Feedback Poze de vis

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Nov 17, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Poll closed Nov 24, 2016.
  1. 1

48.4%
  2. 2

8.2%
  3. 3

7.7%
  4. 4

8.4%
  5. 5

27.4%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Eu stau bine de tot 104 drop, dar voi fura ideea lui Agro. Mai am de terminat si plantele, apoi trec pe parcele mari. Il duc eu la capat....

2. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Buna! Am notat cu 5 cu toate ca am cam obosit sa-mi plimb broscutele, dar alta solutie nu am. Am reusit si am facut 450 de drop. Sper sa reusesc sa termin eventul. La top voi cugeta pana in ultimele ore:D.
    Spor la toata lumea la event si multa bafta cutezatorilor din top. :)

3. alexflorea_97

alexflorea_97 Novice forum

Cum explicati ca de dimineata luai 14 drop de pe o parte din insula, iar acum doar 4 drop ? E aiurea sa vezi ca nu este rasplatita munca la fel pentru acelasi lucru...

4. teodor23

teodor23 Începător forum

cum reuşiţi să obţineţi suficient drop?

5. -vacamare-

-vacamare- Novice forum

Nici eu nu stiu! Ma strduiesc sa termin plantele si apoi o sa vad ce da mai mult! Cred ca galbenele!

6. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

In 5 minute se va termina de macinat ultimul top (xD) de hartie argintie si gata eventul!
    De la mine, se vede asa: cerinte moderate (asta e de bine); premii moderate; adrenalina cat cuprinde (asta nu e de bine din punctul meu de vedere: am destula in viata reala, nu asta caut la Farmerama); elemente redundante (produsele la moara, inutile altfel decat ca briz-briz).
    La top nu ma bag, dar am sa donez totusi surplusul de plante de event (cine stie, poate castig si eu 15 unitati de SH) :p
    Tragand linie, as cota acest eveniment ca mediocru, deci nota 3.
    Spor tuturor!
    PS. Despre ce strategii este vorba, ca eu nu vad decat una singura: plantezi cale galbene pana se aduna dropul?

Last edited: Nov 20, 2016
  7. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu văd de ce ar fi ”aiurea” dacă ai primit dimineață 14 drop în loc de 4. Depinde ce vrei să înțelegi prin ”aleatoriu”...
    Sigur?
    upload_2016-11-20_14-44-15.png

8. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Mea culpa! Ai dreptate: m-am impiedicat de "Produse de event" si n-am vazut si mai jos de nas o_O
    Adrenalina, bat-o norocul!
    Multumesc pentru atentionare!

9. angelica.d

angelica.d Ambasador forum

Event finalizat....la top nu cred ca particip.....nota 5 din partea mea....spor celor care mai au treaba si felicitari celor care au terminat...:D:D:D

10. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

sa nu fie cu suparare dar nu a fost notat de jucatori eventul cu nota 1 pt rata mica de drop care iese ci pt ca trebuie sa plantam degeaba plantele de event doar pt drop. t-i se pare corect sa te pun sa sapi niste santuri si dupa ce termini sa l-e astupi la loc. este cam aceeasi chestie. asta e parerea mea.

11. Agro80

Agro80 Conte forum

Revin cu ce am testat pe cala galbena. Poate va ajuta orientativ... asa cum m-au ajutat si pe mine raspusurile unora.
    Cala galbena pe parcele mici si apa, fara howie mutati-50 drop.
    Cala galbena pe parcele mici, apa si howie mutati-70 drop. (cu refresh dupa mutare)
    Cala galbena pe parcele mari, SC si apa-85 drop. (cu refresh dupa mutare)
    Toate astea pe 5 terenuri. Voi ramane la cala galbena pe parcele mici cu apa si howie mutati. Nu merita sa folosesc SC pentru 15 drop in plus. Usor, usor, reusim :D. Drop fara numar sa fie la voi! ♥

12. tweety`

tweety` Baron forum

Usor, usor se contureaza eventul si la mine. Mai am de luat item-ul "Nuante de turcoaz" si am terminat. xD Mai am 2 recoltari azi de la cale galbene, prin urmare in jur de 90-100 drop si am ajuns la jumatate cu el. Tianand cont ca timp mai am suficient, iar in primele zile am pus si cale de alte culori, am mai avut si copaci rari de care am scapat de pe teren doar sambata, eu zic ca stau bine cu dropul. Sper ca miercuri seara sa termin cu eventul. Iar referitor la plantele care suntem obligati sa le plantam pt drop si nu avem nevoie, la fel as putea zice si de garoafe si trandafiri. Le plantez doar pt drop, nu ca as face ceva benefic cu ele.

13. yocoama

yocoama General forum

Am ajuns cu drpul la 480 ,sper sa finalixez eventul.Adevarul este ca la eventurile trecute stiam sigur cand voi termina,acum suspansul ma face mai activa si astept cu mai multa emotie finalul.Dupa cum am spus si altadata castigurile pentu mine sunt pe locul doi ,pe locul unu ramane placerea si provocarea pe care ai cand joci.Spor la drop tuturor si bucurati-va de joc .

14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna din nou, am cules doua terenuri cu cale albastre, cu trei broaste pe teren, apasand concomitent cu butonul de recoltare al combinei si tasta F5 si am obtinut 15 unitati drop.

La galbene, folosind aceeasi procedura am adunat de pe doua terenuri 30 unitati drop.

15. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Pana acum am facut toate pozele in afara de cea cu 100 hartie argintie. Plantele le am, mai am nevoie de 522 drop pentru finalizare. Pana acum am luat 40-50 drop de pe parcele mari cu cale galbene si apa. Nu stiu daca termin, dar incerc... Multumesc vecinilor si celorlalti care m-au ajutat pana acum.

16. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Imi pare rau,modific nota de la 2 la 1.

Mai am nevoie de 83 de hartie foto argintie si termin eventul.De drop,mai exact,care se lasa greu adunat.
    Cu plantele am terminat,dar datorita dropului sunt nevoita sa le cultiv in continuare,fara a mai avea vreun beneficiu dupa ele.
    De top nu am sa ma ating,premiile eventului in sine sunt slabe.

Sta tare rau ca unii sa fie nevoiti sa "priveasca de pe margine" acel top cu premiile lui,fata de premiile de la event.Nu mi se pare ceva corect.

17. oanta22

oanta22 Începător forum

nota 1 ,plante de event acceptabil circa 18000.
    dar sa obtii dropul probabil circa 60000 plante de event.

18. papucul_doamnei

papucul_doamnei Novice forum

chiar daca am toate plantele dropul este foarte mic .... dezamagire totala !
    regret ca mi-am pierdut timpul cu acest event !

19. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Cinci terenuri cu cale magenta, howie mutati plus F5 si rezultatul dropului, 2, 3 ,13, 5, 4. Deci nu comentez cantitatea de drop oferita ci diferenta mare intre 13 pe un teren si 2 pe altul. Pana la urma care o fi strategia pe care ar trebui sa o adopt?

20. afirut99

afirut99 De-al casei

Este interesant jocul...cu dropul de la plantele din event, dar e un fel de experiment, nu cred ca e cea mai buna alegere. Dropul este foarte slab, de la toate plantele. Ce trebuie sa notez??? Continui sa tot plantez, incercand sa cred ca voi termina eventul si voi reusi sa activez vrejul.
    Rabdare si speranta, astea sunt starile pe care trebuie sa le avem pentru acest event! SUCCES!!!

Thread Status:
Not open for further replies.