Feedback Preluare ostilă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 29 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 6 Apr 2017.
  1. Îmi place

63,5%
  2. Mi-e indiferent

5,1%
  3. Nu-mi place

31,4%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. traian1971

traian1971 Comisar forum

poti trimite cadouri puiilor nu esti penalizat

2. marydelnova

marydelnova Avansat

multumesc nu am stiut,dar am banuit ca si acolo voi fi taxata fiind tot o cladire

3. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Daca tu te plangi ca ai datorie ,eu ce sa zic ?xD

4. -mafia444-

-mafia444- Comandant forum

Eu incep ziua cu 383 drop, 3940 plante si 0 datorii. Sper sa raman asa pana la sfarsit;). Am combina activata pentru 48 de ore, in care sper sa pot sa termin cu plantele de event si apoi sa pun parcele mari sa fac dropul care mai trebuie sau pun pomi ca sa fiu sigura ca nu ma tenteaza:p sa accesez sura, moara sau rezervorul de apa.
    O zi frumoasa.

5. AndyPandy84

AndyPandy84 Maestru forum

Am inceput bine, bucuroasa de dimineata ca sunt pe "0" la datorii, folosesc combina pentru apa si ingrasamant, cabina de politie pentru inventarul la bijuterii si planta de event...cum spuneam, multumita de mine :music: Activez un chutney, ma mut in parc, vad ca sunt pe -100 la datorii...o_O??? Petrec urmatoarele 5 minute in contemplatie, poate ar fi fost o idee buna sa-mi beau cafeaua inainte sa intru-n camara, la borcane -.-

6. KTY1386

KTY1386 Novice forum

Buna ziua,

Eu nu am inteles exact pana cand tine eventul...scrie ca se prelungeste cu 2 ore, deci pana in 05 aprilie la ora 17...totusi initial era pana pe 04 aprilie...

Multumesc anticipat!

7. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna ziua!
    Finalul evenimentului va fi pe 05 aprilie ora 17.00 (ora Romaniei).

8. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am 6 joculete la activ si bineinteles ca nu am ghicit unde e bijuteria. Ii merg labele cu o viteza......... Oare daca ghicim ce se intampla? Nu stiu daca se va intampla, dar mi-ar place macar o data sa ghicesc. Spor la treaba.

9. KTY1386

KTY1386 Novice forum

Multumesc frumos!

Poate gasim pe cineva care a jucat si a si gasit bijuteria...sa ne spuna ce se intampla.

10. traian1971

traian1971 Comisar forum

nu sint bun la alba neagra din 2 incercari nu am ghicit

11. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Datori sau nu, bara de progres merge in continuare, fiecare pungulita preparata ne ajuta sa mai ocupam unul din cele 25 de spatii din eveniment, probabil ca in 3 zile, folosind doar 4 chutney cu mere si morcovi( cand este nevoie) si planta de eveniment recoltata de pe parcele mici voi termina evenimentul, deoarece am facut deja a 4-a parte din bara de progres. Seara pun trandafiri( sau garoafe) si psysalis pe insula. O zi buna tuturor, si spor la eveniment, este simpatic, iar datoriile nu ne inspaimanta.

trancesound, robert-adila, lucapadu1 și alți 9 apreciază asta.
  12. deea_sarpe

deea_sarpe Junior Expert

Aveti o strategie pentru al învinge pe nevastuica. A reusit cineva pana acum sa găsească perla? Eu din 6 încercări nu am nici o sansa si am acumulat si datorii 800.

13. roliana57

roliana57 Legendă vie

Cred ca se vor prescrie;)

14. fanezamfir

fanezamfir Novice forum

Nu se gasesc cred ca de loc =este ca o pacaleala !-nu am auzit pe cineva sa gaseasca margica ..este ptr. ocuparea timpului si curiozitatii

15. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Din 16 incercari eu nu am reusit sa gesesc perla niciodata xD:p

16. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Asta pentru ca nevastuicul triseaza! Tine-o tot asa si in decurs de 25 de pungute cu bijuterii, ai suficiente argumente sa-l trimiti la inchisoare - cel putin pana anul viitor.

17. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Buna ziua tuturor. Cred ca sunt eu cea mai grea de cap, ca nu pricep ce e cu eventul asta. Am inceptu si eu ieri in virtutea inertiei, dar ma tenteaza sa abandonez. Ca drop, ce sa spun, de pe un teren intreg cu garoafe nu am obtinut nici 30, de pe Bahamarama cu pepeni 18, constant. De pe intreaga ferma, aseara aveam 97 drop. Cupele sunt la 27 (sau 28) si am un Howie, dar pe care recunosc ca nu-l plimb de colo-colo. Nu pricep din ce reusesc altii sa stanga 400-500 unitati de drop dintr-o recolta. Probabil e dupa priceperea fiecaruia. Dar apoi e stress-ul permanent sa nu faci aia, sa nu faci ailalta ca sa nu acumulezi datorii. Cred ca eventul e de asa natura gandit incat datoriile nu reprezinta o problema reala, dar totusi. Tutorialul zice ca pentru a scapa de datorii trebuie predate pungi cu bijuterii. Pentru o punga de bijuterii cat ti se scade din datorie? Eu sunt departe de a avea pungi de predat, dar din ce am citit, nimeni nu a gasit perla. Asta e o dovada ca nevastuica triseaza si in felul asta avansezi la sarcinile de event? La Cooperativa sa-mi activez combina pot sa merg fara sa acumulez datorii? Daca poate cineva sa ma lamureasca, multumesc anticipat. Spor tuturor!

18. roliana57

roliana57 Legendă vie

Lacomus asta este in atentia DNA si ANI:DAsa ca.. nu-ti face probleme prea mari cu datoriile;)Fa ceea ce poti ...si ocoleste-i capcanele. Nu trebuie sa ratam surpriza evenimentului;)

19. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Nu.
    Este o mica-mare diferenta. ;)

20. -*delia*-

-*delia*- Începător forum

simtiti-va liberi sa ma contraziceti.eu am impresia ca datoria si jocul cu perla sunt niste chestii pur decorative. indiferent de datorie,daca dai punga cu diamante primesti recompensa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.