrej cistigata, dar ce voi face cu ea daca nu nimeresc itemii?
    Nu-mi place de loc acest event, din motivele aratate mai sus.
    Pacat... ultimele eventuri erau chiar interesante. Sper sa se faca ceva macar cu dropul.... Am pomi rari, adaposturi valoroase si plantez ceea ce da puncte de experienta multe, dar au fost cazuri in care n-am luat nici de o momeala super.
    Dezamagire mare.:(

teona7070, Veverita02, boggy65 și alți 6 apreciază asta.
  16. k0

De-a lungul timpului, s-a propus în repetate rânduri să pescuim în ferme. Și cum la pescuit uneori nu contează ce scule ai, eventul actual ar fi destul de realist. Poate prea realist, dar cu puțin noroc se poate finaliza.

17. iasmina-ioana

iasmina-ioana Începător forum

concluzia este ca nu am castigat nimic, daca nu mi-a aratat castigul. Este posibil?

boggy65 și SOSYGMA apreciază asta.
  18. k0

Nu.

boggy65 apreciază asta.
  19. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Am cules acum,de ieri asteptind,terenurile...cum de fapt ma si gindeam dropul a fost mic in comparatie cu timpul de asteptare al adaposturilor si valoarea lor;am reusit sa fac 10 momeli normale(de premium nici nu se pune problema),din care 8 au fost hamsii;chestia cu cercul cum se invirte,cum nu se invirte ne este deja clar ca este doar ca sa dea un pic de farmec eventului,totul este la "noroc" sau cum se spune aleatoriu.Cum ar putea sa ma incinte un event ptr care astept sa iau o data pe zi citeva momeli si alea sa ma dezamageasca?(ptr ca timpul adaposturilor,chiar daca sunt ele roz cu puncte multe se mai fac odata la noapte cind eu dorm,deci tb sa le iau dimineata).Bun,m-am lamurit cu eventul,asa a fost gindit,asa il facem.....dar ma intreb si chiar imi pare rau ptr cei cu nivele mai mici care nu au atitea adaposturi si pomi de valoare cum avem noi la nivelele mari....ei sunt dezamagiti din start.Daca noi nu facem fata, ei cu atit mai putin.Cred ca trebuia cite un cadou,indiferent de care ptr fiecare peste in functie de marimea lui,ptr ca daca faci 5 momeli si prinzi aleatoriu 5 hamsii ca sa poti primi un singur premiu ce consta in 2 supercompost...nu ai nici o satisfactie.Mergem in continuare asa,cind se fac se fac si mai facem cite o momeala doua si uite asa incheiem si eventul asta.

teona7070, delia273, AdrianaStoica și alți 11 apreciază asta.
  20. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Buna ziua

Ca multi altii as vrea sa-mi impartasesc parerea despre event.
    Ideea ce sta la baza evetului mi se pare una foarte buna si bine gandita. Felicitari Bigpoint pentru asta:)
    Cerintele sunt acceptabile, chiar daca drop-ul este cam mic uneori si nu iti permite sa faci prea multe momeli premium desi ai terenurile pline cu adaposturi rare, plante cu timp de maturare ridicat sau copaci XXL.
    Castigurile mi se par pe masura cererii, mai ales ca multi jucatori au sansa sa intre in posesia unor adaposturi sau pomi pe care nu ii au.
    Ceea ce mi se pare nu tocmai acceptabil este sistemul de castig al premiilor. Desi reusesti sa suprapui perfect cercurile si in plus folosesti si momeala premium constati ca ai pescuit o pleavusca sau daca esti mai "norocos" un biban.
    Pana acum din aproape 20 de incercari nu am castigat nimic substantial, exceptand linia de vrej si un item. Acum ramane de vazut daca voi castiga si celelalte doua itemuri. Daca nu, ca multi altii voi ramane cu o linie de vrej incompleta iar la D&C va trebui sa ofer cele mai rare adaposturi pe care le detin pentru a putea lua celelalte itemuri (si asta daca voi reusi sa gasesc pe cineva dispus sa le ofere)

Eventul in sine e destul de reusit, exceptand "norocul" de care ai nevoie ca sa-l finalizezi sau macar sa reusesti sa completezi linia de vrej.

Spor la joc! Si fir intins!

teona7070, mariag98, boggy65 și alți 5 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.