Feedback Poze de vis

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Nov 17, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Poll closed Nov 24, 2016.
  1. 1

48.4%
  2. 2

8.2%
  3. 3

7.7%
  4. 4

8.4%
  5. 5

27.4%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ralucaelena102000

ralucaelena102000 Novice forum

am si eu o intrebare.cum facem drop mai mult eu am doar 32 laora asta.multumesc

2. mona_lica

mona_lica De-al casei

Buna,dupa tot ce am citit eu zic pas...

3. petra2172

petra2172 Rutinat

Buna, nu zice pas, macar incearca ! Si altadata ne-am lamentat pe aici ca iese drop putin si totusi am terminat eventul.;)

4. Agro80

Agro80 Conte forum

A incercat cineva parcele mari, cale galbene si SC? Daca da, ce drop s-a obtinut la un teren?. In ritmul asta, mi-e ca trece topul fara mine. Abia am 113 drop. Ciudatel eventul asta.♥

5. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Ce sa mai zic de 37 al meu ? Dar nu disperam. Dropul se face pana la urma. Si terminam si eventul. Si mai donam si la top. Si mai luam si toate recompensele ! Asa ca, toata lumea fruntea sus, sapa in mana si spor !

6. miha_mara

miha_mara Scriitor în devenire

Draga mea am incercat eu aseara. Imi dadea cam 7-8 pe teren la cala galbena si nu am decat doi howie. Eu am deja 207 dropul si sper pana diseara la peste 300. Eu zic ca in 4 zile ar trebui sa am tot dropul, asta fara nici un cos cumparat si de acum inainte fara super compost. Succes!

7. ingeras_intunecat

ingeras_intunecat Pretendent

Abia am 74 drop, in rimtul asta, imi trebuie 10 zile sa-l termin. :sleepy:

8. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

'Neata!
    Cred ca acest eveniment s-a bazat pe dorinta jucatorilor de a figura macar intr-un top, chiar daca nu de a-l castiga. A fost conceput astfel incat sa ofere o sansa si jucatorilor mai "mici", care nu dispun de mii de unitati de composturi speciale. De aceea, avem top 3000, iar dropul iese doar din plantele de event. Dar... Atat plantele, cat si dropul, au valoare mica la donare. Jucatorii "mici" nu se incumeta, ca nu au cu ce, iar jucatorii "grei" nu se avanta, pentru ca premiile sunt subtirele.
    Deocamdata, stau bine cu dropul -328, howie si vecinii sa traiasca! Vom mai vedea ce se intampla pe parcurs. In orice caz, la top nu ma bag, deja vand si eu ce pot la piata xD
    Mult spor, tuturor!
    Si, putin optimism, fiindca, vorba lui nikolae28, pana la urma, toti terminam cu bine :)

9. Agro80

Agro80 Conte forum

Va multumesc pentru raspunsuri. Se pare ca nu e socoteala cu parcele mari, sc si cale galbene. Nu am intrat in panica, nu s-a intamplat sa nu pot termina un event din cauza asta. Citind si despre 37 drop...sunt chiar entuziasmata :D. Mie imi place sa am variante, sa am mai multe cai de a ajunge unde vreau, ma simt limitata in cazul asta. Asta e deranjant pentru mine. Oricum, nu vad niciun motiv pentru care sa obtinem drop doar din planta de event dar ne conformam, ce sa facem?. Voi face ce n-am facut niciodata, voi aduna toti howie de pe terenuri si ma voi apuca sa-i mut. Vreau sa vad diferenta.♥

10. leczeg_laura

leczeg_laura Mogul forum

Buna ziua!
    Nu cred ca este vorba de "disperare"...insa era mult mai ok sa putem obtine dropul din orice (este vorba totusi de 900 drop)...eu astazi termin plantele si nu am nici jumatate din dropul necesar ...si totusi sunt obligata sa fac plante de event in continuare pentru a putea finaliza eventul... plante care nu imi vor folosi la nimic:)
    Bafta tuturor celor care participa la top !

11. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Salut.
    Dupa mine, totul este un calcul al dezvoltatorului, daca vrei sa faci eventul:
    - fie plantezi in continuare, pana "strangi" dropul necesar
    - fie utilizezi/cumperi scomp, in acelasi scop.
    Cei care doresc sa participe in top, sau sa "produca" ceva foarte rentabil pt. piata, sigur merg pe varianta a doua.
    Mai sunt si cei care renunta la event si atunci produc pt vanzare/ pt PE sau GG, fiecare urmarindu-si scopul.

Totusi, pt conditionarea dropului numai la cultura plantelor de event (cantitatile fiind probabil corelate, daca cultivi toata perioada plante respective pe parcele 2*2) cat si a recompeselor acordate, din partea mea nota minima.

Wekeend placut tuturor

12. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Ba iti vor folosi. La top ! E drept, nu au o valoare prea mare, dar totusi, e ceva in plus !

13. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Ce drop am 99,imi vine sa plang,cred ca nu reusesc sa duc la final eventul,,99 obtinut din recolta,copacii fermecati [am 2],cadouri de la vecini si prieteni.
    Bafta multa tuturor si un drop bun......

14. miha_mara

miha_mara Scriitor în devenire

Draga mea revin dupa o noua recoltare de cale magenta. Am ajuns la drop 238. Inainte am avut 207. Mentionez ca am cam 70% din terenuri pentru plante pe restul avand copaci si adaposturi. Mie una mi se pare destul de ok in nici 3 ore cu doi howie pe care ce e drept ii mut de pe un teren pe altul sa am 31 drop. :)

15. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

dar eu nu vreau sa particip la top! de ce sa fiu obligat sa fac niste plante aiurea. de aceea am dat nota 1 eventului. nu stiu daca am mai avut un event asa .......>:(>:(>:(

16. alexflorea_97

alexflorea_97 Novice forum

Si eu am 48 drop...wow...am cam mult. Fara bani nu prea ai sanse...

17. nicoleta_89

nicoleta_89 De-al casei

Este clar ca ai luat pachetul ,in nici intr un caz nu este din recoltari:D:D:D

Last edited: Nov 19, 2016
  18. leczeg_laura

leczeg_laura Mogul forum

Asa este,ai dreptate :) ...dar eu nu particip la top,de asta mi-am permis sa-mi dau cu parerea.
    Dar...cine stie,poate am sa fiu si eu macar pe locul 2999 si tot este ceva :D
    Bafta tie si tuturor celor care vor participa !

19. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Buna,
    Eu sunt optimista pana acum am hartie foto color 162 buc si 21 hartie foto argintie. Dropul intra foarte bine, intr-adevar din cale galbene, 14-15 buc de pe un teren. Sunt convinsa ca vom finaliza acest event. Pentru a termina mai repede event-ul trebuiesc cumparate cosulete , ca sa poti livra la Top, evident cine doreste sa participe. Mult succes fermieri!!

Last edited: Nov 19, 2016
  20. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Este optiunea fiecaruia de a participa sau nu la top. Posibilitatea obtinerii dropului numai din planta de event este un concept nou. In functie de feedback-ul jucatorilor de pe mai multe forumuri dezvoltatorul va lua o decizie in acest sens, daca va mai fi sau nu asa ceva. Sunt foarte multi jucatori care vor participa la top in primul rand pentru premii, in al doilea rand pentru palmares si nu in ultimul rand, pentru colectie. Or mai fi si alte motive. Dar asta nu inseamna ca jucatorii care nu vor participa la top din diferite motive se pot considera discriminati sau dezavantajati in vreun fel. Oricum, la finalul eventului toate plantele de event vor fi schimbate in PE/PET si gologani, ca si pana acum.

Thread Status:
Not open for further replies.