Feedback Poze de vis

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Nov 17, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Poll closed Nov 24, 2016.
  1. 1

48.4%
  2. 2

8.2%
  3. 3

7.7%
  4. 4

8.4%
  5. 5

27.4%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

La mine nu a disparut .este total neschimbat

2. Chronos

Chronos Guest

Este doar o eroare de afisare a acelei sume de gologani primita din partea sistemului, la unii jucatori apare topul corect si la altii nu.

3. florinik22

florinik22 Scriitor în devenire

Buna seara! Nota spre sfarsitul eventului, datorita dropului fff slab (cala galbena - 8 - 13 norisori pe o parcela, cala turcoaz - 3- 5) :p
    Am terminat, mai putin hartia foto argintie (am nevoie de 988) :sleepy:.

4. gabone02

gabone02 Avansat

Cred ca ai punctat foarte bine, asta e si parerea mea ca prin noul sistem sansele de finalizare a eventurilor sa fie apropiate, atat la cei “mici”cat si la cei”mari”. Fie vorba intre noi, in trecutul nu foarte indepartat terminam eventuri cu 2-3 zile inainte si ne ramanea in sura drop pentru inca 1-2 sarcini, asta chiar si cu o rata de iesire a dropului destul de mica. NU v-ati saturat sa tot plantati plata cu timpul cel mai mare?. Poate un 2-5% la rata dropul ar fi sufienta pentru cei harnici.
    mai am 366 sper sa fiu harnic.

5. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Buna,
    Lipsindu-mi 36 hartie foto argintie, adica un bob zabavaxD, nota mea pentru acest event este maxima, nota 5.
    Dropul are legatura numai cu event-ul, super tare, fara mare bataie de cap finalizez 'cam' din timp event-ul, ceea ce in mod normal nu se intampla decat in penultima zi. Ceva adrenalina nu ne strica nici unui dintre noi 'fermieri' cu state vechi.xD
    Va doresc bafta la drop si nu va grabiti sa judecati!!;)

6. angela111943

angela111943 Scriitor în devenire

bine ,dropul este slab,au mai fost probleme aproape similare si la alte eventuri,chiar nu am terminat unul ca nu am avut supercompost pt.plantele cu termen mare de coacere si am pierdut pt. 3 unitati de drop, pe mine ca si pe multi alti jucatori ne deranjeaza ca trebuie sa semanam in continuare plantele de event si sa stam sa fim atenti la ceas,caci daca nu ai SC nu ai cum sa termini eventul,acum am 300 unitati de drop si a trecut jumatate din timpul eventului,cred ca dca nici maine nu se schimba ceva la cresterea sansei de drop cu regret il voi abandona si ii voi da si o nota pe masura caci va fi clar ca imi pierd timpul,

7. dhazzerr

dhazzerr Junior Expert

@Chronos Apreciez schimbarea atitudinii.

Legat de event. Prin nota 1 acordata am vrut sa penalizez sistemul de drop implementat. Nu e normal sa faci ceva fara un beneficiu. Si din moment ce devine o munca si nu o placere nu are rost sa mai investesti timp. Dar vom vedea daca acest tip de event a fost o idee stralucita sau nu.

8. szoli39

szoli39 Scriitor în devenire

Buna seara.Au mai fost situatii cand din diverse motive au fost prelungite unele evenimente.Prelungirea eventului cu 48 de ore cred ca ar risipi nemultumirile si criticile pasionatilor acestui joc.

9. luciabara

luciabara Expert forum

Rau de tot...cine a venit mai tarziuin trupa nu mai poate sa il aiba...nu e corect!!!

Daca nu partici[i la,,top,, se poate sa il termini

Last edited by moderator: Nov 22, 2016
  10. 09kis

09kis Veteran Forum

Am avut proasta inspiratie sa deblochez linia de vrej. Daca nu faceam asta acum adunam linistit recolta fara a mai numara dropul. Ma alegeam cu trei iteme si atat. Daca nu voi termina eventul ( mai am nevoie de 72 hirtie argintie) voi sta cu vrejul incomplet. Nu-mi place cand finalizarea eventului nu depinde de munca mea. Speranta mai am asa ca va doresc o noapte linistita si muuuuuuuuuuuuuuult drop!

11. Carolll72

Carolll72 Veteran Forum

Noul sistem de event mi se pare genial, sa mergem totusi pe ceva plante care sa ramana in joc - tocmai au intrat ceva plante de cateva saptamani, pe care la piata le vom gasi poate la anul, eu in nici un caz nu le voi planta - poate sa umblam nitel si la recompense.
    Nota mea ramane la 1.

12. Gospodarul08

Gospodarul08 Novice forum

Buna seara tuturor.
    Cupe 30/30,howie pe fiecare teren,cala galbena peste 21000 plus......si plantez in continuare,ca de...mai trebuie drop.
    Fara suparare ...nota 1.

13. yocoama

yocoama General forum

Buna seara,deci fara howie,cupe 27/30,mai am nevoie de 30 hartie foto argintie si termin eventul.Nota 5,nu atat pentu premii ci pentru suspansul si emotia,daca o sa-l pot face.Plus ca imi mai ramane si putin timp pentru altele.Spor la drop tuturor.

14. mihaelaAB1046

mihaelaAB1046 Scriitor în devenire

Buna seara,s-a rezolvat eroarea de afisare a topului? Initial mi-a aparut locul X cu 150000 GG si acum imi apare >3000 si un +500 GG,se va corecta ? ca vreau sa incep sa donez.....multumesc

15. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Se pare ca totusi, topul nu apare la fel la toti. Poti astepta pana maine cand se va lucra la rezolvarea erorii.

16. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Nu esti singurul/singura. Si eu am facut la fel fara sa vreau. Am intrat, am donat si m-am trezit cu vrejul... Acum visez doar cale galbene pline de roua. Multumesc inca odata pentru ajutor ! Cu sprijinul celorlalti, ma apropii de jumatatea hartiei argintii :).

17. RazvanAndrei

RazvanAndrei Maestru forum

Buna seara !
    Nota 1 a fost data prin prisma faptului ca dropul este foarte mic, iar plantele se cultiva de pomana , pe langa acele mici actualizari ale topului ! Este adevarat , nu stau 24/24 pe acest joc , deh , mai avem si munca , si treburi casnice , si probleme personale , dar imi fac timp pentru finalizarea unui event cand acesta chiar merita . Nu am sa enumar acelasi defecte ca pana acum ale eventului , insa nu mi-as modifica nota cu 2,3,4 doar sa mai amagesc un pic tabla de sah . Exact ca si cand ai muta regele de colo pana colo , cu un alt rege pe teren , cand desi stii ca e remiza , tu ai sperante de castig . Eventul chiar este dezamagitor comparativ cu primii ani . Poate nu este exact ce vreau eu , poate sunt pretentios , poate am invatat sa ma bucur doar de eventurile mai bogate. Dar cand un event e de nota 1 , ramane 1. Aparent , nu sunt singurul care gandeste asa , sau poate altii se gandesc ca nu il termina si e mai usor sa apese 1 . Eu mi-am argumentat decizia , si sper sa nu fii deranjat vreun subiect comun-prototip .
    Noapte linistita !

18. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Event terminat. Spor la drop celor ce mai au pana la final si bafta celor ce merg mai departe in top!

19. mihaelaAB1046

mihaelaAB1046 Scriitor în devenire

Multumesc mult

20. -hugio-

-hugio- Profesionist forum

la mine la fel la o recolta dropul a fost 2 bucati frumos cu munca si cu toate treburile termin eventu pana de craciun slab nu pot termina ultima misiune si am mii de plante in sura asta e

Thread Status:
Not open for further replies.