Prins de pești - Evoluția jucătorilor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 18 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Chelsea_8888

Chelsea_8888 Mogul forum

Rezultatul meu: linia de vrej Prins de Pesti si itemii, itemul Distractie Pescareasca si de la diverse am luat totul, in afara de stelute. Per total, sunt foarte multumita, iar despre event nu pot sa zic decat ca a fost foarte interesant si ne-a tinut in priza. O duminica placuta tuturor!! :D

matusam, EVE.violetta, -mafia444- și alți 10 apreciază asta.
  2. lorentonton

lorentonton Expert forum

Şi am muncit..şi am muncit..adica pescuit :p[​IMG]
    pana am reuşti:D
    Şi gata cu eventul acesta:)

matusam, EVE.violetta, -mafia444- și alți 11 apreciază asta.
  3. maxxy

maxxy Rutinat

oau pls hlp me mai am nevoie de 10 gg (o momeala) sa iau ultimul item sa completez linia vrejului :)

am nevoie de 4 pene de momit

matusam, EVE.violetta, misu_mama și alți 7 apreciază asta.
  4. lorentonton

lorentonton Expert forum

De ce zice ca nu exişti ????

matusam, mara62, SkumpikaNina și alți 5 apreciază asta.
  5. RADY91

RADY91 Expert forum

Am terminat si eu acum eventul si dupa toata munca depusa am cumparat urmatoarele lucruri :)
    - de la diverse tot mai putin reteta pt ca o aveam deja :p
    - linia de vrej + cele 3 iteme de la actuala editie :)
    .....pe acestea le-am cumparat dupa primele 3 zile de event dar am mai continuat si am mai strans o gramada de monede si am mai cumparat si 2 dansand cu pestii , 2 rechin , 1 paradis tropical , 6 prieteni la catarama , 2 distractie pescareasca , 2 monstru acvatic :inlove:

Eu zic ca m-am descurcat destul de bine :p felicitari tuturor pt rezultate si pana data viitoare numai bine ;)

matusam, EVE.violetta, -mafia444- și alți 12 apreciază asta.
  6. -dedeutza-

-dedeutza- Scriitor în devenire

Si asa inchei eu eventul, folosind doar momeala premium si de lux ! :) cele doua lini de vrej pentru ca la prima editie am cam tras chiulul :p, plus un item Distractie Pescareasca bonus pentru parculet 8)

Desi putin agitata la inceput, se pare ca ar trebuii sa ma apuc de pescuit pentru ca norocul tine cu mine :)

matusam, EVE.violetta, -mafia444- și alți 11 apreciază asta.
  7. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Eventul s-a incheiat pentru mine. Desi am luat mai mult decat imi propusesem, raman la parerea ca event-uri din acestea impredictibile nu sunt pe gustul meu. Noroc ca eram "calita" de la primul pescuit si nu m-am mai asteptat la multe. Dropul extrem de inconstant, asa ca nu stiam niciodata la ce sa ma astept. Din ateliere de 1 zi/adaposturi rosii si neon care pot fi recoltate de 2/zi nu am primit in mod repetat nimic. Din 10 adaposturi biberi ++ am primit cate 1-2 pene, iar la altii au fost foarte "darnice". E drept, in runa Legenda vie am doar 26 de cupe si 1 Howie. Ca mai apoi sa primesc pana din 2 cotete de gaini! Din 3 adaposturi panda- 1 pana, din 3 de maimute- 2 pene. Dupa cum ziceam, am inceput eventul fara sa imi doresc sa fac ceva, asa ca nu am modificat ferma. Vreo 3 zile am facut doar ce am nevoie. Apoi, pentru ca am tot citit pareri, am zis sa incerc si eu sa vad ce pot obtine. Am umplut luminisul cu pomi de la 90 PE in sus. Recolta de discuri a fost cam de 30/zi. Am folosit excusiv momeala premium si de lux. Din primele vreo 3 cred ca am primit de 2 ori pestele cel mai valoros, apoi a inceput sa apara caracatita, pentru ca acum la final sa se inmulteasca pestii balon si papagal. Cand mi se parea mie ca e bine- dezamagire. Cand ziceam eu ca e mai prost- pesti mai buni decat ma asteptam. Si tot asa am tinut-o eventul asta. Nu doresc sa dau nastere la dezbateri, doar mi-am expus parerea si experienta proprie. Felicitari fermierilor mai priceputi si mai indemanateci!

matusam, EVE.violetta, -mafia444- și alți 7 apreciază asta.
  8. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Inchei eventul cu un total de 5.409 monede din care am cumparat de toate ! :D
    A fost un event tareeee fain !
    P.S. : Sa nu spuneti,ca nu ma credeti,ca nu mai stau sa pun alta poza !
    Inca o data : Bravo BP ! :)

EDIT : Daca joi am pus dovada cu cele 3.135 de stelute,pana duminica cred ca am fost si eu in stare sa mai fac 2.000...
    Plus de asta ferma mea(e doar a mea) si atat,nu e ferma publica... :D
    Fiecare crede ce vrea... ! :))

Modificat ultima dată: 24 Ian 2016
    matusam, EVE.violetta, murat_anca și alți 10 apreciază asta.
  9. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

inchei eventul cu toate itemele de la diverse luate, linia noua de vrej completa, plus 3 itemi suplimentari care ii voi folosi la urmatorul D&C.

am reusit ieri si azi sa mai fac 10 momeli premium si 79 momeli obisnuite cu care am obtinut 650 monezi. peste noapte am avut 2 terenuri cu animale si 3 cu plante ca sa imi echilibrez dropul, si totusi nu am reusit echilibrarea dropului complet. am ramas cu 50 carlige, astfel ca am mai luat un pachet de 50 pene de momit ca sa las dropul in zero. cu putinul ajutor de la sfarsit am reusit in total sa fac 21 momeli premium si 226 momeli obisnuite cu care am obtinut 1896 monezi.

o zi buna tuturor :)

10. 09kis

09kis Veteran Forum

Chiar daca am fost ingrijorat la inceputul eventului am terminat multumitor (linia noua, itemele fara reteta si banane de la diverse si inca 5 iteme de la cele doua vrejuri) . Multumesc BP si astep FAQ pentru eventul urmator. Felicitari fermierilor pentru munca depusa !

11. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

Buna ziua am incheiat si eu eventul cu ambele vrejuri complete (anul trecut am lipsit la primul event), tot de la diverse (inafara de reteta care o aveam), plus 2 iteme bonus deci e ok :), spor sa aveti ;)

roliana57, adrianapatran, matusam și alți 5 apreciază asta.
  12. maxxy

maxxy Rutinat

multumesc tuturor care m-au ajutat am completat si eu pana la urma linia de la vrej, din pacate nu am mai avut timp pentru alte cadouri, am inceput eventul foarte tarziu :(

roliana57, adrianapatran, matusam și alți 6 apreciază asta.
  13. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Incheiat event ,primit toate cadourile posibile si cateva iteme in plus ca sa am de dat la schimb la D&C.Una peste alta a fost un event frumos si palpitant !Nu ma consider o pescarita ,dar mi-am adus aminte cu drag de copilarie ,de vremurile cand ma lua tata la pescuit si stateam cu undita in mana pe balta .Ce fericita eram cand prindeam un pestisor ,...nu conta marimea !Asa si aici ,chiar m-am bucurat de fiecare pestisor .

roliana57, adrianapatran, matusam și alți 6 apreciază asta.
  14. adriantrandafir

adriantrandafir Talent de excepţie

Foarte frumos eventul, am reusit sa iau tot ce mi-am propus. Linia de vrej, super hrana, abtibildul, tichetele pentru roata si adaposturile misterioase, sunt suficiente.
    Felicitari tuturor!

donnadmn, roliana57, EVE.violetta și alți 5 apreciază asta.
  15. Chronos

Chronos Guest

Dragii nostri pescari amatori si profesionisti, ne bucuram ca ati plecat cu juvelnicele pline. Daca tot a dat balta faliment, eu zic sa ne grabim si noi sa punem lacat pe poarta si sa fugim cat vedem cu ochii sa nu ne tabere proprietarii si paznicii.

Pana data viitoare, spor la curatat solzii le uram gospodinelor si spor la povestit pescarilor.

Inchidem!

Chelsea_8888, SkumpikaNina, donnadmn și alți 7 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.