Feedback Preluare ostilă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 29 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 6 Apr 2017.
  1. Îmi place

63,5%
  2. Mi-e indiferent

5,1%
  3. Nu-mi place

31,4%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Si itemul "Autorizaţie de tipărire" nu-l ai? Bananele se obtin la 24 de pungi. Efectueaza un refresh si mai verifica inca o data.

2. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna seara !

Am efectuat si eu 13 sarcini. Dropul merge asa si asa, adica cu garoafe e ok, dar nu am terminat cu plantele, deci nu ma pot ocupa inca doar de drop.

Bila aia, nu am nici o sansa sa o ghicesc, nici cu ochelari, nici fara. Cred ca Team i-a descantat nevastuicii (sau i-a pus vin in sifon )....altfel nu inteleg.

Ceea ce ma enerveaza cel mai tare,xDxDxD este :

Dupa ce ca ma misc incet si cu plantele si cu dropul, nu gasesc nici bila aia smechera, dupa ce m-am gandit sa intru si eu in randul oamenilor normali , cumuland 300 datorie, la final vine cineva si-mi comunica sa ma intorc la ferma lui, in speta a farsorului.
    Pai cum sa nu te enervezi, eu muncesc de sase ani, si vine Nae Guma sa se face stapan pe tarlaua mea. Ma mai scoate si datoare dupa ce muncesc din greu pe mosia mea, nu a lui.

Modificat ultima dată de către moderator: 1 Apr 2017
    doinitza1, Soricica4, robert-adila și alți 17 apreciază asta.
  3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Păi asta e problema, cauți bila - ea de fapt e tri:D

O zi pe an îmi permit și eu să încerc să vă păcălesc. Acum serios, a încercat cineva joculețul cu un ochi închis? Măcar să nu fiu singurul, recunosc că după ce am postat am devenit curios cum e.

4. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Paunii dau drop bunicel.Si pomii.

Si normal ca nu ne-am lasat la tine TeamLeader...(adica pe mine una m-ai pacalit :)))
    Dar normal ca nu am gasit bila.

Si ma miram cum a trecut ziua si nu m-a pacalit nimeni...:)))

5. manebv

manebv Scriitor în devenire

HA-HA-HA.... Tocmai am descoperit "trucul"...
    am reusit sa gasesc bijuteria de 3 ori consecutiv.

6. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Ne-a pacalit TeamLeader o data.Nu cred ca iti merge si tie :p

doinitza1, robert-adila, trancesound și alți 5 apreciază asta.
  7. pinok86

pinok86 Împărat forum

Poate e o pacaleala, e prea de tot de 3 ori. Cu ochi mari deschisi, cu ei inchisi, cu ochelari, am luat si cainele si pisica langa mine, poate ma ajuta ei ...... nimic, bijuteria nu vrea la mine.

8. tweety`

tweety` Baron forum

:)) eu una am fost pacalita :)))) . Ce sa mai... strangeam din ochi, ba stangul, ba dreptul....vream sa merg sa imi cumpar si o pereche de ochelari 3D cand ai zis de efecte, deh... sa vad mai bine :D Oricum, frumoasa poza si chiar nu cred sa putem gasi perluta. Bravo Team, ne-ai facut-o de data asta. Mi-ar fi placut sa vad jucatorii cum strangeau ochiul :))))))

Eu inchei aceasta seara intr-o situatie bunicica, mai am nevoie doar de 358 drop si termin. Posibil sa rezolv pe maine seara. Ramane de vazut de ma salveaza garoafele si pepenele galben.

Modificat ultima dată: 1 Apr 2017
    doinitza1, Soricica4, robert-adila și alți 12 apreciază asta.
  9. yocoama

yocoama General forum

Inchei seara cu 13 sarcini.Pana la sfarsitul eventului termin si eu sau poate mai devreme,voi vedea.

Succes tuturor la drop:D

10. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Păi, normal că am incercat! Chiar de 3-4 ori :))
    Ți-a ieșit farsa!8)
    Și... când te gândești că nu reușise nimeni să mă păcălească toată ziua....:oops:
    Mai am nevoie de 337 bijuterii și trec pe lista finaliștilor!

doinitza1, misu_mama, robert-adila și alți 10 apreciază asta.
  11. maimutica

maimutica Ambasador forum

Buna seara ! Ma pun la somn cu o datorie de 2100 , eu o sa dorm linistita :) cu tot cu datorie , somn linistit si voua cei cu datori .De maine o sa incep asa incet , in rate, sa dau datoria .

12. oanceanec

oanceanec Junior Expert

Buna seara ce se intampla daca nu reusim sa nimerim bila?

13. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Continua sa faci pungile de bijuterii pentru a primi recompensele. Nu esti singura care nu a gasit perla.;) Citeste postarile de mai sus si te vei lamuri cum sta situatia.
    Noapte buna!

14. Maia

Maia Novice forum

Daca am terminat eventul,de ce mai am datoria si unde sunt stelutele mele?????Offfffff.....

15. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Buna dimineata .
    Inca o ferma recupereata din mana lui Lacomus Nevastuica :p
    Datoria in schimb creste si tot creste ...
    Duminica minunata alaturi de cei dragi :)

doinitza1, misu_mama, Soricica4 și alți 24 apreciază asta.
  16. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Salutare,
    Mai am de facut 8 pungi de bijuterii, dar nu ma stresez pentru ca timp mai este destul. Sa nu uitam ca este doar un joc si ca trebuie doar sa ne relaxam atunci cand il deschidem, nu sa ne suparam ca nu avem drop. Este facut in asa fel incat sa se poate termina cam orice event in conditiile in care jucam activ, nu doar sa intram cand si cand.
    Felicitari celor ce au terminat deja, spor celor ce mai au de alergat dupa pungi cu bijuterii!!!

doinitza1, Soricica4, murat_anca și alți 23 apreciază asta.
  17. Jettatura

Jettatura Maestru forum

Nu te impancienta ! Stelutele, le poti vedea - prin intermediul - Copacul Intelepciunii !

18. magdajora

magdajora Profesionist forum

Buna dimineata, 7 pungute mai am si eu de facut.Am mers cu plante mari noaptea pentru drop si cu planta de event ziua asa ca sper sa reusesc sa-l termin. Spor tuturor!

19. bogdanalexandru2000

bogdanalexandru2000 De-al casei

Am resuit sa fac 11 pungi pana acum. Plantele le-am terminat, am timp in 79 de ore sa fac dropul.

doinitza1, Soricica4, davidsiirina08 și alți 9 apreciază asta.
  20. GOTHIC68

GOTHIC68 Junior Expert

Nu-mi ramane decat sa recunosc faptul ca AM FOST PACALIT... nu am incercat sa gasesc faimoasa perla cu ochii inchisi... dar recunosc ca am inchis cate un ochi rand pe rand; de necrezut dar cum la ochiul stang am un - 0,75 iar la ochiul drept un -1,25 am crezut ca o sa vad mai bine daca tin inchis ochiul cu probleme mai mari... ha, ha, ha... si asa cum aratam intr-o postare anterioara o_O:oops:;);)xD:cry: aproape ca mi-au iesit ochii si ieri am lacrimat toata ziua...; am o rugaminte: cine ma ajuta sa-mi fac o semnatura...? sau cum se face? Multumesc anticipat!

doinitza1, misu_mama, Soricica4 și alți 20 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.