Feedback Prins de pești

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Jul 10, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Jul 17, 2018.
  1. Îmi place

84.5%
  2. Îmi este indiferent

2.4%
  3. Nu-mi place

13.1%
  1. amy46

amy46 Maniac forum

2. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Aceeași ”problemă” este prezentă la orice jucător care consumă monedele-stea la unul din cele două Shop-uri (fotbalistic sau pescăresc). Altfel monedele nu dispar până la sfârșitul eventului.

3. kukla83

kukla83 Începător forum

ok ,nu m-am gandit ca se combina cele doua eventuri la monede:),scuze si multumesc!

4. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Nu sunt chiar atit de multe monede ptr ca nu se dau la fiecare momeala(la fiecare peste)...se dau aleatoriu.Insa este adevarat ca nu prea ai ce sa ei de la shop.De la shopul pescaresc eu nu am ce sa aleg ptr ca am vazut ca am toate liniile de vrej complete,deci ramine sa ne bucuram de premiile pe care le cistigam in functie de cit de buni pescari suntem..Initial,am avut drop sa pot face 50 momeli simple si acum aveam deja linia de vrej luata dar vazind ca tine eventul citeva zile,m-am hotarit sa fac momeli de lux sa mai iau ceva premii de la pestii pescuiti.

5. Claudia

Claudia Duce forum

L-am terminat din 50 de momeli simple, mai repede decat m-am asteptat, cu pene iesite de la magaziile care nu fusesera gata de recoltat mai devreme.

Acum, dupa ce am pus vrejul la produs, o sa continui cu momeli de lux, fiindca premiile sunt foarte bune - SC, Suzi, creitari. Din 50 de incercari am facut si 70 de monede stea. O sa ma servesc, daca mai ies, cu premii din Shopul de la fotbal saptamana 1, pe restul premiilor interesante le-am bifat deja.

Imi place, desigur, eventul.

Succes tuturor!

6. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Acest event are un mare avantaj: se face singur in timp ce eu imi vad de treburile din ferma. Am facut momeli simple si am jucat 22/50 ca sa fac linia de vrej. S-a dovedit ca nu ma pricep la pescuit, ma saboteaza si aleatorul. Mult spor!

7. Eponge

Eponge Rutinat

Eu deja mi-am indeplinit obiectivul..., am luat linia de vrej "Prins de pesti 2017" https://imgur.com/a/y0aRmI8
    Deja ma simt implinit =))) nu stiu ce m-ar mai putea satisface mai mult la acest event..., poate doar sa iau si "Prins de pescuitul la copca 2017", dar si linia actuala..., asa o sa am 3 linii la un singur event. YUPPY!!! :music:
    Sper sa nu fiu singurul care se bucura asa mult la acest event si sa ma urmati cat mai multi, in urma premiilor obtinute. xD
    Fir intins!

8. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

Nu esti singur!Si eu iubesc acest event!!! Mult. O seara frumoasa!

9. t_ina_e

t_ina_e General forum

Incep cu 410 discuri metalice, am avut numai pomi.

10. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Inchei seara cu 25 de runde jucate, am produs doar momeala simpla.
    Pe simpla voi merge pana voi activa linia de vrej, apoi ma schimb pe momeala de lux, poate e mai bun aleatoriul..
    PS: poate aveam mai multe runde jucate, dar ieri am uitat sa pun si parcele pt plante.. :music::music:

11. adria2

adria2 Maniac forum

Imi place " sa dau la peste ", dar parca e fara folos... monedele, ce-as putea face cu ele, nimic... la shop-ul pescaresc sunt numai linii de vrej si item-ii necesari, sa-mi iau dubluri... unde le mai pun si p-alea... asa ca-mi voi schimba votul in imi este indiferent.

12. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Incep ziua cu 42 de runde jucate cu momeala normala,daca termin pina seara o sa trec pe momeala premium. Bafta tuturor !

13. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna dimineata ! Am 27 de runde jucate. Puteam mai mult insa la inceput am fost un pic dezorientata ce sa fac. Nu ma intereseaza nimic de la shop-ul cu pestii intrucat am liniile complete. Am sa fac, ca si pana acum, momeli simple sa iau linia de vrej si apoi nu mai stiu ... poate am sa fac momeli lux sau premium. Nici dincolo la Cupa fermei nu mai am de luat nimic interesant, deci nu stiu ce o sa fac . Tinta este linia, cu restul oi mai vedea. O zi frumoasa si fir intins !

14. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:) intrasem in panica cu discurile metalice, am plantat ce trebuia -conform tutorialului -si poftim rezultat de pescuit:

:D;)spor sa avem cu totii si cat mai multe premii la fir intins!

15. popik70

popik70 General forum

Neata. Mai am inca 5 runde pana la vrej. Pe seara termin. Doar momeli simple . Recompense ? Aleatoriu : compost turbo , super compost , ingrasamant , misterioase Cupru si Viena . Pt ,, aleatoriu '' , vot negativ.
    Fir intins.

16. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Buna dimineata.
    Eu incep dimineata cu 38 de runde jucate numai cu momeala simpla.
    Am primit la recompense tichete,cupoane,adaposturi si pomi minune,sc,creitari,imi place.
    Tuturor mult spor si fir intins.

17. amy46

amy46 Maniac forum

Tuturor mult spor si fir intins....:inlove:

18. yocoama

yocoama General forum

14 runde jucate cu momeli de lux,premii super: sc, creitari, sh,pomi,tichete petrecere si altele.:D
    Vot pozitiv pt. premiile frumoase:D

19. cp58

cp58 General forum

37 de runde jucate. Premii frumoase. Vot pozitiv. O zi frumoasa si fir intins!

20. t_ina_e

t_ina_e General forum

Din napi si chayote am strans doar 143 carlige.