Feedback Prins de pești 2017

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 27 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 4 Iul 2017.
  1. Îmi place

93,0%
  2. Îmi este indiferent

2,1%
  3. Nu-mi place

4,9%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

am reusit linia de vrej si tot ce m-a interesat de la diverse, sunt multumit.

EVE.violetta, malagambafane, marianz și alți 6 apreciază asta.
  2. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Am luat tot ce ma interesa de la diverse, am luat linia de vrej 2016, vrejul de anul acesta, l-am activat deja. Nu pot sa spun ca mi-a placut acest event datorita aleatoriului prea mare. Nici nu stiu cum am facut atatea monede... Am folosit momeala de lux si simpla (sa consum si penele de momit care ieseau din adaposturile pe care nu le scot niciodata). La momeala de lux, din 4 aruncari la tinta, ca sa zic asa, am luat de 3 ori pesti balon si 1 data caracatita. La cea simpla, din 10 luam de 6 ori macrou, raci sau peste papagal si de 4 ori nimeream marlin (fara a fi aruncarea optima)...
    Nu voi vota, fiindca ar trebui sa votez fie ,,nu-mi place" (aleatoriul, bata-l vina), fie ,,imi place" (pentru ca am luat ce mi-am propus).

EVE.violetta, malagambafane, marianz și alți 9 apreciază asta.
  3. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Am reusit sa iau linia de vrej de anul acesta si fiindca pe celelalte doua anterioare le aveam, de restul stelutelor am luat tot de la diverse. Raman la parerea ca nu-mi place acest tip de event unde e pur si simplu la noroc (chiar daca norocul m-a avantajat de mai multe ori).

dydyana97, malagambafane, marianz și alți 7 apreciază asta.
  4. armarius1998

armarius1998 Novice forum

Buna dimineta, eveniment terminat, am luat si linia de vrej precedenta, acum la sfarsit a mers mai bine cu pescuitul, nimerind Marlini si Caracatite, asadar am strans suficient pentru a completa linia de vrej din acest an si cea precedenta, plus unele de la Diverse, da trebuia sa fim atenti unde se opreste undita, ca sa nimerim pestii Marlin, etc. O zi buna tuturor.

Modificat ultima dată de către moderator: 4 Iul 2017
    EVE.violetta, malagambafane, marianz și alți 4 apreciază asta.
  5. miracol31

miracol31 Profesionist forum

Event finalizat:D de la diverse am luat tot ,si am reusit sa cumpar si itemi de la prins de pesti deoarece, aveam vrejul dar nu si itemi.Pe scurt sunt multumita pentru ca am activat amândoi vreji multumita merlinului care il prindeam mai mereu cu momeala simpla :p .Acum ma pregatesc pentru eventul urmator o zi frumoasa tuturor;)

6. tweety`

tweety` Baron forum

Votul meu ramane unul negativ. Un event urat, in care norocoul iti joaca feste si un event care sper ca la anul sa nu se repete daca nu i se aduc imbunatatiri. Faptul ca am luat liniile de vrej(cu itemi cu tot) si de pe la diverse pana in ultimul moment, nu e suficient.

miracol31, malagambafane și trancesound apreciază asta.
  7. Criselt

Criselt Legendă vie

Mie mi-a placut, sincer! A fost usor de realizat, am reusit sa iau tot absolut de la "Diverse" + linia de vrej cu itemii aferenti, ba chiar si dubluri la itemi si tot mi-au ramas monezi. In ceea ce priveste factorul aleator... nu credeti ca in absenta lui jocul ar fi monoton, lipsit de acel dram de emotie? Cui i-ar place rutina semanat - cules - livrat - incasat premii, fara un dram de emotie, fara o strangere de inima sau bucuria reusitei?

8. dhazzerr

dhazzerr Junior Expert

Printre cele mai rele eventuri. Strangi drop-ul, faci momeli, dai la peste, atingi cercul verde si apoi hazardul decide ce primesti. Nu esti recompensat pe masura efortului depus.

Modificat ultima dată: 4 Iul 2017
    malagambafane, dadan și primavara68 apreciază asta.
  9. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

”Deloc” ar însemna să te întorci de pe baltă fără niciun pește, ceea ce nu s-a întâmplat ;)

10. primavara68

primavara68 Profesionist forum

nu stiu cum am facut ca abia am luat linia de vrej . si pomii . pacat . am votat in schimb ca imi place . si mi-a placut cee drept . dar aleatoriu ala ma omoara . cu cata atentie la cerculete numai pesti cu valoare mica prindeam .

11. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Votul meu este pozitiv !Mi-am atins obiectivele ,in sensul ca am luat toate diversele ,am luat linia de vrej cu itemii aferenti ,plus cateva dubluri !Per ansamblu, sunt foarte multumita !

davidsiirina08, miracol31 și malagambafane apreciază asta.
  12. dhazzerr

dhazzerr Junior Expert

Intr-adevar...am actualizat.

malagambafane și k0 apreciază asta.
  13. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Dram de emotie? A fost chintal, nu dram... Desi am luat multe si am pescuit din toate pozitiile, la acele cercuri verzi, am luat in 80 % din cazuri caracatite si pesti balon, iar altii au luat marlin...
    Rutina la semanat-cules-livrat e pentru cei care termina un astfel de event in 2 zile. Pentru restul (destul de multi, cred) lupta cu dropul sau cantitatea de plante, nu are nimic de-a face cu rutina ci mai degraba cu adrenalina crescuta din cauza stresului...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.