Feedback Proiect insular!

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Jul 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Jul 19, 2017.
  1. Îmi place

54.9%
  2. Îmi este indiferent

6.1%
  3. Nu-mi place

39.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vlad4er

vlad4er Scriitor în devenire

Multumesc, Cruella.
    Deci, la fiecare sarcina se aplica principiul "totul sau nimic".
    Este bine de stiut, ca sa stochezi intreaga cantitate ceruta si apoi "sa platesti".
    Sincer, mi-am luat de grija sa strang bambus/drop pentru ceva recenzii.
    Numai bine

2. cp58

cp58 General forum

Inchei seara cu sarcinile 1, 2, 3 terminate complet si jumatate din sarcina 4; brosuri nu am facut deocamdata. Sa aveti un weekend minunat cu mult spor!

3. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Am ajuns aici
    Bafta tuturor!

4. 09kis

09kis Veteran Forum

Astept ghirlandele pentru sarcina 2,restul e gata, am deja 25 brosuri,am votat "imi place". Mult spor va doresc!

5. horiaflorin41

horiaflorin41 Scriitor activ

Ce este Deliciu de pepene pe care il primim la recompensa finala?

6. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

7. Claudia

Claudia Duce forum

Incep si eu dimineata cu 21 de recenzii.

M-a costat o avere ingrasamantul - la un moment dat era si peste 1000 gg/unitate, dar pot sa obtin 4 recolte de bambus gigantic pe zi fara sa consum din stocul de SC. Fiecare recolta ma ajuta sa produc 24 de brosuri. Drop de cochilii am suficient, am inca 500 in Sura si chiar nu mai e cazul sa folosesc Howie.

Mult spor tuturor si un weekend frumos!

8. gabone02

gabone02 Avansat

Si e bine asa fata de noi ceilalti, cei care nu au inca deblocata meseria sau au nivelul 5 Spa nu beneficieze de aceleasi bonusuri - toti muncim pentru aceeasi linie de vrej si bonusurile ei! S-ar putea acorda 400 PE la alta meserie sau cei 400 sa fie aleatoriu la una din cele 5 meserii.

Last edited: Jul 15, 2017
  9. _Agathon_

10. gabone02

gabone02 Avansat

Stiu asta, din acest motiv votul meu este negativ, cu toate ca evenimentul este reusit si merita nota 10.
    Am facut o propunere ca cei care deblocheaza linia de vrej sa beneficieze de aceleasi bonusuri.

11. _Agathon_

Fiind un event insular, este logic ca recompensele sa fie preponderent insulare.

12. gabone02

gabone02 Avansat

Ai dreptate dar, tot logic este ca toti cei care deblocheaza linia sa beneficieze de toate bonusurile - pot fi si GG, Alchimist - orice numai sa fie egal ca si cantitate.

13. _Agathon_

Daca - dupa parea ta, ar trebui sa fie bonusuri de care ai TU nevoie, nu, nu este logic. :)
    Repet, fiind un event pentru insula, bonusul mestesugaresc se aplica mestesugului care produce doar pentru insula.

14. gabone02

gabone02 Avansat

Nu, nu am nevoie, am nivelul 5.
    Multumesc, ai dreptate, asta e fairplayul:)

Last edited: Jul 15, 2017
  15. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Eu mai am de facut a doua sarcina unde am doar 95 de ghirlande din 300,am deja si 58 de brosuri. Bafta sa avem cu totii !

16. ingeras_intunecat

ingeras_intunecat Pretendent

Imi fac griji serioase ca nu o sa termin eventul :oops:

17. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Eu am terminat primele 3 sarcini .
    Am inceput la cea de a 4 sarcina si dupa aceea sa vad ce mai fac.
    Am zis eu bine la inceputul eventului ca nu prea am inteles,dar fac cerintele precum un robot.
    Daca nu reusesc sa il termin ma bucur de recompesele primite de la sarcinile finalizate.
    Mult spor tuturor.

18. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Bună ziua!
    Dacă ai ajuns la sarcina 4, vezi câtă mentă ai. Este posibil să-ți ajungă pentru cele 60 Mocktail-urile necesare finalizării sarcinii și pentru a nu irosi timpul, cultivă bambus pentru broșuri. Ți-o spun din propria experiență. Am "tăiat" menta de pe cele 2 terenuri, că am realizat că nu mai îmi trebuia și am pus repede bambus. Am deja 25 broșuri. Mai este suficient timp și vei reuși să-l duci la bun sfârșit.
    Succes!

19. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Buna Cruella !
    Am menta suficienta pentru cele 60 Mocktail-urile,dar culme ca si pe terenuri tot menta am.
    Peste 1ora o recoltez si pun bambus,urmez sfaturile tale ca eu sunt intr-o ceata totala la acest event.
    Multumesc frumos si mult de tot pentru sfaturi le voi respecta cu strictete sa ies din ceata asta.
    Si bineinteles pentru incurajare.
    O zi minunata si milioane de multumiri..

20. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Pana acum am finalizat sarcinile 1,3 si 4. Am produs 9 brosuri si am 65 de ghirlande. Sper sa iau si linia de vrej, e bine ca pana reusesc sa adun ghirlandele, fac brosuri. Asa am o sansa sa adun cele 35 de recenzii...

Thread Status:
Not open for further replies.