Feedback Povestiri de la magazinul de benzi desenate

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 8 Mai 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Sondaj închis pe 15 Mai 2024.
  1. Îmi place

    20,4%
  2. Mi-e indiferent

    3,1%
  3. Nu-mi place

    76,4%
  1. vyyo5252

    vyyo5252 Mogul forum

    Imi mai treb si mie o zi, asta e.
     
  2. mariuta48

    mariuta48 Legendă vie


    Nu e adevarat. Eu nu am cumparat cosuri, nu cumpar cosuri de event. De intrat noaptea nici pomeneala. Trebuie mare atentie la amplificatori. Am stat la inceput pana la 12 noaptea am recoltat tonomaturile, iar a2-a zi a trebuit sa astept aproape toata ziua sa le pot recolta. Nu mai bine astept boosterul dimineata de la joculete si le fac in 8h? Bun, amplificatoarele le poti alterna, depinde ce vrei arbori pixelat sau tonomaturi, ar fi mult de scris, fiecare si-a facut calcule cum a crezut. Pe mine upgrade mai mult m-au incurcat. Am preferat sa le recoltez toate 4 cu amplificatori decat fara, iar pentru asta nu foloseam combina. Si am pierdut si duminica. Am facut duminica dimineata amplificatorii pe care i-am folosit luni.
     
    Modificat ultima dată: 15 Mai 2024
  3. malagambafane

    malagambafane Legendă vie

    Event terminat ( nu credeam sa il pot termina ) , nu am cumparat niciodata vre-un cos. Bafta !
     
    ioanagirl94, dadan, paulici_01 și alți 17 apreciază asta.
  4. erhea

    erhea Pretendent

    Am luat vrejul si m-am oprit :music::music::music: Puteam sa il finalizez insa am pierdut 2 zile cu activitati diverse si nu m-am chinuit sa recuperez. A fost usurel si simpatic eventul 8)
     
    ioanagirl94, paulici_01, oni2012 și alți 13 apreciază asta.
  5. Nu m a lasat inima de fermier sa renunt la ceva ce am inceput sa fac prin ferma, asa ca am terminat eventul , dar votul nu mi l schimb,a fost prea stresant event. O seara frumoasa in familie, ca tot a fost ziua internationala a familiei.
     
    ioanagirl94, dadan, paulici_01 și alți 15 apreciază asta.
  6. PauL_MC

    PauL_MC Scriitor activ

    Am intrat dimineața și seara, și de multe ori odată ziua. Din 63460 îmi lipsesc 20 k pentru vrej. Deci fără 4 recolte pe zi (ceea ce înseamnă stat seara sau trezit că e vorba de 16 h) a fost la limită. Poate chiar un pic exagerat când unii colegi fermieri zic că nu a fost.
     
    ioanagirl94, dadan, paulici_01 și alți 14 apreciază asta.
  7. -vladutz98-

    -vladutz98- Junior Expert

    Finalizat si eu! A necesitat mult timp alocat la diferite ore din zi si, uneori, dimineata f devreme. Dar, asta este! Upgrade-urile le-am scos dupa prime recoltare dar nu am calculat bine cate inimi pixelate am nevoie asa ca am ramas cu ele in sura! Am inceput sa donez tarziu . A fost un event mai mult de strategie unde graba chiar a stricat treaba! Parerea mea!
     
    ioanagirl94, dadan, paulici_01 și alți 15 apreciază asta.
  8. in.the.rain

    in.the.rain Conte forum

    Si pe mine mai mult m-au incurcat decat sa ma ajute! Asa ca la urmatoarele eventuri o sa stau ,,cuminte,, si o sa pastraz monedele pana cand o sa pot cumpara 4 adaposturi ( sau pomi) !
     
    ioanagirl94, dadan, paulici_01 și alți 12 apreciază asta.