Prins de pești - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 15 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Hmmmm acest event a fost pentru mine......ca in viata reala la pescuit, vorba sotului, el prinde numa crapi, stiuci si salai iar eu....ciortani si carasei, dovada ca el a luat toate itemurile o linie de vrej si tot ce era la magazin, eu insa ma bucur ca am reusit sa iau o linie de vrej, cealalta am avut-o itemii, sh,4 adaposturi misterioase si.....cam atat, ma bucur oricum de ceea ce am luat, felicitari tuturor fermierilor pentru realizarile lor!:)

2. luta

luta Scriitor în devenire

.. sunt pescar amator . imi place sa pescuiesc dar .. ma las de acest sport .. am avut emotii ca nu pot completa linia de vrej ..nici la balta nu am avut asa ceva .. am terminat ..la mustata !

donnadmn, roliana57, adrianapatran și alți 2 apreciază asta.
  3. luciana1949

luciana1949 Locuitor permanent

Muult mai potrivita varianta II-a de pescuit.Macar reusesti sau, nu si pe mana ta.Am trecut prin emotii,ce mai,agonie si extaz,am muncit cum am stiut mai bine si in final am devenit experta in pescuit!La final cred ca se cuvine sa multumim atat moderatorilor care au transmis parerile noastre despre prima varianta cat si celor care s-au straduit ca joaca asta sa ne si bucure.Multam frumos.

donnadmn, roliana57, adria2 și alți 7 apreciază asta.
  4. matusam

matusam Legendă vie

Buna seara!
    Cand a fost anuntat evenimentul, mi-am zis "Iar pescuiesc? De ce? Alte idei nu sunt?" Cat m-am inselat!
    B.P. m-a surprins inca o data in mod placut.
    Din punctul meu de vedere, chiar daca grafica a fost aceeasi, imbunatatirile aduse au intrecut orice asteptari. Au fost sporite considerabil sansele de castig.
    Am achizizionat mai mult decat mi-am propus.
    Si cum nu se poate acorda o nota mai mare de 10, spun cu toata sinceritatea FELICITARI intregii echipe!
    Cu respect,
    matusam

donnadmn, misu_mama, roliana57 și alți 6 apreciază asta.
  5. sandru1962

sandru1962 Începător forum

Buna !Sigur la CONFITURIER se prepara SIROPUL DE CIOCOLATA?Oare mie de ce nu imi apare cu toate ca am nivel 4?

donnadmn apreciază asta.
  6. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    La eveniment a fost oferita DOAR reteta de clatite.
    Pana cand B.P. ne va oferi si sansa de a obtine reteta de sirop, nu ne ramane decat sa-l achizitionam de la Piata.
    Noapte buna!

donnadmn, roliana57 și luciana1949 apreciază asta.
  7. adria2

adria2 Maniac forum

Felicitari B.P. am luat tot ce ai oferit, am lasat rafturile goale :D,cu siropul vom vedea... pana una alta il cumparam de piata.

8. Razvan101991

Razvan101991 Începător forum

Felicitari.un event ,bine gandit si usor am luat amandoua linii de vrej si aproape tot de la diverse ,doar tichetele nu am reusit sa le achizitionez .

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.