Feedback Proiect insular!

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Jul 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Jul 19, 2017.
  1. Îmi place

54.9%
  2. Îmi este indiferent

6.1%
  3. Nu-mi place

39.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul Proiect insular! De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul.

Spor!

2. Georgianaa

Georgianaa Scriitor în devenire

Interesant ^^

La copaci nu avem drop?

3. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

4. aida59

aida59 Mare-maestru forum

Am intrat intr-o mare enigma. Cum vom putea 35 de recenzii daca se pot face dupa terminarea celor 4 sarcini tinand cont ca dureaza 6 ore pt o recoltare ? Va multumesc daca ma veti dumeri. Cred ca sunt un pic confuza. multumesc

5. Shepherd

Shepherd Guest

6. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Un event tropical,2tipuri de plante,2tipuri de drop si 3 produse pentru moara.
    Mi se pare cam greut la inceput,dar asa zic de toate si pana la urma incetisor il termin s-au o parte din el.
    Am citit de 3 ori detaliile eventului sa le inteleg .
    Un vot pozitiv ,recompensele sunt bune inclusiv cea de la linia de vrej.
    Ma apuc de pregatit insula pentru maine si sper sa avem parte de drop bun.
    Tuturor bafta multa si spor la drop...

7. aida59

aida59 Mare-maestru forum

iti multumesc nu am fost atenta la tot textul. o zi buna

8. t_ina_e

t_ina_e General forum

Deja ma sperie dropul, in special Cochiliea pestrita.
    Un event dificil, deoarece trebuie terminat urgent primele patru sarcini, pentru a ne crea sansa sa finalizam misiunea finala, de unde castigam linia de vrej.
    Linia de vrej este una speciala, motivanta pentru cei ce nu au inca Manager spa.
    Oricum evenimentele sunt mult prea dese pentru vara aceasta capricioasa. Vine vacanta, concediu!
    Votul la final!

9. k0

Tocmai, cel puțin teoretic în concediu avem mai mult timp de joacă.

10. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Salut.
    Cu datele prezentate in FAQ , am facut cateva calcule, avand in vedere:
    1. Sunt necesare 35 recenzii si poti "culege" 1 la 6 h. Deci ar fi 6*35 = 210 h, adica 8zile 18 h. Eventul tine 6 zile.

2. Daca in minutul zero de event incep culegerea lor, as avea la dispozitie 6*24 = 144 h, ceea ce inseamna 144: 35= 4,11 h/recenzie.
    Deci, ar trebui sa reduc timpul cu 3 ore pe bucata, fiindu-mi necesare 3*35 =105 brosuri.
    Pentru brosurile respective as mai avea nevoie de 105 * 45 = 4 725 bambus gigantic si 105*8 =840 cochilii pestrite

3. Ideal, este sa obtii recenziile "instantaneu",(vezi raspuns moderator mai sus), cu 35*6=210 brosuri si nu ai nevoie in plus peste cantitatile indicate in FAQ decat de 210*45 =9 450 bambus gigantic si 210*8 = 1 680 de cochilii pestrite.

Avantaj net, la varianta 3, ca poti sa dormi noaptea (nu mai spun sa-ti iei concediu cateva zile) ca nu te mai scoli la 1h , 2h sau 3h sa culegi recenziile.

Dupa cum observ, voi avea timp berechet sa cultiv plantele de event si sa fac experiente din ce se obtine un drop mai bun.
    Nu-mi ramane decat sa urez tuturor celor care fac eventul, noroc si inspiratie la joc.

O zi buna.

11. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

La un total de 15000 de plante de event, nu prea cred ca ai timp de experiente avand doar 2 terenuri la dispozitie, ca sa nu mai vorbesc de cantitatea uriasa de cochilii.

Last edited by moderator: Jul 12, 2017
  12. k0

De unde știi care va fi rata de drop? Eu am testat eventul și totuși nu pot spune că este o cantitate uriașă sau una lejeră. Realizabilă, cu siguranță, dar depinde de strategie și, normal, de timpul disponibil.

13. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna ! Pentru inceput, dupa ce am citit tutorialul si postarile celor de mai sus, mi se pare cam alambicat eventul. Am sa stau cu hartiile cu calcule in fata (nu ca ar fi prima oara ) si am sa-l fac indiferent de timpul petrecut la calculator. Va doresc spor si rabdare !

14. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Nu stiu care va fi rata de drop, dar pentru 2 terenuri sa faci 1980 cochilii si 900 de ghirlande e cam mult (daca vrei sa iei toate recenziile instantaneu). Si cum sa imparti terenurile? Sa faci plantele sau sa pui adaposturi? Tine de strategie, clar, dar nu stiu daca poti face experiente in 6 zile... Si intotdeauna timpul a fost o problema... Muncim la serviciu si acasa, nu dispunem de gadgeturi performante sa culegem oriunde si noaptea, poate unii dintre noi, nu vor sa puna ceasul sa sune la 3 sa culeaga ca la 5 sa se trezeasca pentru serviciu...
    Oricum, mie mi se pare cel mai dificil event de pana acum...

15. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

E ceva ce imi scapa,,, nu am inteles ,,de ce avem nevoie de 15000 plante de event??
    2000-bambus-pentru sarcina 1
    3000-menta-pentru mocktail.pentru sarcina 4-la cele 60 de cadouri care se obtin din 60 mocktail.
    2100-menta-pentru -sarcina 3- adica pentru-140-mocaktail
    si ne mai trebuie. nu am calculat ..bambus pentru--brosura-

Last edited: Jul 12, 2017
  16. k0

E cam și cum ai spune că până la etajul 35 nu se poate ajunge la timp, fără a lua în considerare câte lifturi sunt și cât de rapid se mișcă.
    Adăposturile nu au excelat niciodată în privința dropului, cred.
    Da, calculele din postarea pe care dydyana97 a citat-o.

Last edited: Jul 12, 2017
  17. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Pentru brosura ai nevoie de :
    La astea se mai adauga plantele pe care le-ai zis tu. (Deci 9450 bambus + 2000 bambus + 3000 menta = 14450 plante, eu am aproximat 15 000).
    La drop e simplu : 1680 cochilii pentru brosuri + 300 cochilii din tutorial + 900 ghirlande = 2880 drop.

Fara brosuri, n-ai cum sa termini eventul, chiar daca culegi pe ceas cele 2 terenuri.

18. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Salut.

Concluzia mi s-a parut clara, avand in vedere aspectele:

Pentru cele 4 misiuni sunt necesare:
    -bambus gigantic 2 000 (planta la 7 h)
    -menta marocana 3 000 (planta la 6 h)
    -ghirlanda florala 900 (drop din plante)
    - cochilie pestrita 300 (drop din plante, adaposturi si ateliere)

a) Varianta cu reducere la 3 h/ recenzie, cade de la sine fiindca nu am cu ce realiza instant cele necesare pt misiuni.

b) Varianta cu reducere 4 h/ recenzie , necesita realizarea a 4 brosuri/buc (deci 35*4 =140) necesitand suplimentar pt ele 6 300 bambus si 1 120 cochilii. Total 8 300 bambus si 1420 cochilii.
    Fiind necesare 2h/ recenzie, recoltarea acestora ar dura 70 h ( teoretic, ca nu vad cine ar sta zi si noapte sa faca asa ceva la minut), deci pt misiuni imi raman 74 h (cca3 zile), timp in care ar trebui sa imi asigur si necesarul de bambus + scoici pt 12 brosuri (cat mai plantez un rand de bambus).

c) Varianta cu reducere 5h/ recenzie, necesita realizarea a 5 brosuri/ buc ( deci 5*35 =175 ) necesitand suplimentar 7845 bambus si 1 400 cochilii. Total 9.875 bambus si 1 700 cochilii.
    Cu recoltare la 1h/ recenzie ar fi necesare 35 h (tot teoretic) pt. misiuni ramanand 109 h, dar sa nu uitam ca in 35 h nu se poate cultiva bambusul necesar.

d) Idealul, cu recoltare "instant", necesar 210 brosuri , necesitand suplimentar fata de misiuni,9 450 bambus si 1 680 cochilii.
    Total general:
    - bambus gigantic 2 000 +9 450 =11 450
    - menta marocana 3 000
    -ghirlanda florala 900
    - cochilie pestrita 300 +1 680 =1980

In ultima varianta, cele 6 zile de event total sunt la dispozitia mea, sa ma organizez.
    Nu sunt de neglijat variantele intermediare de reducere, functie atat de stocurile de plante si drop, cat si de perioadele la care se acceseaza jocul (ex. noaptea recoltare la 6), reducand astfel din totalul necesar brosurile "economisite".

Daca voi face sau nu eventul, ma voi hotara dupa ce voi vedea ratele de drop, atat pt plante event, cat si pt pepeni galbeni.

Spor la evente si pentru toti un drop cat mai bun.

19. Criselt

Criselt Legendă vie

Interesant eventul, o adevarata provocare careia nu stiu daca ii voi face fata, tinand cont ca nu vreau sa renunt la pomii tropicali. Premiile sunt atractive, ramane de vazut cum ma voi descurca pana la final. Plantele le-as putea realiza, insa dropul ma determina sa ma abtin momentan sa votez.

20. pinok86

pinok86 Împărat forum

Interesant event, spun si eu. Chiar este un proiect, care la prima vedere nu pare realizabil in totalitate, ma refer la mine, care nu posed broscute care sa ma ajute la drop. Insa astept sa vedem rata dropului, sper sa avem o surpriza frumoasa din partea BP.

Thread Status:
Not open for further replies.