Prins de pești - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 15 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. alexbosu99

alexbosu99 Avansat

Buna ce parere aveti adaposturile uriase dau mai mult drop decat ar da o extindere de atelier?
    Multumesc

SOSYGMA apreciază asta.
  2. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Daca ne referim la drop de event, adapostul urias va oferi garantat, plus si alt drop pe langa cel de event.

roliana57 apreciază asta.
  3. paulus200

paulus200 Novice forum

Apropo de howie donut de unde si in ce conditii se poate obtine ? Si arbori cu timp de maturare de 36 ore xxl sau cei normali (arbori jumbo xxl) vor oferii acelas drop??

SOSYGMA și mariolteanu apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Testoasa Howie Donut iei de la Balciul lui Renzo sau pe durata minievenimentului Daruieste si Comercializeaza. In ce conditii? In conditii de ninsoare, viscol, ger , deci gheata la mal, dar numai daca te grabesti sa citesti tutorialul.
    Pomii cu durata de 36 ore nu vor oferi acelasi drop cu cei XXL care dureaza 12 ore. Adica dropul celor mari (normali, XL sau XXL) va fi mai consistent.

popik70, misu_mama, soso2169 şi o altă persoană apreciază asta.
  5. madymaduta92

madymaduta92 Novice forum

Bună ziua! Am și eu o întrebare: Care este diferența dintre stolerele misterioase „Lyra”, „Orion”,„Miez de noapte” și „Crepuscul”? Mulțumesc anticipat!

SOSYGMA apreciază asta.
  6. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Diferenta este ca la fiecare din ele, adapostul misterios "vedeta" este altul. La toate cele enumerate de tine se pot castiga in general aceleasi adaposturi de animale, cu mici exceptii.

donnadmn apreciază asta.
  7. dorin68

dorin68 Novice forum

Nu am găsit specificat nicăieri. Copacii fermecați, ce tip de drop oferă? (dacă oferă)

SOSYGMA apreciază asta.
  8. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Nu ai citit cu atentie, fara suparare. Si tot fara suparare, de multe ori cred ca facem tutoriale degeaba, pentru ca nu aveti rabdare sa le cititi. In fine, poate sunt eu mai meticulos si pretentios.:D

SOSYGMA, matusam, petrilia10 şi o altă persoană apreciază asta.
  9. dorin68

dorin68 Novice forum

Mulțumesc pentru răspuns. De regulă citesc cu atenție tutorialele. Acum chiar nu am văzut (probabil că nu am citit cu atenție). Și ... nici o supărare!

SOSYGMA, matusam și Chronos apreciază asta.
  10. Ramon!k

Ramon!k Începător forum

Linia tematică la Vrejul Magic, oferă bonus: 50 PET x Nivel insulă + 1 pește / 10 ore.
    Ce inseamna "x Nivel insula"? Multumesc o_O

SOSYGMA apreciază asta.
  11. georg2503

georg2503 Cunoscător forum

adica ce nivel ai in Bahamarama

-ciocollate-, SOSYGMA, matusam și alți 2 apreciază asta.
  12. _-nataly-_

_-nataly-_ Scriitor în devenire

Nu am participat la eventul " Plecat la pescuit", asi vrea sa stiu si eu care dintre cele 3 momeli: simpla, premium sau de lux, este mai rentabila?
    Multumesc.

SOSYGMA apreciază asta.
  13. ttteee

ttteee Cunoscător forum

Având în vedere ce se cere pentru a produce fiecare momeală, cred că cea premium este cea mai rentabilă şi apoi cea simplă. Asta este părerea mea.

SOSYGMA și roliana57 apreciază asta.
  14. valentin-1959

valentin-1959 Novice forum

Daca nu este cu suparare la ce ora incepe eventul?

SOSYGMA apreciază asta.
  15. giuly1969

giuly1969 Ambasador forum

Buna ziua,
    18 ianuarie, ora 14, ora serverului, o oră mai târziu în România

SOSYGMA, JONNYisBACK și roliana57 apreciază asta.
  16. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

La eventul trecut "plecat la pescuit " eu am folosit numai premium ...acum probabil ca cea mai buna este lux !

crivio, Daciana_36, roliana57 şi o altă persoană apreciază asta.
  17. alexbosu99

alexbosu99 Avansat

Jungla nu intra la drop eveniment?Nu o vad trecuta in tutorial.
    Multumesc

18. roliana57

roliana57 Legendă vie

Asta depinde de pene.....Teoretic ar fi superlux.....dar depinde de ce obtii din strategie si aleatoriu...Din prima experienta...vom invata si o strategie superlux:cry:

Daciana_36 apreciază asta.
  19. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Dar Luminișul de exemplu, îl vezi trecut?

20. alexbosu99

alexbosu99 Avansat

nu il vad.In concluzie intra tot?
    multumesc

-jenitrandafir- apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.